İçeriğe Yönlendir

Garip ses.


Ali Ozan Yurtsever

Recommended Posts

Ali Ozan Yurtsever
(düzenlendi)

Aracım 2011 honda jazz  i- shift atiker gold lpg var. bakımlarını kesinlikle aksatmam. Son dönemlerde hafif rampa çıkarken gaza bastığımda sanki arka tarafta bir yerlerden trrrrrrrr diye bir ses geliyor. Bazı arabalarda lpg doldurulurken depıo dolmaya yakın bir ses gelir ya, onun gibi trrrrrr sesi. düz yolda yok rampada gaza biraz basınca  2-3 sn bu sesi yapıp sonra kesiyor. ara ara olan bir şey. Ne olabilir bu?

tarihinde Ali Ozan Yurtsever tarafından düzenlendi
Yazım yanlışı
Yorum bağlantısı
Ahmed Talha Karaarslan

lifte kaldırıp aracı egzost bağlantı noktalarını vs kontrol ettirin. muhtemelen çok küçük birşeydir. ben mondeoda 1700 devirde gelen titreşim sesini bulana kadar 5 usta gezmiştim. sonunda genç bi çocuk bulmuştu. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever
14 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Benzinde de bu sesi yapiyor mu?

deneyeceğim. lpg doldururken gelen sese benzeyince lpg de yapıyor diye düşündüm ama benzinde denemedim. çıkışta deneyeyim. 

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

Benzincide gelen ses lpg deposundaki şamandıranın sesi. Ama bunun hareket halinde gelmesi enteresan olmuş. Biz de 2012 Fun aldık kardeşime. Lpg'den memnun musunuz? Lastik seçeneği sınırlı bir de anladığım kadarıyla Siz ne tercih ediyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın

Arkadasimin 2008 honda jazz otomatik vites aracinda bu tarz bir ses katalitik konvertorden geliyordu. Degistirdi ses gitti.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...