Cem Işık 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 Şimdi, Önder Özcan yazdı: Korkuyorum Ecele faydası yok derler? 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 4 dakika önce, Cem Işık yazdı: Ecele faydası yok derler? O zaman iyi bir avukata ihtiyacım olacak demektir. Var mı tanıdık avukat 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 On 06.02.2018 at 00:05, Ertan Çabuk yazdı: Devam.... Yarın yolculuk kısmetse artvin tarafı... Yemek yenmış, çaylar içilmiş, Masanın üzerindeki iphone değil dimi, öyle zannediyorum, değildir canım... 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 52 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Dürüm ciddi Her arazi sonrası kendimizi önce atm, peşine sanayide buluyoz ya la Şeyse şeet abi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 Fotoğraftaki tütün maüllerinin özendirici olmaması için forum kuralları gereği mozaiklenmesi gerekli. Lütfen paylaşımlarımızda buna dikkat edelim [emoji14] Beyle. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 33 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Korkuyorum Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen... Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 (düzenlendi) 19 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Fotoğraftaki tütün maüllerinin özendirici olmaması için forum kuralları gereği mozaiklenmesi gerekli. Lütfen paylaşımlarımızda buna dikkat edelim Beyle 7 Şubat 2018 tarihinde Murat Sürücü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 Fotoğraftaki tütün maüllerinin özendirici olmaması için forum kuralları gereği mozaiklenmesi gerekli. Lütfen paylaşımlarımızda buna dikkat edelim [emoji14] Beyle.Servet abinin telefonu tütun mamulü değil... Onu bı belirteyim dedim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 2 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Servet abinin telefonu tütun mamulü değil... Onu bı belirteyim dedim Hetece değil mi? Tütünden çok bağımlılık yapıyor o. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 7 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Hetece değil mi? Tütünden çok bağımlılık yapıyor o. Ben senin yerinde olsam, Toyota'nın üstündeki yuvarlak objeleri mozaiklerdim 3 2 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 Bir saat önce, Önder Özcan yazdı: O zaman iyi bir avukata ihtiyacım olacak demektir. Var mı tanıdık avukat Mahkeme olsa her türlü alırım ipten ama king bu. Sökmez avkat falan.. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 27 dakika önce, Cem Işık yazdı: Mahkeme olsa her türlü alırım ipten ama king bu. Sökmez avkat falan.. Var ya yanlışlıkla King in yüzünü filan bi mozaiklese idi sen bakacaktın o zaman fasıla... 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 Korkuyorum Bence de Ecele faydası yok derler?Cami duvarına hacet etmekten, tiesto dinlerken ekmek üstünde hıplamaktan daha beter Yemek yenmış, çaylar içilmiş, Masanın üzerindeki iphone değil dimi, öyle zannediyorum, değildir canım...X hemde Şeyse şeet abi [emoji4]Kartlar eridi gitti Var ya yanlışlıkla King in yüzünü filan bi mozaiklese idi sen bakacaktın o zaman fasıla...Dönüşte bende landın amblemini yüzüne mozaik desenle yapıştırırım Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 31 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Var ya yanlışlıkla King in yüzünü filan bi mozaiklese idi sen bakacaktın o zaman fasıla... O tür olanları forumda değil watsupta paylaşıyoruz Dur sana göndereyim hemen bi tane Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 O tür olanları forumda değil watsupta paylaşıyoruz [emoji3] Dur sana göndereyim hemen bi tane [emoji6]Nasıl söverim bi bilsen Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 3 saat önce, Önder Özcan yazdı: O tür olanları forumda değil watsupta paylaşıyoruz Dur sana göndereyim hemen bi tane Bekliyorum gelmedi bişi.... (Hemen King e forward edeyim) Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 Beyle.Ertan bu durumdan ya sıkılmış ya da epey yorulmuş , eee kolay değil video çek Land çek :fiuv: manzara çek Allah kolaylık versin Suvaslı Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 Şubat 2018 Paylaş 10 Şubat 2018 Kayboldular herhalde ses mes yok... Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 10 Şubat 2018 Paylaş 10 Şubat 2018 14 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: dardalarsa yardıma gidelim Ülkede kar kıtlığı oluştu. Ya yağmasını bekliyorlar, ya da sibirya ya doğru yola çıktılar. 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 Şubat 2018 Paylaş 10 Şubat 2018 8 dakika önce, Haşmet Güngör yazdı: Ülkede kar kıtlığı oluştu. Ya yağmasını bekliyorlar, ya da sibirya ya doğru yola çıktılar. Adamlar bi winter tropy yapak dediler ülkeye kar yağmadı iyi mi ? Mazallah mangal yapalım deseler ülkede et kalmayacak 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Şubat 2018 Paylaş 10 Şubat 2018 En son çarşamba mesaj yazmış King, kaçırılmış olabilirler, abd başkanı dahil herkese haber verelim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts