İçeriğe Yönlendir

Yeni aracım Naylon Megane Sedan Joy 1.6 :)

Ali Can YALÇIN

Recommended Posts

Ali Can YALÇIN

Focus 1 den sonra sıfır Megane Sedan Joy' a geçiş yaptım. Opsiyonlar (yedek lastik ve görüş paketi) eklenmiş hali ile Ankara'dan 66000 tl ye mal oldu. Şu an araç 500 km de ort. şehir içi yakıt 6.6 lt yol bilgisayarında. Araç özellikleri ise  Manuel Klima, LED Gündüz Farları Refakatçi Aydınlatma (Geç Sönme) Sürekli Yanan LED Arka Farlar, sis farı ve  arka sensör, Hız Sabitleme Hız Sınırlama, eco mod, Hill Holder (Yokuş Kalkış Desteği), 6 adet hava yastığı vs. Resimleri bağlantı olarak atabildim kusura bakmayın

https://i.hizliresim.com/N1d74Y.jpg , https://i.hizliresim.com/kWalgr.jpg , https://i.hizliresim.com/pWaLoq.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Güle güle kullanın :nazar:

Aracınız benzinli sanırım, yakıt değeri çok güzel. 

Yorum bağlantısı
Aykut Uçar

bu fiyata sıfır bu araç bence de çok güzel. Eski önyargılara gerek yok malzemesi gayet iyi yeni araçlarda. Ama şanzıman motor için aynı şeyi söyleyemem :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun. Benzinli araca göre muhteşem bi yakıt ortalaması. En boş modeli olmasına rağmen dijital kadran vs, çok hoşuma gidiyor.

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan
51 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Hayırlı olsun. Benzinli araca göre muhteşem bi yakıt ortalaması. En boş modeli olmasına rağmen dijital kadran vs, çok hoşuma gidiyor.

Kesinlikle, Bluetooth, yokuş kalkış desteği, hız sabitleyicininde standart olması güzel. 

Yorum bağlantısı
Ali Can YALÇIN
Bir saat önce, Ersen Tapan yazdı:

Aracınız benzinli sanırım, yakıt değeri çok güzel. 

teşekkürler evet arac benzinli 

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Hayırlı olsun. Sizin beklentilerinizi karşılıyorsa bence çok güzel bir seçim olmuş. Güzel günlerde kullanın inşallah.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

Maşaallah, hayırlı olsun.

Renault forumuna döndü :) herkes naylon alıyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

66 bin tl fiyat çok iyi bence. Yakıtttan şikayet ederseniz LPG ile halledilir. Tipi çok güzel, güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Emrah Altun
(düzenlendi)
3 saat önce, Ali Can YALÇIN yazdı:

Focus 1 den sonra sıfır Megane Sedan Joy' a geçiş yaptım. Opsiyonlar (yedek lastik ve görüş paketi) eklenmiş hali ile Ankara'dan 66000 tl ye mal oldu. Şu an araç 500 km de ort. şehir içi yakıt 6.6 lt yol bilgisayarında. Araç özellikleri ise  Manuel Klima, LED Gündüz Farları Refakatçi Aydınlatma (Geç Sönme) Sürekli Yanan LED Arka Farlar, sis farı ve  arka sensör, Hız Sabitleme Hız Sınırlama, eco mod, Hill Holder (Yokuş Kalkış Desteği), 6 adet hava yastığı vs. Resimleri bağlantı olarak atabildim kusura bakmayın

https://i.hizliresim.com/N1d74Y.jpg , https://i.hizliresim.com/kWalgr.jpg , https://i.hizliresim.com/pWaLoq.jpg

Ali bey biraz daha bilgi verir misiniz? Ben de bu aracı gözüme kestirdim. Şunları sormak istiyorum;

1- Üzerindeki extralar (çelik jant, düğmeli fonksiyonel direksiyon, park sensörü, sis farı) için ek paket mi aldınız boş donanımda yok bunlar bildiğim kıadarıyla

2- Kredi çektiniz mi yanlış hatırlamıyorsam 2018 de ödemeye başlama olayı vardı

3- Bu motor LPG için uyumlu mu hiç araştırdınız mı?

3- Araçta kolçak var mı?

tarihinde Emrah Altun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Can YALÇIN
(düzenlendi)
Bir saat önce, Emrah Altun yazdı:

Ali bey biraz daha bilgi verir misiniz? Ben de bu aracı gözüme kestirdim. Şunları sormak istiyorum;

1- Üzerindeki extralar (çelik jant, düğmeli fonksiyonel direksiyon, park sensörü, sis farı) için ek paket mi aldınız boş donanımda yok bunlar bildiğim kıadarıyla

2- Kredi çektiniz mi yanlış hatırlamıyorsam 2018 de ödemeye başlama olayı vardı

3- Bu motor LPG için uyumlu mu hiç araştırdınız mı?

3- Araçta kolçak var mı?

1- Araçta çelik jant yok jant kapağı var ancak altındaki kara jantı kapak deseninde kesilmiş. Evet zaten 2 adet opsiyon vardı görüş paketi ve yedek lastik. Görüş paketinde  sis farı mevcut ve arka park sensörü var ki benim çok hoşuma gitti park sensörü ne tarafa yanaştığınızı kadran ortasındaki ekranda gösteriyor. direksiyon boşundada fonsiyonel düğmeler mevcut

2- Kredi çektim ancak Renault dan değil o yüzden ayrıntısını bilmiyorum

3- Lpg ye uyumlu sıralı sistem takılıyor.

4- Kolçak yok 

tarihinde Ali Can YALÇIN tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Aracınız hayırlı uğurlu olsun, namı değer "uçan teneke" :D, kazasız belasız ve zararsız binin İnşallah. Yakıt ortalaması çok çok iyi

Yorum bağlantısı
Kutay Altunordu

Valla iyi bir seçim yapmışsınız arac zaten D segmenti gibi neredeyse baya heybetli ve yakışıklı piyasa derdi yok er geç her türlü satılır baz donanım olmasına ragmen özellikleri asgari yeterli bundan fazlası oyuncak oluyor 66 bin liraya sıfır arac sahibi olmak güzelmiş focusun benzinlisi olmuş en boşu 73 bin lira dizeli 100 bin lira insanlar boşuna megan egea gibi modellere kaymıyor allah utandırmasın tekerinize taş değmesin güle güle kullanın :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Can YALÇIN

9 dakika önce, Kutay Altunordu yazdı:

Valla iyi bir seçim yapmışsınız arac zaten D segmenti gibi neredeyse baya heybetli ve yakışıklı piyasa derdi yok er geç her türlü satılır baz donanım olmasına ragmen özellikleri asgari yeterli bundan fazlası oyuncak oluyor 66 bin liraya sıfır arac sahibi olmak güzelmiş focusun benzinlisi olmuş en boşu 73 bin lira dizeli 100 bin lira insanlar boşuna megan egea gibi modellere kaymıyor allah utandırmasın tekerinize taş değmesin güle güle kullanın :)

teşekkürler. fiyat performans olarak cidden başka araç bulamadım kasayıda cidden güzel yapmıslar D segmenti gibi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

İyi günlerde kullanın inşallah.

Benimde çok ilgimi çeken lpg ye uyumlu araç. Ben alsam direk lpg taktırırım. Dizelden bile ekonomik olur. Ben ilk o kapakları jant sanmıştım. Aracı inceledim kapakmış. Çok güzel yapmışlar ama. 

5 saat önce, Aykut Uçar yazdı:

bu fiyata sıfır bu araç bence de çok güzel. Eski önyargılara gerek yok malzemesi gayet iyi yeni araçlarda. Ama şanzıman motor için aynı şeyi söyleyemem :)

Şanzımanında ve motorunda ne gibi sıkıntılar oluyormuş bunun?

Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...