Onur Yeniçeri 5 Şubat 2018 Paylaş 5 Şubat 2018 Merhaba sevgili abilerim, 2001 ford focus 1.6 ghia otomatik aracıma yağmur sensörü taktırmak istiyorum.internetten baktığım kadarıyla 10 TL ve 200 TL arasında fiyatlara sahipler.Far sensörü de düşündüm ama çok zor birşey olmadığı için almamaya karar verdim. Silecekle uğraşmak yorucu olduğu için taktırmak istiyorum yağmur yavaşlıyor hızlanıyor, öndeki arabanın tekerkeklerinden cama su geliyor yani sürekli silecek koluyla oynamak zorunda kalıyorum. Daha önce taktıran ve marka önerebilecek varsa cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 5 Şubat 2018 Paylaş 5 Şubat 2018 9 saat önce, Onur Yeniçeri yazdı: Merhaba sevgili abilerim, 2001 ford focus 1.6 ghia otomatik aracıma yağmur sensörü taktırmak istiyorum.internetten baktığım kadarıyla 10 TL ve 200 TL arasında fiyatlara sahipler.Far sensörü de düşündüm ama çok zor birşey olmadığı için almamaya karar verdim. Silecekle uğraşmak yorucu olduğu için taktırmak istiyorum yağmur yavaşlıyor hızlanıyor, öndeki arabanın tekerkeklerinden cama su geliyor yani sürekli silecek koluyla oynamak zorunda kalıyorum. Daha önce taktıran ve marka önerebilecek varsa cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar. Takipteyim ? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-yagmur-ve-far-sensoru-her-araca-uyumlu-oem-kurukit-425389935/detay/ Şöyle birşey var. Ancak ne kadar sağlıklı çalışır bilemiyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 Hella nin kiti vardı ama focus a direk uyan bir şey yok. Talip eren di sanırım bı üyemiz yapıp satıyordu far sensörü. Yağmur sensörü fasıla ayarı sensör hassasiyeti sıkıntı. Orijinal yağmur sensörü bile bazen kafamı bozuyor benim. Ki focusun kendi fasıla ayarı 6 kademe çok güzel çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 22 saat önce, Onur Yeniçeri yazdı: Merhaba sevgili abilerim, 2001 ford focus 1.6 ghia otomatik aracıma yağmur sensörü taktırmak istiyorum. Konuyu Focus I bölümüne taşıyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeniçeri 8 Şubat 2018 Yazar Paylaş 8 Şubat 2018 On 06.02.2018 at 09:47, Mustafa Tüfekçi yazdı: Hella nin kiti vardı ama focus a direk uyan bir şey yok. Talip eren di sanırım bı üyemiz yapıp satıyordu far sensörü. Yağmur sensörü fasıla ayarı sensör hassasiyeti sıkıntı. Orijinal yağmur sensörü bile bazen kafamı bozuyor benim. Ki focusun kendi fasıla ayarı 6 kademe çok güzel çalışıyor. İnternete söyle birşey buldum,https://m.n11.com/yagmur-sensoru-monteli-ucretsiz-kargo-P209500068 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 Şubat 2018 Paylaş 8 Şubat 2018 2 saat önce, Onur Yeniçeri yazdı: İnternete söyle birşey buldum,https://m.n11.com/yagmur-sensoru-monteli-ucretsiz-kargo-P209500068 Bulduğunuz ürün araçlar için uygun değil bundaki çalışma mantığı iki bakır yol arası su ile kısa devre olduğunda çıkış veriyor. Bize camın arkasında çalışacak kızılötesi alıcı ve vericili olması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeniçeri 9 Şubat 2018 Yazar Paylaş 9 Şubat 2018 23 saat önce, Arif Aykın yazdı: Bulduğunuz ürün araçlar için uygun değil bundaki çalışma mantığı iki bakır yol arası su ile kısa devre olduğunda çıkış veriyor. Bize camın arkasında çalışacak kızılötesi alıcı ve vericili olması lazım. Anladığım kadarıyla sonradan yaptırılıp da uğraşılacak birşey değil,en iyisi arabanın kendi orjinalinde olması. 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 Focus 1 in orjinalinde yagmur sensorlu olan var mi? 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 10 Şubat 2018 Paylaş 10 Şubat 2018 Focus 1 in orjinalinde yagmur sensorlu olan var mi?Yok galiba;bizdeki en fulu ghia paket,sunroof falan var ama yağmur sensörü yok. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Şubat 2018 Paylaş 10 Şubat 2018 Orijinalde yok . Ama Mondeo MK3 yada Fiesta mk6 parçaları ile bisiler yapılabilir. Ortak parçalar var. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts