İçeriğe Yönlendir

2014-2015 Honda Civic Otomatik Fabrika Çıkışlı Lpg'li


Hasan Hüseyin Şen

Recommended Posts

Hasan Hüseyin Şen

Arkadaşlar iyi forumlar herkese; (2014-2015 Honda Civic Otomatik Fabrika Çıkışlı Lpg'li) bu araç hakkında genel olarak kullanan ya da bilgisi olan arkadaşların, fiyat, donanım, konfor, kalite hakkında değerlendirmelerini almak istiyorum . Herkese iyi forumlar.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bayiler de bir ara taktı ona dikkat edin. bu tip erken montajları honda garantiye almıyor. motorda değişimler yaparak takılanlar garantide.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

 Konfor, sürüş, hakimiyet vs mükemmel bizde otomatik elegance modeli mevcut 2014 sonu alınma 2015 kasası benzinli allaha çok şükür hiç bir problem yaşamadık daha allah kimseye de yaşatmasın inşallah

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Kasa tipi olarak beğenilmeyen ama bir önceki kasadaki kronik problemlerin olmadığı bir kasa... Motor son 3 nesilde aynı, son cıvıc otomatik vitesi cvt, önceki modeller tork konvektörlü sanzimandi. 5 ileri vites f1 var. Çağlar abinin dediği gibi Eco olanlar 6 yıl garantili, fabrika çıkışlı LPG olmayanlar 3 yıl garantilidir. Otomatik vites sehir içi tüketimi yüksektir, sehirler arası daha ekonomik. Bakımları ve parçaları pahalı bir araç. Fiyatları yüksek... 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolga Erdem

En yakın arkadaşım da var 2013 model sıfır aldı 80 bin km ye yaklaştı .Dış ses japon klasiği içeri çok alıyor.Arabaya alısinca  lpg ile yakıtı ekonomik bence. Altın gibi piyasası var özellikle elegance donanım hiç değer kaybetmiyör. Servis i toyota nin iki katı paralarda  geziyor .Kaskosuz  aman ha sokağa çıkmayın sis farı tane fiyati 1100 lira.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

2012 yılında cmax ile civic düşünüyordum.  Elegance Civic otomatik vites 56500 TL idi.  Cmax ise full titanium x paket cam tavan, otomatik park, dizel moturu ancak manuel vitesi ile 60.000 TL civarındaydı.  Bayide ikisini de inceledim.  Test sürüşü yaptım.  Ford çalışan indirimi vesilesiyle Cmaxi 58000 TL ye alma imkanı doğunca koşa koşa gidip cmax aldım.  Honda ile ilgili kasası çok zayıf hissi uyandırdı bende.  Ancak, yürüyen, motor ve şanzuman olarak bizim gibi senede 15-20 bin km kullananlar için neredeyse ölümsüz gibi.  Yeni kasasının tasarımını ise çok beğendim.  Ncap testlerinden de önceki kasalarının aksine daha başarılı sonuçlar almış.  

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
(düzenlendi)

Kullandığım araba. Yalıtım harici çok memnunum. Civic ler 3+3 yıl olmak üzere 6 yıl garantilidir. 10 bin bakımları için servise gitmeyen bir araca 2. 3 yıl garanti falan yok. Servis bakımlı olduğu sürece 6 yıl garantili. Dışarıda lpg dönüşümü yapılınca ilk 3 yıl garanti geçerli. 

 

Yakıt şehir içi sıkışık trafikte 10 max 11 lt. Şehir Dışı size kalmış. En alt değer 5.5lt. Lpg de dizel kadar ekonomik. Donanımları yeterli. Tek eksiği yalıtım. Motor mekanik sağlam. Yıllarca binilir. 

tarihinde Gökhan Albayrak tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Can Fındık

mondeo'mu satıp bu araçtan aldım. 

focus ve mondeonun yol tutuşu hissedilir derecede daha iyiydi. bu arabada o güven duygusunu alamıyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...