Saim Ulaş Yılmaz 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Merhaba, aracım için aklımda bir proje mevcut. Standart halinde ön frenlerde 260mm lik diskler mevcut. Arka frenler kampanalı. Bir arkadaşımda brembo 4 pistonlu kaliperler ve diskleri mevcut. Onları benim aracın ön frenlerine modifikasyonla takabiliyorum. Merak ettiğim konu, aracın önündeki fren sistemini arkaya taşıyabilir miyim. Jantın iç kısmında yeterli boşluk mesafe mevcut. Düşünüldüğü kadar basit değildir diye düşünüyorum. Bu tarz bir değişim yapan fikir verebilecek olan olursa çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 arka tarversi diskli bir ford modeli bulunacak, örneğin atıyorum, 2013 fiesta. o travers alınıp arkaya monte edilip, disk piston takılabilecek. diğer yöntemler çok riskli , kampanalı traverse kaynak vb. ancak, attığın taş kalakn kuşa değmez derler ya. önü güçlendirmek kafi geliyor 4 Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Komple aksın ayrıca westinghousenin ve fren borularının değişmesi lazım riskli bir işlem. Aracın beyninden de programlama yapılması gerek. 3 Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 11 saat önce, Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Merhaba, aracım için aklımda bir proje mevcut. Standart halinde ön frenlerde 260mm lik diskler mevcut. Arka frenler kampanalı. Bir arkadaşımda brembo 4 pistonlu kaliperler ve diskleri mevcut. Onları benim aracın ön frenlerine modifikasyonla takabiliyorum. Merak ettiğim konu, aracın önündeki fren sistemini arkaya taşıyabilir miyim. Jantın iç kısmında yeterli boşluk mesafe mevcut. Düşünüldüğü kadar basit değildir diye düşünüyorum. Bu tarz bir değişim yapan fikir verebilecek olan olursa çok sevinirim. Aracı değiştirelim o daha kolay Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 22 Aralık 2017 Yazar Paylaş 22 Aralık 2017 15 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: arka tarversi diskli bir ford modeli bulunacak, örneğin atıyorum, 2013 fiesta. o travers alınıp arkaya monte edilip, disk piston takılabilecek. diğer yöntemler çok riskli , kampanalı traverse kaynak vb. ancak, attığın taş kalakn kuşa değmez derler ya. önü güçlendirmek kafi geliyor Bilgiler için teşekkür ederim, kuş ürkütemeyeceğiz ama düşünsene Abi önler brembo arkalar kampana. Düşününce bile gözüme batıyor 15 saat önce, Koray Demir yazdı: Komple aksın ayrıca westinghousenin ve fren borularının değişmesi lazım riskli bir işlem. Aracın beyninden de programlama yapılması gerek. Çok iş, daha çok iş teşekkürler cevap için 4 saat önce, Volkan Doğrular yazdı: Aracı değiştirelim o daha kolay Aracı değiştirelim de sağdan direksiyon süremiyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 Mevcut kaliperine olmaz ama arka aks ve porya değişmesi yeter. Fiesta mk4 arka disk kaliper uyar asr olanlarda diskli olan var direk uyar 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 Ha bide el fren halatı :). Focus 1 de yapan gördüm hatta bende niyetine girdim ama çok para geldi gözüme o zaman. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 Geçen ay ön diskleri yeniledim.Arkadar kampana idi onlara sadece 1 çift balata aldım 60-tl halloldu.Eğer onlarda disk olaydı iş kötü idi. İlçemizde kuş serisi bir araç sahibi arkalarıda disk yapmıştı.Demekki oluyormuş dedim. Soru hemen geldi.Diyelim arkaları disk yaptınız sistemede sağlıklı entegre ettiniz.Peki abs olayı nasıl hallolacak?Önler abs arkalar salıp gidecekmi acaba. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 Abs devam ediyor zaten onu aks bilyasindan okuyacak Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 Fiesta için böyle kit yapmış adamlar focus 1 için toplama kit vardı 2 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 22 Aralık 2017 Yazar Paylaş 22 Aralık 2017 İhtiyaç listesi şöyle görülüyor fiesta mk4 doesnt have rear disks, you will need a mix of focus, puma and FRP parts, you will need: - focus spindles - focus hubs - focus caliper mounts - focus callipers - focus disks and pads - focus dust shields - FRP hand brake cable - puma 1.7 rear ABS loom - puma 1.7 rear ABS tone rings Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 (düzenlendi) mesela benim fiestaya gayet kolay olur, st nin arka disk takımını alıp kendiniz krikoya alıp değişebilirsiniz bile, biraz beceri gerektirir o kadar. 2011 fiesta için özel kit 22 Aralık 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 1 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: benim fiestay 68 ps i durdurmaya güzel bir adidas bile kafi 1 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 4 dakika önce, Saim Ulaş Yılmaz yazdı: İhtiyaç listesi şöyle görülüyor fiesta mk4 doesnt have rear disks, you will need a mix of focus, puma and FRP parts, you will need: - focus spindles - focus hubs - focus caliper mounts - focus callipers - focus disks and pads - focus dust shields - FRP hand brake cable - puma 1.7 rear ABS loom - puma 1.7 rear ABS tone rings Var abi var arka disk frenli sport Fiesta gördüm hatta. Focus diye aratacaksan sport trend bakmak lazım 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 (düzenlendi) 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: 68 ps i durdurmaya güzel bir adidas bile kafi olmaazzz adiidas kurtarmaz, taban yanar, Solomon outdoor Merell yada Columbia lazım, ne o öyle dadimas falan St denen kağnı arabasına koymuşlarya, neden olmasın, olay çabuk hızlanmak değil, durmak gerçi arkada ve fiesta gibi ufak arabada ne gerek var oda tartışılır, haa bu arada kampana fren diskten daha iyidir, ısınıp tutmayacak kadar zaten yük yemez arkada, kamyonmu bu Bir ara yapacaktım, sebeb sadece zevk için olacaktı, zaten ne yaptıysak zevk için yaptık arabada... 22 Aralık 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 32 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: St denen kağnı arabasına onun şanzımanın bul tak o iyi olur edit: pardon fieskolara olmaz o şanzıman, focus motoru lazımdı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 Esp li focus1 ler de disk mecburen. Parça temin edilebilir. Benim focusta esp yoktu ama o da diskti. Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 14 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Esp li focus1 ler de disk mecburen. Parça temin edilebilir. Benim focusta esp yoktu ama o da diskti. 1.6 lar esp hariç kampana, 2.0 lar her türlü disk. 1.6 espli nadir çok az getirildi Türkiye’de 50 tane yoktur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 Aynen. Bir tane gördüm ben esp li 1,6. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 38 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Esp li focus1 ler de disk mecburen. Parça temin edilebilir. Benim focusta esp yoktu ama o da diskti. 1.8 dizeller 2.0 benzinliler ESP olmasa da disk. 1.6 ESP varsa disk. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 (düzenlendi) 3 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: onun şanzımanın bul tak o iyi olur edit: pardon fieskolara olmaz o şanzıman, focus motoru lazımdı hallederiz, Tırtlarıöverle ne işler yapıyorsunuz bakiim, bu dertmi sence esp var diye disk olacak diye bir şart yok millet .... 22 Aralık 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 1 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: 1.8 dizeller 2.0 benzinliler ESP olmasa da disk. 1.6 ESP varsa disk. 1.6 esp makyajsız kasada, 1.8 tdci ise sadece makyajlıda oluyor. 1.6 veya 1.8 tdci makyajlı kasada esp olan var mı bildiğim kadarıyla yok. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Yıl olmuş 2017 hala disk fren konuşuyoruz. Adamlar 70 model 124 e koymamışlar mıydı? @Mustafa Tüfekçi ‘nin yeşil hacı hala aklımda. Puma gibi bir araçta standart olması gerekti. O kadar özene bezene alındı ki o araç bence bu modifikasyonu da hak ediyor. Muayene de sorun çıkarırlar mı acaba? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 Bu arada arka kampana olması o kadar kotu değil ama kampana fren merkezi cırcır mekanizması iyi ise diski aratmaz. Sıkıntı kampana ayarı. O ayar tutmuyorsa sıkıntı. Kaç kişi bakım zamanı arka kampana ayarı yapıldığını ve kontrol edildiğini gördü acaba. İster yetkili ister etkili servis olsun :). Ben MK3 Mondeo ile tuvde arka frenlerden kaldım. Fren merkezi bozulmuş haberimiz yok. Mondeo frenleri tirt derler ( ben derdim en azından) meğer arka frenler zaten yokmuş bende. Arka disk eğer iyiyse hem önün yükünü azaltıyor hem daha dengeli frenaj sağlıyor. Genelde yüklü iken araç arkaya da iş düşüyor. Bence disk işine girmekten çok merkezleri ve mekanizmayı elden geçirmek de yeterli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts