Osman Ünal2 14 Nisan 2017 Paylaş 14 Nisan 2017 Merhaba arkadaşlar buzdolabımızın motoru bozulduğu için ve tamir maliyetinin yüksek olmasından ötürü yeni bir cihaz almaya karar verdik. Daha önceki buzdolabımız 478 lt kapasiteli Bosch marka No-Frost özelliği olan bir makineydi. 5 kişilik bir aileyiz. Yazdıklarım dikkate alınırsa hangi markayı tercih etmemiz gerekiyor? Yakın zamanda cihaz alıp memnun kalanlar direk modelde tevsiye edebilir? Yorum bağlantısı
İsa Acar 14 Nisan 2017 Paylaş 14 Nisan 2017 Enerji sınıfı, elektrik faturanızın düşük gelmesi açısından çok önemli (kaç "+" lı olduğundan ziyade, kwh cinsinden yıllık tüketim değerlerine bakın, kapağında yazar zaten). bunun haricinde cebinize ve zevkinize kalmış. Biz 4 yıldır kullandığımız SAMSUNG dan memnunuz... Yorum bağlantısı
Ümit Kaan 14 Nisan 2017 Paylaş 14 Nisan 2017 Bizde Samsung kullanıyoruz, avantajı siemense göre uygun fiyatlı olması,kalitesi iyi, bildiğim kadarıyla motorları 10 sene garantili, ama hangi markayı alırsanız alın, 3 sene cihaz garantisinin üzerine ek garanti yaptırmanızı tavsiye ederim, çünkü bu yeni nesil cihazlar garanti bitince (alındıktan 3-4 sene sonra) bozuluyorlar. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 14 Nisan 2017 Paylaş 14 Nisan 2017 Osman kardeşim buzdolabını alırken mutlaka ama mutlaka ses desibel durumuna bak. Neden dersen ben 6 ay önce son model Arçelik aldım 630 lt olanlardan. Ortam çok sessizken bizi uykumuzdan uyandırıyor. Güya sessiz olsun az yaksın diye güzelim buzdolabımı sorunu yokken değiştirdim. Şimdi ki buzdolabım 13 yıllık buzdolabımdan daha sesli çalışıyor. Ve bu sesli çalışması yüzünden kompresör değişti içindeki fanlar değişti. Ses gitmedi en son ses seviyesi bu deyip bizi buzdolabı ile başbaşa bıraktılar. 3200 tl aldığım buzdolabı sabahları bizi uyandıran çalar saate döndü[emoji23] birdaha Arçelik buzdolabı almam. Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Nisan 2017 Paylaş 14 Nisan 2017 4 saat önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Osman kardeşim buzdolabını alırken mutlaka ama mutlaka ses desibel durumuna bak. Neden dersen ben 6 ay önce son model Arçelik aldım 630 lt olanlardan. Ortam çok sessizken bizi uykumuzdan uyandırıyor. Güya sessiz olsun az yaksın diye güzelim buzdolabımı sorunu yokken değiştirdim. Şimdi ki buzdolabım 13 yıllık buzdolabımdan daha sesli çalışıyor. Ve bu sesli çalışması yüzünden kompresör değişti içindeki fanlar değişti. Ses gitmedi en son ses seviyesi bu deyip bizi buzdolabı ile başbaşa bıraktılar. 3200 tl aldığım buzdolabı sabahları bizi uyandıran çalar saate döndü birdaha Arçelik buzdolabı almam. Belki modelden kaynaklıdır Arçelik buzdolabı Siemens ten daha sessiz çalışıyor. Bsh grubunun buzdolapları sesli. Samsung veya lg düşünülebilir Yorum bağlantısı
Emre Akbas 15 Nisan 2017 Paylaş 15 Nisan 2017 Lg almayı düşünüyorsanız aklınızdan silin sıfır lg aldık 3 ay geçmeden dolap altındaki plastik sepet kanarları kırılda yumurtalık üst kapakları kırılda bunlarada kullanıcı hatası diyorlar ve değişim felan da yok şikayet var bakın anlırsınız zaten cevap bile vermiyolar okadar ilgisiz ve kalıtesiz bir beyaz eşya firması Yorum bağlantısı
Engin Deniz 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 3 aile Sharp kullanıyoruz. Kesinlikle değerlendirin derim. Yorum bağlantısı
Emre Usta 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Bosch un parcalariyla uretilen profilo markayi kesinlikle tavsiye ederim pisman olmazsiniz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 White westinghouse kullaniyoruz, sorunsuz. Ayrica samsung ta incelenmeli derim. Desibel ve enerji tüketimi cok onemli atlamayın derim. Yorum bağlantısı
Koray Demir 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Bosch un parcalariyla uretilen profilo markayi kesinlikle tavsiye ederim pisman olmazsinizBosch da kompresörü lg ye ürettiriyor. Yorum bağlantısı
İlkay Durmuşlu 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 1998 model yerli bir buzdolabı kasım ayında bize elveda deyince acilen dolap arayışları sonucu Samsung dan bütçeye uygun dijital olmayan RT46K6000S8 modeli aldık. Ses düzeyi rahatsızlık vermeyecek kadar. Soğutma gerçekten iyi. Kaloriferli evde 1.kademede bize fazla gelecek şekilde soğutuyor. Faturaları eski dolabın son ayından itibaren takip ettim özellikle geceleri belirgin bir düşüş var (A+). Tereddüdlü almıştık ama çok şükür şimdilik bir sıkıntımız olmadı. İnşaallah siz de uygun bir dolaba denk gelirsiniz. Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Arcelik 2630 cei aldim 3000 tl ye.630 lt brut 560 lt net hacim var.164 lt net dondurucu bolumu extra defreze ihtiyacimizi ortadan kaldirdi atil hale geldi.Pratikte 42 desibel ses seviyesi vaad ediyor.Uygulama da sesi rahatsiz etmiyor hatta hic duymuyorum(2 erkek cocuk oldugu icin evde tespit gercegi yansitmaya bilir[emoji1]).Mavi isik basarili sebze ve meyvelerin tazelik sureleri gayet uzun.Buz uretme sistemi cok pratik,usten suyu koy,alttan kurekle parca buzlari al.A++ enerji verimlilik sinifi.Buzdolabi olarak tecrube etme sansim olmadi ama diger esyalarim icin,Arcelik servisi kendi adima ,efsane uc seviyelerde menun kaldim tum sikayetlerimde.Evvel ki arcelik buzdolabim 13 sene tornavi da yuzu gormeden ebati itibari gorevini tamamlamasi referansi ile markayi tercih ettim.LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 (düzenlendi) Merhaba, Uzun araştırmalar sonucunda üretim aşamalarını bile canlı olarak izlediğim profilo 5772 modelini aldım ve acayip memnunum. Fiyat ve performans açısından kesinlikle tavsiye ederim. Referans olması açısından yazıyorum; Ben 2550TL ye aldım. 16 Nisan 2017 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 Merhaba, Uzun araştırmalar sonucunda üretim aşamalarını bile canlı olarak izlediğim profilo 5772 modelini aldım ve acayip memnunum. Fiyat ve performans açısından kesinlikle tavsiye ederim. Referans olması açısından yazıyorum; Ben 2550TL ye aldım.Şu an ücretsiz kargo dahil 2300 lira http://m.n11.com/profilo-bd5772pnfi-no-frost-buzdolabi-inox-P114961210 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 En fazla 65 cm genişliğinde en yüksek hacimli buzdolabı lazım . 70cm altında pek model yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 29 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: En fazla 65 cm genişliğinde en yüksek hacimli buzdolabı lazım . 70cm altında pek model yok. Yeri 70 santime çıkarsak Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 Yeri 70 santime çıkarsak [emoji4]Ben de onu düşünüyorum, tadilat lazım. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 (düzenlendi) 65 lik üretim neredeyse kalmadı. Bende geçen sene araştırmıştım.sonunda 60 'lık aldım. Sessiz olsun istiyorsan no frost alma fanları herzaman ses yapıyorlar.Yada dolabın sağo solu üstü açık olmazsa ses biraz arkada bastırılıyor. Bu seferde senede bir buzlanmadan dolayı çözdürmek gerekiyor... Biraz küçük ama annemde vardı bu modeli çok memnundu...http://www.altus.com.tr/buzdolabi/no-frost-buzdolabi/al-362-ely-buzdolabi.html Benim aldığım model üretimden kalkmış boyu 1,85 eni 60 buzluğu alttaydı. Beyazı kalkmış ama grisi varmış... https://www.arcelik.com.tr/no-frost-buzdolabi/2460-cmi-buzdolabi.html 17 Nisan 2017 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 6 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: BU model nofrost ama Şansım yoktu almak zorundaydım vede aldım. Akşam yatarken mutfağın kapısını kapatıyorum arkadaki fun sesi duyulmuyor Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 Annem de bosch var , sürekli fan çalışmıyor galiba, sözde nofrost. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 10 yıldır bosch kullanıyoruz, deepfreeze in buz kırarken çıkardığı ses efsane. Mutfak dolabı yere indi sanıyorsun gecenin bir vakti 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 1 dakika önce, Önder Özcan yazdı: 10 yıldır bosch kullanıyoruz, deepfreeze in buz kırarken çıkardığı ses efsane. Mutfak dolabı yere indi sanıyorsun gecenin bir vakti Fan sürekli çalışıyor mu abi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts