Münir Nurettin Taşova 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 11 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Eskiye göre yeni yollar çok sağlam. İşimiz gereği çok yol yaparım. Bir kaç nokta harici onarım gören ana arter yok İzmir Ankara hattını da bir deneyin derim. Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Yeni yapılan yolda gittiğimiz halde arabaya taş çarpıyor,kaputta delik var bir tane. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 İzmir Ankara hattını da bir deneyin derim.Hiç kullanmadım desem yeridir, iç Anadolu, karadeniz, Güney Doğu Anadolu ve Akdeniz. Kullandığım yollar Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 Daha geçen hafta Düzce_ Eskişehir_Ankara_Kayseri giyim geldim çok kötü değil ama cokk da iyi değil .Emmi ekledigin resim fotoshop sakın kanma 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 10 Mayıs 2017 Paylaş 10 Mayıs 2017 20 dakika önce, Adnan Çakır yazdı: Daha geçen hafta Düzce_ Eskişehir_Ankara_Kayseri giyim geldim çok kötü değil ama cokk da iyi değil . Emmi ekledigin resim fotoshop sakın kanma Ankara - Kayseri arası iyidir duble yol. Ancak geçen yıl Kırıkkale de yol yapımı vardı. Ayrıca Himmeddede de köprülü kavşak yapılıyor orası da tek şerit. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 11 Mayıs 2017 Paylaş 11 Mayıs 2017 17 saat önce, Ramazan Turan yazdı: Yol her zaman medeniyettir, beğenmeyen gitmesin... Bir ülkenin "medeniyet" seviyesini ölçmek için duble yollara değil, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakılır hocam. Medeniyet işçi ölümleridir Medeniyet çocuk ölümleridir Medeniyet kadın ölümleridir. Medeniyet yola dökülen zift değildir sevgili hocam.. 5 Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 11 Mayıs 2017 Paylaş 11 Mayıs 2017 500 tane en büyük Türk şirketi, Appl.. Firmasının çeyreği yapmıyormuş. 3 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 11 Mayıs 2017 Paylaş 11 Mayıs 2017 8 dakika önce, Hayrettin Bahadir yazdı: Bir ülkenin "medeniyet" seviyesini ölçmek için duble yollara değil, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakılır hocam. Medeniyet işçi ölümleridir Medeniyet çocuk ölümleridir Medeniyet kadın ölümleridir. Medeniyet yola dökülen zift değildir sevgili hocam.. Hayrettin bey, ben diğerleri medeniyet değildir demedim. Yol medeniyettir dedim. Yol olursa belki saydıklarınız var sayamadıklarımıza ulaşım, hizmet artıp 1 kişinin de canı kurtulabilir. Yapılmayanlar veya eksik yapılanlara sözümüz yok, yapılacakları değerlendirmek doğru değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 11 Mayıs 2017 Paylaş 11 Mayıs 2017 Şimdi, Ramazan Turan yazdı: Hayrettin bey, ben diğerleri medeniyet değildir demedim. Yol medeniyettir dedim. Yol olursa belki saydıklarınız var sayamadıklarımıza ulaşım, hizmet artıp 1 kişinin de canı kurtulabilir. Yapılmayanlar veya eksik yapılanlara sözümüz yok, yapılacakları değerlendirmek doğru değil mi? "İstemeyen gitmesin" hoş olmadı hocam. Herkes gitsin ki "medeniyete" ulaşsın. Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 11 Mayıs 2017 Paylaş 11 Mayıs 2017 28 dakika önce, Hayrettin Bahadir yazdı: "İstemeyen gitmesin" hoş olmadı hocam. Herkes gitsin ki "medeniyete" ulaşsın. Alternatif yollar var. Muhtemelen paralı olacak, eski yollar öylece duruyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 11 Mayıs 2017 Paylaş 11 Mayıs 2017 17 saat önce, Münir Nurettin Taşova yazdı: Yol güzel görünüyor. Asfaltlama kaliteli mi? Ücretlendirme nasıl olacak meraktayım. Yeni yapılan çift şerit yollarda kalitesiz asfalt kullanıldığı için, bakım onarım maliyetleri yol maliyetlerini geçiyor. Büyük projeler desen zaten çoğunluğun kullanamayacağı ölçüde pahalı ve eksik geçişleri biz ödüyoruz. Yani durum cilalandığı kadar güzel değil. Ayrıca; Avrupa vatandaşlarından daha yüksek oranlı vergi verip, yamalı yollara övgü yağdıran kesimi anlayamıyorum.. Daha iyisini istemek verdiğim verginin hakkıdır.. Vergi denince iş değişiyor biraz. Vergi demek ötv mtv ile sınırlı değil maasef.. 2 saat önce, Ramazan Turan yazdı: Alternatif yollar var. Muhtemelen paralı olacak, eski yollar öylece duruyor. Alternatifi olmayıp paralı ve pahalı olunca iş karışır, çok şükür böyle bir durum yok.. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 11 Mayıs 2017 Paylaş 11 Mayıs 2017 Yol Urfa'ya kadar gidiyor abi Dün geldim Midyat'tan Yorum bağlantısı
Necdet Tuzkan 11 Mayıs 2017 Paylaş 11 Mayıs 2017 Memleket için güzel projeler ancak düz yollar uykumu getiriyor [emoji20] duble yol tercihimdir araba kullanmak daha keyifli oluyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 3 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 11 Mayıs 2017 Paylaş 11 Mayıs 2017 3 saat önce, Serkan Toker yazdı: Vergi denince iş değişiyor biraz. Vergi demek ötv mtv ile sınırlı değil maasef.. Aynı şeyi söylüyoruz. Aldığımız hava dışında her şeyde yüksek vergi var. Bu kadar vergiye daha kaliteli işler bekliyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Kemal Mert 12 Mayıs 2017 Paylaş 12 Mayıs 2017 Yılda en az 4-5 kez Adana'dan Diyarbakır'a gidip geliyorum. Ta siverege kadar 3 saatte gidiyorum. Siverek diyarbakır arasını 2 saatte alıyorum. 4 şeritli yol otoban bitince 2 şeritli oluyor. Umarım en kisa zamanda siverek diyarbakır arası yapılır. Bilgi paylaşımı için teşekkürler Mehmet Abi. Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Mayıs 2017 Paylaş 12 Mayıs 2017 yalnız yeni yapılan otoyollar pahalı olsada hakkaten kaliteli. geçen Bursadan bi girdim otoyola çamlıcak gişeler 1 saat 15 dakka araba olsa altımda 500 yapacak o yolda 500 yapılır yine ben fazla geçmedim sınırları forumun hızlı abileri 1 saatin altında tamamlayabilir bursadan çamlıca gişelere Yorum bağlantısı
Recommended Posts