İçeriğe Yönlendir

Focus II - Sıcak Havalarda Geç Çalışma Problemi


Volkan Arslan

Recommended Posts

Volkan Arslan

Hayır değiştirmedim yoğunluktan bir türlü yolum düşmedi aslında. İnşallah sizin probleminiz çözülür cevaplarınızı bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Volkan Arslan

Mehmet Bey servise bıraktınız mı arabayı problem çözüldü mü son durumu paylaşırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran

@volkan arslan hocam biraz önce servisten aradılar, araçta bir problem görünmüyormuş. yazılım yüklenmiş sadece. aracı bırakırken de çok birşey yapılacağını düşünmüyordum çünkü ordaki baş usta diyebileceğim arkadaş aynı problem için ford merkezden mühendis geldiğini ve 5 6 saniye marş uzamasının normal olduğunu söylediklerini iletti. kısaca kabul etmiyolar hocam arızayı, adım gibi eminin bu problemin varlığından haberleri olduğuna ancak normalmiş. bende 1 2 hafta sonra gidip lpg taktıracam, servise de daha uğramayı düşünmüyorum açıkçası. şuan sadece marş uzaması şeklinde benim arıza, ilerde çalışmamaya başlarsa dışarıda değiştireceğim kanister valfini. 

Yorum bağlantısı
Volkan Arslan

Aynen bende  Tur oto servisine bıraktığımda bu arıza için bilgisayara bağladılar baktılar falan arıza göremedik dediler. Aynen marş geç alıyor saha sonra yapmıyor. Kış geçsin yazın değiştircem parçayı havalar serinlediği için sıkıntı çıkmıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran
(düzenlendi)

@Volkan Arslan hocam dış sıcaklık sensörünüz doğru gösteriyor mu? ben dün ve bugün dikkat ettim, diğer araçlar 20-25 derece gösterirken benin araç 5-9 derecelerde. bununla ilgili bir problem olabilir mi? sıcaklığı doğru gösteren diğer iki araç da ford bu arada

tarihinde Mehmet Zincirkıran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Mehmet Zincirkıran

@Volkan ArslanHavaların ısınmasıyla benim araç aynı arızayı yapmaya başladı yine. Çözüm olarak kontağı açıp 5 10 saniye bekliyorum, beklerken de birkaç kez dip gaz yapıp bırakıyorum. Daha sonra dip gaz yaparak çalıştırıyorum ama çalışır çalışmaz da gazı kesiyorum soğuk motor zarar görmesin diye. Bu şekilde pek problem olmuyo, düzgün çalışıyo hocam. Deneyin isterseniz

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...