Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Dolayısıyla Edirne-Antep Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Aksaray, Konya, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde İlleri ve ilçeleri sınırları içerisinde yer alan Ankara-Niğde Otoyolu ile bağlantı yolları tamamlandığında Edirne'den Ankara'ya kadar olan mevcut otoyol, Niğde'den de Mersin'e, Adana'ya, Gaziantep'e, Şanlıurfa'ya kadar hizmet verecek. Temmuz ayında yapımına başlanması düşünülen yolun 2 noktadan Nevşehir'e bağlantısı gerçekleştirilecek. Birinci olarak Nevşehir-Acıgöl ilçesinden bağlantısı olacak. İkinci olarak ise Derinkuyu ilçesi bağlantı yolu yapılarak otoyol Nevşehir’imize bağlanacak. Ayrıca Kırşehir Ağaçören kavşağından Harmandalı köyü, Saraycık köyünun batsından, Kızılırmak üzerinden yapılacak yeni bir köprü ile Sıdıklı ikizagıl ve Güzler köylerinin arasından hareketle sanayi sitesinin doğusundan Kırşehir- Kayseri yoluna bağlanacak. ÖNEMLİ TURİZM MERKEZLERİ YER ALACAK Proje güzergahı yakınında Kırşehir, Aksaray, Nevşehir ve Niğde gibi kent merkezlerinin yanı sıra Tuz Gölü ve Kapadokya gibi önemli turizm merkezleri yer almaktadır. Bu kesimin tamamlanmasıyla güneydeki turizm ve ticari bölgelere güvenli ve konforlu karayolu ulaşımı sağlanarak, Edirne'den Şanlıurfa'ya kadar devam eden TEM Otoyolu'nun kesintisi ortadan kalkacaktır. 2023 yılına kadar toplam 5 bin 550 kilometre uzunluğunda otoyol yapılması planlanıyor. 2035 yılına kadar ihale edilmesi planlanan projeler Karayolları Genel Müdürlüğü, Bozüyük-Afyonkarahisar Otoyolu, Afyonkarahisar-Niğde Otoyolu, Düzce-Zonguldak Otoyolu, Alanya-Mersin Otoyolu, Delice-Sivas-Refahiye Otoyolu, Nevşehir-Diyarbakır Otoyolu, Diyarbakır-Gürbulak Otoyolu, Sivas-Malatya Otoyolu, Trabzon-Malatya Otoyolu, Şanlıurfa-Akçakale Otoyolu, Rize-Diyarbakır Otoyolu, Pasinler-Türkgözü Otoyolu ve Yalova-İzmit Otoyolu projelerini 2035 yılına kadar YİD modeliyle ihale etmeyi planlıyor. Kaynak : FibHaber 7 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Bana bu yollar sarmiyor uykumu getiriyor. Nerde o tek seritli yollar. Istanbul Rize onceden de 20 saatti simdi de 20 saat 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Hem seviniyorum hem üzülüyorum. Yol yapıyorlar güzel bı atimda 1000 km yol gidiyorum yeri geliyor. ama yolumuzu başkasına satıp yollunmaktan da rahatsız oluyorum. Duble yollar çok güzel. Sivastan Ankara'ya kadar asfalt kalitesi benim güzergahımda mükemmel. Radar olmasa eskiden 15 16 saatte gittiğim yolu 11 12 saate alabiliyorum 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 aslında ilk plan edirneden mardine kadarmıydı öyle bişeydi . ben sürekli istanbul-ankara-şerefli koçhisar-aksaray-ulukışla -tarsus istikametinden yılda bi kaçdefa gidip geliyorum ankara ulukışla arasında otoyol yok eğer biterse sürem en az 1 saat kısalır diye düşünüyorum ama lütfen 50 tl otoyol ücreti olmasın gerçekten bunaltıyor insanı bursadan otoyola girince 100 lira otoyol parası veriyorum zoruma gidiyor açıkçası . bu yolda hizmete girdiğinde 50 60 lira ekstra otoyol parası vermek cidden huzursuz edecek beni 2 Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 26 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Bana bu yollar sarmiyor uykumu getiriyor. Nerde o tek seritli yollar. Istanbul Rize onceden de 20 saatti simdi de 20 saat Katılıyorum, canım gitmek istemiyor,vaktim olsa köy yollarından gideceğim... 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Bana bu yollar sarmiyor uykumu getiriyor. Nerde o tek seritli yollar. Istanbul Rize onceden de 20 saatti simdi de 20 saat [emoji4]Radar olmasa az sürecek de... 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Yol her zaman medeniyettir, beğenmeyen gitmesin... 9 Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Alanya-Mersin Otoyolu umarım en kısa sürede yapılır. geçen yaz tüneller inşaat halindeydi bence çok kötü yol Kimisine eğlenceli gelir o yol ama ben ilk kez gittiğimde midem bulanmıştı Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 14 dakika önce, Ramazan Turan yazdı: Yol her zaman medeniyettir, beğenmeyen gitmesin... Yakışmıyor bu tip yorumlar. Devletin görevi zaten yol yapmak. 9 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Yol yaptı.Daha önce yapsalardida yol yaptinin yolunu yapmasalardi 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2017 17 dakika önce, Hüseyin Arık yazdı: Alanya-Mersin Otoyolu umarım en kısa sürede yapılır. geçen yaz tüneller inşaat halindeydi bence çok kötü yol Kimisine eğlenceli gelir o yol ama ben ilk kez gittiğimde midem bulanmıştı Çok keyifli bir yol.. İnşallah otoyol yapınca eski yolu bozmazlar.. 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Radar olmasa az sürecek de... Eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi ama yeninin de tadi yokki be kardesim 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Çok keyifli bir yol.. İnşallah otoyol yapınca eski yolu bozmazlar.. [emoji4] Bu yaz tekrar alısmaya calisacam abi belki o zaman bende keyif almaya baslarim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Daha önce yapsalardida yol yaptinin yolunu yapmasalardiAnlayana kadar beynim yandı Bana bu yollar sarmiyor uykumu getiriyor. Nerde o tek seritli yollar. Istanbul Rize onceden de 20 saatti simdi de 20 saat [emoji4]Rizeye niye içerden gelip gidiyorum sanırsın 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Rizeye niye içerden gelip gidiyorum sanırsın Kesin Unye sehir ici ve Persembe uzeri gelirsin sen Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 İç Anadolu'daki tüm geçitleri kullandım Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Her sene kullandığım güzergah, inşallah daha kaliteli daha keyifli hale gelecek. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 (düzenlendi) Güzel olacak. Urfadan bi girecem 120'ye sabitleyecem soluksuz Nevşehir'deyim. Görmek nasip olur inşallah. (Şu anda Urfa-Niğde arası kullanıyorum. Büyük rahatlık bence.) 10 Mayıs 2017 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
mustafa çetinkaya 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin. Tabi devletin görevi yol yapmaktır ama uzun yıllar devlet hizmetlerinden mahrum kaldık ülkecek bu açık ortada, şükür artık daha iyi durumdayız tabi eksikliklerimiz de var ancak onları da birlik beraberlik ve kardeşlik içinde halledicez inşallah. 3 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 2 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Daha önce yapsalardida yol yaptinin yolunu yapmasalardi Demekki bunlar daha yollu Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Yol güzel görünüyor. Asfaltlama kaliteli mi? Ücretlendirme nasıl olacak meraktayım. Yeni yapılan çift şerit yollarda kalitesiz asfalt kullanıldığı için, bakım onarım maliyetleri yol maliyetlerini geçiyor. Büyük projeler desen zaten çoğunluğun kullanamayacağı ölçüde pahalı ve eksik geçişleri biz ödüyoruz. Yani durum cilalandığı kadar güzel değil. Ayrıca; Avrupa vatandaşlarından daha yüksek oranlı vergi verip, yamalı yollara övgü yağdıran kesimi anlayamıyorum.. Daha iyisini istemek verdiğim verginin hakkıdır.. 4 Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 giderken de gelirken de yokuş aşağı yol isterük. çok yakii 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Doğuya mıcır üstu zift kaç sene asfalt diye döküldü. Artık daha kaliteli asfalt kullanılıyor. Köy hizmetleri Kemaliye her sene şenlik öncesi bakanlar vekiller gelmeden yolu elden gecirirdi bı haftada sıcaktan zift akar gider micirlar koybolurdu. Şimdi yeni yol projeleri ile bu uygulama kalkıyor. Kışın ağar geçer yeni yollarda pek sorun görmüyorum. Paralı yollar otobanlar para kazandırmaz ana yol dışında yap işlet devret para kazandırmaz. Ama hayırlısı olur inşallah 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Yol güzel görünüyor. Asfaltlama kaliteli mi? Ücretlendirme nasıl olacak meraktayım. Yeni yapılan çift şerit yollarda kalitesiz asfalt kullanıldığı için, bakım onarım maliyetleri yol maliyetlerini geçiyor. Büyük projeler desen zaten çoğunluğun kullanamayacağı ölçüde pahalı ve eksik geçişleri biz ödüyoruz. Yani durum cilalandığı kadar güzel değil. Ayrıca; Avrupa vatandaşlarından daha yüksek oranlı vergi verip, yamalı yollara övgü yağdıran kesimi anlayamıyorum.. Daha iyisini istemek verdiğim verginin hakkıdır.. Eskiye göre yeni yollar çok sağlam. İşimiz gereği çok yol yaparım. Bir kaç nokta harici onarım gören ana arter yok Doğuya mıcır üstu zift kaç sene asfalt diye döküldü. Artık daha kaliteli asfalt kullanılıyor. Köy hizmetleri Kemaliye her sene şenlik öncesi bakanlar vekiller gelmeden yolu elden gecirirdi bı haftada sıcaktan zift akar gider micirlar koybolurdu. Şimdi yeni yol projeleri ile bu uygulama kalkıyor. Kışın ağar geçer yeni yollarda pek sorun görmüyorum. Paralı yollar otobanlar para kazandırmaz ana yol dışında yap işlet devret para kazandırmaz. Ama hayırlısı olur inşallahMıcır deme bana. Her seyahatimde mutlaka arabımın camı hasar görür 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts