Eray Çalışkan 6 Ağustos 2017 Paylaş 6 Ağustos 2017 (düzenlendi) Bilen bilir 2006 Model Fiesta'larda kapı kilidi kilidin içeri doğru bastırılmasıyla oluyor. Benim arabada şoför kapısı çalışmıyor ama. Normalde o kapıyı kilitleyince diğerlerinin de kitlenmesi gerekiyor diye biliyorum hatta. Benimki ne kendini kilitliyor ne de diğerlerini Diğerleri tek tek kendini kilitlemede bir sıkıntı çıkarmıyor. Bunun bir ayarı mı var yoksa arıza mıdır acaba onu merak ettim. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. 11 Ağustos 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 6 Ağustos 2017 Paylaş 6 Ağustos 2017 7 saat önce, Eray Çalışkan yazdı: Bilen bilir 2006 Model Fiesta'larda kapı kilidi kilidin içeri doğru bastırılmasıyla oluyor. Benim arabada şoför kapısı çalışmıyor ama. Normalde o kapıyı kilitleyince diğerlerinin de kitlenmesi gerekiyor diye biliyorum hatta. Benimki ne kendini kilitliyor ne de diğerlerini Diğerleri tek tek kendini kilitlemede bir sıkıntı çıkarmıyor. Bunun bir ayarı mı var yoksa arıza mıdır acaba onu merak ettim. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Aynı problem bende de mevcut. Şoför kapısı kendini kilitliyor başkasını kilitlemiyor. Kumandadan problem yok hepsi görev yapıyor ama bu işlemi yapmıyor. Yorum bağlantısı
Sefa Şenyurt 9 Ağustos 2017 Paylaş 9 Ağustos 2017 Selamlar herkese. Aynı durum bizde de mevcut malesef. Şoför kapısının iç açma kolunu kapalı konuma getiremiyorum, yani tam oturmuyor gibi. Şöyle ki, diğer kapılarda kolu bastırınca tik tak diye çıkan mekanik sesten eser yok. Sonradan böyle oldu. Kilit açma kapama telinde boşluk olabileceği aklıma geldi. Üstatlar, ne tavsiye edersiniz? 1 Yorum bağlantısı
Erdi Tepe 9 Ağustos 2017 Paylaş 9 Ağustos 2017 Selamlar herkese. Aynı durum bizde de mevcut malesef. Şoför kapısının iç açma kolunu kapalı konuma getiremiyorum, yani tam oturmuyor gibi. Şöyle ki, diğer kapılarda kolu bastırınca tik tak diye çıkan mekanik sesten eser yok. Sonradan böyle oldu. Kilit açma kapama telinde boşluk olabileceği aklıma geldi. Üstatlar, ne tavsiye edersiniz? Aynı sıkıntı bende de var ama çok önemsemediğimden yaptırma gereği duymadım. Bu hafta sonu sanayiye gidebilirsem soracam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2017 Paylaş 9 Ağustos 2017 Selamlar herkese. Aynı durum bizde de mevcut malesef. Şoför kapısının iç açma kolunu kapalı konuma getiremiyorum, yani tam oturmuyor gibi. Şöyle ki, diğer kapılarda kolu bastırınca tik tak diye çıkan mekanik sesten eser yok. Sonradan böyle oldu. Kilit açma kapama telinde boşluk olabileceği aklıma geldi. Üstatlar, ne tavsiye edersiniz? Peki işini yapıyor mu. ? Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 10 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2017 19 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Peki işini yapıyor mu. ? İşini yapmıyor malesef, normalde hem kendini hem de diğer kapıları kilitlemesi gerekiyor ama ikisini de yapmıyor. Diğer kapılarda kolu bastırınca kendini güzel bir şekilde kilitliyor. Anahtarla kumandayla veya dıştan manuel şekilde kitlediğinde sorun yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ağustos 2017 Paylaş 10 Ağustos 2017 Teli kopuk veya yerinden çıkmış. Yada koldaki teli tutan yer kırılmış. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Ağustos 2017 Paylaş 10 Ağustos 2017 Genelde halatın ucundaki plastik kırılır.. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 11 Ağustos 2017 Paylaş 11 Ağustos 2017 Benimkinde kilit işlev yapıyor içeriden kitlediğimde kilitliyor fakat tüm kapıları kilitlemiyor enteresan olan ise kitleme yapmıyor tüm kapıları ama açmaya gelince hepsini içeriden açıyor 21 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Teli kopuk veya yerinden çıkmış. Yada koldaki teli tutan yer kırılmış. 14 saat önce, Serkan Toker yazdı: Genelde halatın ucundaki plastik kırılır.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts