İçeriğe Yönlendir

Serviste Aracıma Zarar Verdiler

Hüseyin Demirci

Recommended Posts

Hüseyin Demirci

qWz2qZ.jpg

ilk bakım için  aracımı servise bıraktım.. arabamı alırken kaputun bittiği yerde başlayan plastik parçada(tamponun üstü) tırnak kadar yer oyulmuş darbe almış işçiler yapmış... bayi müdürüne gösterdim.. suçu kabul etti komple o parçayı zımpara atıp boyamak gerekiyor dedi ayrıca plastik olduğu için kimse boyandığını anlamaz dedi (doğru mudur?) lokal yaparsak belli olur dedi... tecrübeli arkadaşlara soruyorum komple boyatayım mı yada o parçanın yenisiyle değiştirilmesini mi isteyeyim... 

Mvjll9.jpg

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Plastik kısım olduğu için boyanmasında sakınca yok. Tamponlara ekspertiz yaptırırken bakmıyorlar bile.. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Servisin söylediği doğrudur.. 

Boyansa da belli olmaz ancak, boyamaya gerek yok, gelen taşlardan onlarcası oluşacak yakın zamanda. Paslanacak deforme olacak bir parça değil. Rötüş yaptırıp geçin. 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Geçmiş olsun. Keşke olmasaydı ama artık yapacak bir şey yok. O parçayı ya o şekilde kabul edeceksiniz ya boyatacaksınız. Değişime gerek yok, değişse de mecbur boyanacak o parça.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Tampon komple boyansa da sorun olmaz ama gerek yok bu durumda bence. Ufak bir rötuş ile hallolur. sadece siyah yere. nasıl becermişler ki?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Her ufacık boya dökülmesine canınızı sıkmayın. Araba bu her gün bişey olacaktır. bende dün önümdeki park demirine vurdum. Tamponda bişey yok  ama, olabilirdide. 

Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan

Bu konuda Ankara'da Mercedesinin ilk bakımında servis içinde bir servis elemanının başka bir servis elemanını yanlışlıkla aracı viteste çalıştırması suretiyle duvara sıkıştırarak aracın tampon panjur ve kaputunun değişmesine sebep olması olayını hatırlattı. (bazı forumlarda konusu hala duruyor olabilir) Sizinki bu olayın yanında pek de önemli değil açıkçası. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Demirci

alt tarafta olsa önemsemem de çok görülen bir yerde artı sade boyası çıksa iyi oyuk oluşmuş orada rütüş yapsan yine sırıtır göze batar....yalnız benim takıldığım nokta şu abiler... sonradan boyalarda genelde zamanla atma çatlama oluyor... servis parçayı komple zımparalıyıp boyayınca  çatlama olur mu yoksa orijinali gibi mi olur... ha birde servis işçileri orayı sen daha önce yapmışsın bize suç atıyorsun diye üstüme yürümesi ayrı bir zoruma gitti.. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Demirci
8 dakika önce, Tufan Caliskan yazdı:

Bu konuda Ankara'da Mercedesinin ilk bakımında servis içinde bir servis elemanının başka bir servis elemanını yanlışlıkla aracı viteste çalıştırması suretiyle duvara sıkıştırarak aracın tampon panjur ve kaputunun değişmesine sebep olması olayını hatırlattı. (bazı forumlarda konusu hala duruyor olabilir) Sizinki bu olayın yanında pek de önemli değil açıkçası. 

peki sonuç ne oldu ?

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Boya yaptıracağınıza ücretsiz servis hizmeti falan birşey isteyin rötüşla kapatın çünkü zamanla malesef seken taşlar ve yabancı cisimlerden o kısım irili ufaklı sorunlar oluşacak zaten bence.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Demirci
26 dakika önce, Okan Tansel yazdı:

Boya yaptıracanıza ücretsiz servis hizmeti falan birşey isteyin retujla kapatın çünkü zamanla malesef seken taşlar ve yabancı cisimlerden o kısım irili ufaklı sorunlar oluşacak zaten bence.

öyle bir şey yapacakları zannetmiyorum dün bakıma götürdüm parayı verdim bir dakika sonra arabayı alırken fark ettim. veren adam o esnada verirdi.. yarın gitsem inkar etseler bir kanıtım yok sen sonradan yaptın derler ki orada da o esnada bunun muhabbeti  oldu müdür bile bir ara kıvırttı... yanlarına bırakmam para pulda gözüm yok benim birileri bunun bedelini ödemeli bana neden kar kalıyor. hiç bir şey yapamasam bile sabah akşam reklamlarını yaparım 

Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç

hemen de servis elemanlarını suçlamamak lazım, bu tarz köşe noktalarda zaten boya atmaları oluyor, daha önce taş vs gibi birşeyden ufak bir darbe alıp ucu kalktıysa da araç yıkandığı an atar boya, rötuş yeterli olacaktır burası için

Yorum bağlantısı
Hüseyin Demirci
(düzenlendi)
14 dakika önce, Batuhan Kılıç yazdı:

hemen de servis elemanlarını suçlamamak lazım, bu tarz köşe noktalarda zaten boya atmaları oluyor, daha önce taş vs gibi birşeyden ufak bir darbe alıp ucu kalktıysa da araç yıkandığı an atar boya, rötuş yeterli olacaktır burası için

yok yeni olduğu bariz belliydi boya yeni kazanmıştı fıstık kabuğu soyuk üzerindeydi müdür kendi eliyle aldı kazınmış boyayı artı boya atma olsa gene iyi orası sert darbe aldığı için oyulmuş 

50 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

GEçmiş olsun.

Tampon olduğu için boyatabilirsiniz. Sıkıntı çıkarmaz ileride size.

teşekkürler lakin sonradan boyamalar zamanla çatlama dökülme yapıyor bizzat şahit oldum.. 

tarihinde Hüseyin Demirci tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
23 dakika önce, Hüseyin Demirci yazdı:

teşekkürler lakin sonradan boyamalar zamanla çatlama dökülme yapıyor bizzat şahit oldum.. 

Tampon işçiliği daha farklıdır metalden. Düzgün yapılırsa hiç sorun olmaz.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)
Bir saat önce, Batuhan Kılıç yazdı:

Servise girdinde yoksa tüketicinin suçu yok aracı teslim alırken teslim tutanağı imzalatıyorlar .Onlarda iyi kontrol etseydi derim ben . bu servisin ayıbı olur.Aracı servise verdinde olası nedenlerden ikame araç verdiklerinde alıyoruz geri teslim ederken noktasına kadar bakıyorlar bende olduysa ödetiyorlar sa bu iş karşılıklıdır .ve Baya zamandır bir çok servise girdim, çıktım malsefe personelin bir çoğu hunharca davranıyor bazen müşteriye kızıyor, bazen yönetimine eziyeti tüketici çekiyor.

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan
On 17.08.2017 at 13:36, Hüseyin Demirci yazdı:

peki sonuç ne oldu ?

servis hasarı karşılayıp aracın değer düşmesine istinaden de 2 adet periyodik bakım hediye etmiş ama arabanın sahibi arabayı satmayı düşünüyordu, sonra konuyu takip etmedim, büyük ihtimalle arabayı satıp yenisini almıştır diye tahmin ediyorum. Sonuçta 0 mercedes kullanıcısı 5-10 bin TL'lik değer kaybına çok takılmayacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Demirci
On 17.08.2017 at 11:26, Ali Ozan Yurtsever yazdı:

Tampon komple boyansa da sorun olmaz ama gerek yok bu durumda bence. Ufak bir rötuş ile hallolur. sadece siyah yere. nasıl becermişler ki?

sert bir şey ile vurulmuş gibi ama kaput açıkken olmuş çünkü sadece plastik aksamda iz...darbenin bittiği yerde saç başlıyor ama onda bir şey yok... görmeden bir şey demek zor ama ben araba yıkama tabancasından şüphelendim çünkü  tabancayı araca yakın tutup yıkanırsa tetikten parmak çekilince haliyle basınç kesilince demir uç arabaya süratle çarpabiliyor

On 17.08.2017 at 11:19, Ayhan Onaran yazdı:

Plastik kısım olduğu için boyanmasında sakınca yok. Tamponlara ekspertiz yaptırırken bakmıyorlar bile.. Geçmiş olsun.

peki servisin atacağı boya fabrikada atılan boyayı tutar mı uzun zaman sonra çatlama olur mu... veya boyanan yer sırıtır mı araba bir yaşında

Yorum bağlantısı
Hüseyin Demirci
19 saat önce, Şahin Topaloğlu yazdı:

Bence boyatın sinek küçüktür ama mide bulandırır.

boyatsam eskisi olur mu bilmiyorum? biri diyor plastik boyatsan bir şey olmaz biri diyor boyatma satarken sıkıntı yaşarsın vs... hayır orayı boyarken başka yere zarar verirler diye korkuyorum gittiğim servis güven vermiyor... arabayı servisten aldıktan sonra kapı üstü çerçeve kısımlar  bile kılcal çizik dolmuş incelesem belki daha çok şey çıkar

On 17.08.2017 at 15:23, Sani Gerşon yazdı:

Tampon işçiliği daha farklıdır metalden. Düzgün yapılırsa hiç sorun olmaz.

peşin hüküm vermek doğru olmaz ama gittiğim servis düzgün bir işçilik çıkaracak bir yere benzemiyor sanayide derme çatma yerler var ya öyle bir yer.. hele çalışanlar hiç güven vermiyor 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Demirci
On 17.08.2017 at 11:25, Mehmet Ozyurek yazdı:

Servisin söylediği doğrudur.. 

Boyansa da belli olmaz ancak, boyamaya gerek yok, gelen taşlardan onlarcası oluşacak yakın zamanda. Paslanacak deforme olacak bir parça değil. Rötüş yaptırıp geçin. 

mehmet bey... rötüş yaptırayım ama sizce bu ufak zararın karşısında servisten ne talep edeyim

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
On 20.08.2017 at 01:49, Hüseyin Demirci yazdı:

mehmet bey... rötüş yaptırayım ama sizce bu ufak zararın karşısında servisten ne talep edeyim

Bence hiç bir şey.. Bir şey talep edecek bir sorun değil bence. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çayınızı için, rütuşu yapsınlar, lütfen dikkat edelim deyip çıkın. Sizden daha değerli müşteri olmaz onlar için

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...