İçeriğe Yönlendir

Konyada Usta Tavsiyesi

Emre Öğüt

Recommended Posts

Emre Öğüt

İyi akşamlar nasip olursa eğer Konyadan 1.5CRDİ Accent era almayı planlıyorum ama orada arabayı baktırmak için ne usta tanıyorum nede komputest biliyorum tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle hyundaici olursa eğer çok iyi olur:)

Yorum bağlantısı
Sinan Kozan
(düzenlendi)

hocam benim tanıdığım bir ustam var kaporta kısmına değil ama motor kısmına yürüyen aksamına bakar o da bi kaportacıya yönlendirir istersen telefonunu ve adresini verebilirim

bu arada usta hyundai servisinden ayrılma kendisinin de özel servisi var 

dilersen ekspertiz yapan yerde ayarlarım kendimin bildiği bir yer yok ama arkadaşların gittileri yere yönlendirebilirim

tarihinde Sinan Kozan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
7 dakika önce, Sinan Kozan yazdı:

hocam benim tanıdığım bir ustam var kaporta kısmına değil ama motor kısmına yürüyen aksamına bakar o da bi kaportacıya yönlendirir istersen telefonunu ve adresini verebilirim

bu arada usta hyundai servisinden ayrılma kendisinin de özel servisi var 

dilersen ekspertiz yapan yerde ayarlarım kendimin bildiği bir yer yok ama arkadaşların gittileri yere yönlendirebilirim

Sinan abi çok makbul geçer hyundai servisinden ayrılma usta dahada işime gelir kompustesttende ziyade sağlam bir ustanın motora ve mekanik aksama bakmasını istiyorum:)

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
Üstad baktır dersen ctesi baktırabilirim. istersen gel ben seni  tren garından alırım. Perşembe Cuma izinliyim zaten. Gider beraber bakarız.

Abdurrahman abi teşekkür ederim araba bugün satılmazsa eğer adam bana opsiyonlayacak cuma günüde almak için gelecem inşallah Sinan abide çok ilgilendi sağolsun işte forumumuzun farkı:)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Arabanın plakadan Tramer kaydı böyle çıktı şimdi kime güveneceğimizi şaşırdık... satıcıya göre sağ iki kapının dış saçı değişik

Mesaj: (1/3) Kayitlarimiza gore ***8553 Sasi no lu arac 10 adet kazaya karismistir. KZ1: 19/09/2015 ERP-Carpma 1483TL KZ2: 22/06/2013 ERP-Carpma 2683TL KZ3: 27/05/2013 KTT-Carpma KZ4: 23/02/2013 ERP-Carpma 1572TL KZ5: 25/01/2013 Carpisma 378TL KZ6: 05/04/2011 Carpma KZ7: 23/03/2011 Carpisma KZ8: 03/01/2009 Carpma KZ9: 02/08/2008 Carpma KZ10: 22/01/2008 Carpma 789TL EK BILGI: ERP (Eksper Raporu) B003

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
ayrıntıdan bişey geliyormu

belkide bir çoğu tampon far vs dir. 

Tamponu farı ne kadar ali abi biliyorsun neredeyse 8-9bin lira hasar kaydı var toplumda bir farı 150 lira tampon 250 civarında:)
Yorum bağlantısı
Ali Gök
4 dakika önce, Emre Öğüt yazdı:

Tamponu farı ne kadar ali abi biliyorsun neredeyse 8-9bin lira hasar kaydı var toplumda bir farı 150 lira tampon 250 civarında:)

biliyorum öyle tabiki :)

yalnız serviste yapıldıysa serviste tampon 400 küsür boya işcili vs 1000 küsür fatura ediyorlar .

1 de stop değiştiyse 1500 diyor 

kaskolu binilmiş hep öyle yapılmışsa olabilir diye düşündüm

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Valla gönlüm geçti gibi bişey bilemiyorum genede risk alıp gitsemmi satarkende sıkıntı olacak bu durum

Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)

başka şehirdeyse gittiğine değmez ankarada olsaydı bakılırdı. bence gitme hiç  farların içi bile solmuş kimbilir yağını ne zaman değişti

yani tamam hasarı olmuş ama resimlere bakılırsa bu adam bakımda yapmamıştır . boya moya önemsizde crdi bakımlımı onu iyi bilmek lazım seni biliyorum duramaz yazılım flan yaparsın bide üzerine boşver geçmişini biraz takip edilen bişey denk gelir acele etme

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Doğru diyorsun ali abi buna yazılıma gerek yok attırmayı düşünmüyorum pek stok olarak 3.viteste patinaj çeken arabaya yazılım atılırmı[emoji1]

Yorum bağlantısı
Abdurrahim Çelebi

Bence bu araba sizi üzer dizel olması dezavantaj hor kullanilmiş gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

aracın kaputu değiştiği için satın almaktan vazgeçtim..bakalım nasibimiz nerede

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...