Serkan Aktay 17 Mayıs 2017 Paylaş 17 Mayıs 2017 ''Balıkta yetiştirebilirsiniz'' diyor 1 Yorum bağlantısı
Mesut Aybek 17 Mayıs 2017 Paylaş 17 Mayıs 2017 Yazıktır ya bu paralar bu arabalara verilsin. Böyle bir sıkıntı oldumu gelde çıldırma..! Haklı adam..! Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 Bu adam bu kafa ile aracını yıkamak için göle sokup çıkarır. 1 Yorum bağlantısı
Özgen Acar 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 itfaiye hortumu ile araç yıkamak bence biraz abes,o yoğunlukta bir suyu tahliye edememesine çok şaşırmadım 1 Yorum bağlantısı
Mesut Aybek 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 (düzenlendi) 18 dakika önce, Özgen Acar yazdı: itfaiye hortumu ile araç yıkamak bence biraz abes,o yoğunlukta bir suyu tahliye edememesine çok şaşırmadım Bu sorunu yağmur suyuyla farketmiş olmalı. Ve benim düşüncem her ne olursa olsun. Bence Araç Yıkama ile vurulan basınçlı suyla hiçbir farkı yok..! Yağmurun altında bırakmaya korkar adam. 18 Mayıs 2017 tarihinde Mesut Aybek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 O debide o suyu tahliye edecek arabaya helal olsun denilir. 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 valla yalan yok o debi de bir çok araç içine su alır diye düşüyorum. akan su ile 2 tane bağ sulanır Yorum bağlantısı
İsmet Keçik 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 Bunun basınçlı sudan bence de hiç bir farkı yok.Bizim ülkemizde bazı bölgelerde saatlerce çok sağanak yağmur yağıyor o zaman çoğu araç mahvolması lazım Yorum bağlantısı
Tahir Ak 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 Bunun basınçlı sudan bence de hiç bir farkı yok.Bizim ülkemizde bazı bölgelerde saatlerce çok sağanak yağmur yağıyor o zaman çoğu araç mahvolması lazımnasıl farkı yok arkadaşlar yapmayın! Bu şekilde yağmur yağıyor diyenler var. Bu şekilde yağmur yağsa son bilmem kaç yılın afeti olur Yorum bağlantısı
İsmet Keçik 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 Basınçlı sudan bir farkı yok derken su yoğunluğundan bahsetmiyorum aynı noktalara suyu daha basınçlı gönderiyorsunuz bu basıncın etkisi ile yine alması lazım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 O suyu hangi arabaya tutsanız içeri alır. Az bile almış bence. 1 Yorum bağlantısı
İsmet Keçik 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 Valla ne diyeyim bir iddaam yok ama çok sağanak altında saatlerce su altında kalan araçlar kesin pert olması lazım. Tabi bu hortumla araba yıkama akıl karı değil ama bu arabanın yeni bir araç yani çürüğü çarığı olmayan bir araç olarak düşündüğümde bana garip geldi. Kaldı ki basınçlı yıkamalar bu kadar çok yaygın değilken eski araçları kuyusuyundan santrafüjle çektimizi 3 3/4 hortumlardan yıkıyorduk. Ne diyeyim yinede bilemedim Yorum bağlantısı
Tahir Ak 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 Basınçlı sudan bir farkı yok derken su yoğunluğundan bahsetmiyorum aynı noktalara suyu daha basınçlı gönderiyorsunuz bu basıncın etkisi ile yine alması lazımhayır basınç lı su o noktadan tutulsun zaten su girecek alanlara gelmiyor. bu olay bambaşka su tahliye kanalı suyu boşaltamıyor su debisi çok çok fazla Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 Bu araç ile ilgili haber bir kaç ay önce verilmişti. Yanılmıyorsam adamın bu yaptığı ironi, daha öncesinde bir kaç kez yağmur suyunu içeri aşan bu araç ile servise gidilmiş, servis sorun bulamamıştı. Bu kişi de yağmur ortamını olıştıramadığı için ve olaya çok kızdığı için böyle bir şey yapmıştı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 Adam diyor ki, yağmurda su alıyor. Ama yağmur yağdıramayacağı için girdiği noktayı göstermek adına bu yöntemi denemiş. Yoksa tabii ki su alır böyle her araç. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 Yağmurda su aldığını göstermek için bu yolu seçmiş. Saatlerce yağan sağanak yağmurda kaldığını düşünün aracın? Mersindeki sel felaketini unuttuk mu? Bu felaketi yapan yağışı, temsili olarak göstermiş abimiz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 2 saat önce, Tahir Ak yazdı: Bu şekilde yağmur yağsa son bilmem kaç yılın afeti olur Nuh tufanı bile bu şiddette olmamıştır Hiç bi yerde yağmurda su alıyor demiyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 baraj kapağının altına koyup barajı açsaymış keşke böyle tam anlaşılmıyor her arabada benzer sorunlar olabilir komple nissana laf etmek biraz ağır kaçar Yorum bağlantısı
Emre Akbas 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 pololarda da böyle bir sorun vardı su alma problemi hernekadar su çokta olsa içeri su alması tasarım hatasıdır. Bizde de aynı kasa araç var hiç öyle bir sorun yaşamadık. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 100 lük borudan çıkan suyun 2 cm delikten sorunsuz boşalmasını beklemek saflık. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 5 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Nuh tufanı bile bu şiddette olmamıştır Hiç bi yerde yağmurda su alıyor demiyor 10 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: 100 lük borudan çıkan suyun 2 cm delikten sorunsuz boşalmasını beklemek saflık. Arabanın yalıtımı sorunsuz yaparsın, suyu istersen yangın helikopteriye boşalt üzerine. Tahliyeden akan tahliyeden akar, fazla geleni dışardan taşar gider. Tahliyeden akamayan su içeri neden sızsın, dışardan taşıp gitsin. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 Arka davlumbaz içindeki hava çıkışları haricinde böyle debi ile su alan araç sorunlu demektir. Seyir halinde şiddetli yağmura maruz kalındığı vakit bundan daha az su teması olmuyor araçlara. 5 Yorum bağlantısı
Özgen Acar 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 tekrar izledim o debideki suyu komple cama tutup tahliye olmasını beklemek... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 Ka bile bu kadarcık hortum da su almaz. 2misli boru ile yıkardık köyde arabaları 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts