İçeriğe Yönlendir

Yeni BMW X2


Nuri Güngör

Recommended Posts

Nuri Güngör

BMW X1'den yola çıkılarak üretilen BMW X2 ortaya çıktı. Crossover olan araç, tasarımı itibariyle hatchback modelleri de anımsatıyor.

 

bmw_X2.jpg

 

BMW X2’nin tasarım detayları üzerinde gün içerisinde değerlendirme yaptığımızda ötürü ilk adımda motor ve teknik özelliklerinden başlayabiliriz. BMW, aracı Avrupa pazarında üç farklı versiyonlakullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Bu versiyonların çıkış noktasında sDrive20i modeli var. 2.0 litrelik dört silindirli benzinli motorla gelen bu versiyon 190 beygir güç ve 280 Nm tork değerlerine sahip. Yedi ileri çift kavrama şanzımanla kombin edilen sDrive20i 7,7 saniyelik 0-100 ve 227 km/s maksimum sürat gibi performans vadediyor. X2’nin dizel versiyonlarıysa xDrive20d ve X2 xDrive25dolacak. Her iki modelde de 2.0 litrelik turbo makineye yer veren BMW, 190 ve 228 beygirlik iki farklı güç değeriyle karşımıza çıkıyor. Sekiz ileri Steptronic şanzımanla satılacak olan iki modelin 0-100 değerleri 6,7 ve 6,3 saniye olarak değer tablosuna yansıyor.

 

Bmw_X2_ic.jpg

 

X2’nin donanım kısmındaysa diğer modellerde olduğu gibi zengin seçenekler bizi karşılıyor. 17 ile 20 inç arasında değişiklik gösteren jantlar, paket seçeneğine göre değişen tampon ve gövde parçaları dış bölümde bu yeni modelin öne çıkanları arasında. Aracın kokpit bölümü de X1 ve X3’ün ortak kümesini andırıyor. Başlangıç seviyesinde 6,5 inç‘lik bir multimedya ekranla gelen araçta donanım seviyeleri yükseldikçe ekran büyüklüğü 8,8 inç‘e kadar yükseliyor. Deri döşeme, alüminyum ve ahşap detaylar, panoramik sunroof, LED ambiyans aydınlatması ve renkli baş üstü ekranı donanım seviyesi arttıkça araca eklenen parçalar arasında. 2018’in bahar döneminde satış noktalarındaki yerini alacak olan BMW X2’nin fiyatlarıysa henüz netlik kazanmış değil.

 

Bmw_X2_yan.jpg

 

 

Kaynak

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok şık olmuş.. 

Gerçek boyutlarını görmek gerek.. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

X1 den küçük diye okumuştum bir yerde boyut olarak

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

içi aynı da dıştan güzel olmuş harbiden, tabii hayal bunlar....

Yorum bağlantısı
Emre Usta

Şimdilik Telefonda duvar kagidi yapariz. yilbasi bileti cikarsa tüm ikramiye ile mtvsi ötvsi ancak alinir[emoji23]

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Güzel araç. Benim de X1 hoşuma gidiyor. Yeni kasasının boyutları ideal.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Tahminim 270 bin civarı liste fiyatıyla pazara girer.

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

BWM bence audiyi fln geçti günlük kullanılan araçları daha güzel ve şık, bir yeni kasa M serisi otomatik 1 serisinden almak isterdim.

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Vites topuzu klasik Bmw değil, bu topuz Bmw 2 Activetourer da var ve onun şanzımanı ZF değil Aisin. Acaba buda öylemi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...