İçeriğe Yönlendir

Su alan araç

Serkan Aktay

Recommended Posts

Mesut Aybek

Yazıktır ya bu paralar bu arabalara verilsin. Böyle bir sıkıntı oldumu gelde çıldırma..! 

Haklı adam..! 

Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru

Bu adam bu kafa ile aracını yıkamak için göle sokup çıkarır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özgen Acar

itfaiye hortumu ile araç yıkamak bence biraz abes,o yoğunlukta bir suyu tahliye edememesine çok şaşırmadım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Aybek
(düzenlendi)
18 dakika önce, Özgen Acar yazdı:

itfaiye hortumu ile araç yıkamak bence biraz abes,o yoğunlukta bir suyu tahliye edememesine çok şaşırmadım

Bu sorunu yağmur suyuyla farketmiş olmalı. Ve benim düşüncem her ne olursa olsun. Bence Araç Yıkama ile vurulan basınçlı suyla hiçbir farkı yok..! Yağmurun altında bırakmaya korkar adam. :)

tarihinde Mesut Aybek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir Ak

valla yalan yok o debi de bir çok araç içine su alır diye düşüyorum. akan su ile 2 tane bağ sulanır

Yorum bağlantısı
İsmet Keçik

Bunun basınçlı sudan bence de hiç bir farkı yok.Bizim ülkemizde bazı bölgelerde saatlerce çok sağanak yağmur yağıyor o zaman çoğu araç mahvolması lazım

Yorum bağlantısı
Tahir Ak
Bunun basınçlı sudan bence de hiç bir farkı yok.Bizim ülkemizde bazı bölgelerde saatlerce çok sağanak yağmur yağıyor o zaman çoğu araç mahvolması lazım

nasıl farkı yok arkadaşlar yapmayın!
Bu şekilde yağmur yağıyor diyenler var.
Bu şekilde yağmur yağsa son bilmem kaç yılın afeti olur
Yorum bağlantısı
İsmet Keçik

Basınçlı sudan bir farkı yok derken su yoğunluğundan bahsetmiyorum aynı noktalara suyu daha basınçlı gönderiyorsunuz bu basıncın etkisi ile yine alması lazım

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

O suyu hangi arabaya tutsanız içeri alır. Az bile almış bence. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmet Keçik

Valla ne diyeyim bir iddaam yok ama çok sağanak altında saatlerce su altında kalan araçlar kesin pert olması lazım. Tabi bu hortumla araba yıkama akıl karı değil ama bu arabanın yeni bir araç yani çürüğü çarığı olmayan bir araç olarak düşündüğümde bana garip geldi. Kaldı ki basınçlı yıkamalar bu kadar çok yaygın değilken eski araçları kuyusuyundan santrafüjle çektimizi 3 3/4 hortumlardan yıkıyorduk. Ne diyeyim yinede bilemedim

Yorum bağlantısı
Tahir Ak
Basınçlı sudan bir farkı yok derken su yoğunluğundan bahsetmiyorum aynı noktalara suyu daha basınçlı gönderiyorsunuz bu basıncın etkisi ile yine alması lazım

hayır basınç lı su o noktadan tutulsun zaten su girecek alanlara gelmiyor. bu olay bambaşka su tahliye kanalı suyu boşaltamıyor su debisi çok çok fazla
Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Bu araç ile ilgili haber bir kaç ay önce verilmişti. Yanılmıyorsam adamın bu yaptığı ironi, daha öncesinde bir kaç kez yağmur suyunu içeri aşan bu araç ile servise gidilmiş, servis sorun bulamamıştı. Bu kişi de yağmur ortamını olıştıramadığı için ve olaya çok kızdığı için böyle bir şey yapmıştı. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Adam diyor ki, yağmurda su alıyor. Ama yağmur yağdıramayacağı için girdiği noktayı göstermek adına bu yöntemi denemiş. Yoksa tabii ki su alır böyle her araç.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Yağmurda su aldığını göstermek için bu yolu seçmiş. Saatlerce yağan sağanak yağmurda kaldığını düşünün aracın?

Mersindeki sel felaketini unuttuk mu?

Mersin'de sel felaketi!

Mersin'de sel felaketi!

Mersin'de sel felaketi!

Bu felaketi yapan yağışı, temsili olarak göstermiş abimiz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
2 saat önce, Tahir Ak yazdı:

Bu şekilde yağmur yağsa son bilmem kaç yılın afeti olur

Nuh tufanı bile bu şiddette olmamıştır :)

Hiç bi yerde yağmurda su alıyor demiyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

baraj kapağının altına koyup barajı açsaymış keşke böyle tam anlaşılmıyor :D 

her arabada benzer sorunlar olabilir  komple nissana laf etmek biraz ağır kaçar 

Yorum bağlantısı
Emre Akbas

pololarda da böyle bir sorun vardı su alma problemi hernekadar su çokta olsa içeri su alması tasarım hatasıdır. Bizde de aynı kasa araç var hiç öyle bir sorun yaşamadık.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

100 lük borudan çıkan suyun 2 cm delikten sorunsuz boşalmasını beklemek saflık.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
5 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Nuh tufanı bile bu şiddette olmamıştır :)

Hiç bi yerde yağmurda su alıyor demiyor :)

10 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı:

100 lük borudan çıkan suyun 2 cm delikten sorunsuz boşalmasını beklemek saflık.

Arabanın yalıtımı sorunsuz yaparsın, suyu istersen yangın helikopteriye boşalt üzerine. Tahliyeden akan tahliyeden akar, fazla geleni dışardan taşar gider. Tahliyeden akamayan su içeri neden sızsın, dışardan taşıp gitsin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Arka davlumbaz içindeki hava çıkışları haricinde böyle debi ile su alan araç sorunlu demektir. Seyir halinde şiddetli yağmura maruz kalındığı vakit bundan daha az su teması olmuyor araçlara.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Özgen Acar

tekrar izledim o debideki suyu komple cama tutup tahliye olmasını beklemek... :unsure2:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ka bile bu kadarcık hortum da su almaz. 2misli boru ile yıkardık köyde arabaları

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...