İçeriğe Yönlendir

Mondeo V - Test Sürüşü


Uğur Sürgit

Recommended Posts

Uğur Sürgit

Mk2-Mk-3-Mk-4 binerken  yıllar geçmiş , eh şimdi Mk5 bakalım dedik, Eşim ile bugün otokoç ford/volvo daydık. Sıfır almak niyetimiz. Ellerinde 1 adet Mondeo StationWagon 1.5 ecoboost otomatij  araç vardı. Sedan baksam da eh napalın hesabı bindik. Araçta TÜP takılıydı ! İlkten inanamadım, ama yeşim hanım garanti kapsamında takıyoruz dedi.4500₺ mış. 

Otomatik parkı da deneyemedik .. yüklememişler.. cmax ta göstereyim dedi satış temsilcisi .. eşim bu sefer cmax isterim diye tutturdu..

1.5 dizel otomatik titanium 122.000₺ 

nerdeyse cmax alıp çıkıyorduk!

 

 Otomatik gaz ile ivmelenmesini ağır buldum biraz, bir de motor sesi , benim 1.6 tdci da bile bu ses yok dizel olduğu halde.. Sonuçta, otokoç konya test sürüşü tam bir fiyaskoydu... 

TEMİZ  DÜŞÜK KM , KAZASIZ ,İKİNCİ EL EN MANTIKLISI 

 

 

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Lpg mi hemde 4500tl mi? Karma sistem kesin, Ecoboost için Prins 2250euro + kdv ki 9000tl üzeri rakam...

Yorum bağlantısı
Uğur Sürgit

Evet Mehmet Bey bizzat gözlerimle gördüm.Eşime bagaja küçük istepne koyup , köpükleri kaldırdığında  tabanın 10 cm kadar aşağı düştüğünü kendi Mondeom da anlatmıştım, stationwagonda da aha böyle yaparız derken kaldırdım bagaj keçesini istepne yerinde bildiğimiz simit tank !!!!

satış yetkilisi Yeşim hanımı da bozmak istemedim ama benim tüplü bir araç ile test yaptığımı söyleseniz iyi olurdu dedim kibarca.. lorenzo ile anlaşmalı garanti kapsamında takıyorlarmış...

ECOBOOST LARI SATMANIN ÖZENDİRİCİ YOLUNU BULMUŞLAR

1.6 ların su yatak sarma problemleri ne aşınayız.. 1.5 lar nasıl olacak acaba.. Gözünü seveyim benim 1.6 tdci 115.000 deki 2012 daha performanslı!!!!

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Polat

120 bin tl araç alınıyorsa benzinli binilmeli eğer benzin tüketimine dayanamayacak durum var ise 2 yaş altı dizel binilmeli şahsi fikrim böyledir.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Bununla ilgili bir haber okumuştum, ticari taksiler için İtalya'da fabrikadan LPG çıkışlı 30 kadar aracı teslim ettiklerini yazmışlardı. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

LPG ha, ilginç...

Araç zaten ağır, LPG sistemi daha da ağırlaştırıyor, o da etkili olabilir performansta.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Çok eleştirmemek lazım.Sonuçta bu aracı beğenen ve otomatik vites isteyen ama yakıtına sebep almayanlar var.Garanti kapsamında takılıyorsa bence gayet mantıklı.Açıkcası otomatik vites takıntım olsaydı bu kombinasyonu düşünebilirdim.

Dizel candır ama mondeo alacaksan otomatik vites olarak ancak 2.0 alabilirsin.Malum onunda fiyatı ortada.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Ben geçen ay focus 1,5 dizel otomatik,hemen ardındanda mondeo 1,5 ecoboost otomatik test etmiştim.İkisinide beğenmedim ve bu sefer ford'u eledim.98 yılında aldığım mondeo mk2 ve 2006 yılında aldığım C max kadar heyecan vermediler...

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
28 dakika önce, M.Fatih Yüce yazdı:

mondeo mk2 ve 2006 yılında aldığım C max

orantısız güç kullanmasak karşılaştırmalarda? ikiside vaz geçilemeyecek kadar iyi modellerdir.

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Çorum Ford servisi ile az önce   görüştüm. Lpg takılan araç sıfırda olsa motor aksamı garanti kapsamı dışında olduğunu söyledi. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

120 bin tl verecem sonra beni cevahirin otoparkına almayacaklar öylemi :D

  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Uğur Sürgit

Motor Aksamı garanti kapsamı dışında demiş Çorum Ford servis? Otokoç Konya da bir bilgi eksikliği var ... Fırsat bulunca konuşmaya gideceğim. Konu gittikçe ilginçleşiyor 

Yorum bağlantısı
Uğur Sürgit

Sayın Ramazan Turan, az önce Otokoç Konya Yeşim Cebe satış danışmanı aradı beni başka bir konu ile alakalı , lpg yi sordum : MOTOR "FORD GARANTİ" KAPSAMINDAYMIŞ.

LPG kiti İSE TAKAN FİRMANIN GARANTİ KAPSAMINDA

 

SATIŞ DANIŞMANINDAN DİREKT BİLGİ

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Motorun kimin garantisinde olduğunu biliyoruz. Garanti şartlarında da dış eklenti varsa düşeceğini biliyoruz garanti nin. Satıcı detaya girse bölümü satış olmazdı

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...