İçeriğe Yönlendir

Fiesta IV - Hararet Sonrası Yaşanan Olaylar...


Volkan Eyi

Recommended Posts

Yasin Şimşek
Merhaba evet aynen dediğiniz gibi olmuş. Mersin'de reno tamircisi olan Mehmet Usta önce kaloriferi iptal etti hararet anında düştü test yaptı sorun yok. Sonrasında dediğiniz gibi dönüşte sorun oluyor diyerek boru bağlantılarını güncellendi. Sanırım dönüşü her ikisinde de sağladı. Sorun anında kesildi. Mevzu ne hava ne termostatmış. Belkide önceki yaptırdığım islemlerede gerek  yoktu. Çok şükür  iyi bir usta buldum. Cevabınız için teşekkür ederim.
Radyatörden geçmesi gereken su kalorifer peteğinden ve regülatörden geçiyor bu yüzden su soğumuyor ise önceki işlemlere gerek yokmuş denebilir. Geçmiş olsun sorunun çözülmesine sevindim
  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Yasin 👏🏼 bravo. Bazen en büyük sorunlar böyle küçük hatalardan kaynaklanıyor işte.

İlk yapılan 1450 liralık işlem gerçekten gerekli miydi acaba.. Belki kendisi de bilerek yapmadı ama kul hakkına girmemek için biraz daha akıllı olmak gerekiyor işte. İş ahlakı denen şey müslüman ülkemde hep bilerek unutuluyor..

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yılmaz Er

İş bilmez ustaların eline düşünce böyle oluyor maalesef. Aracimin ltft değeri çok yüksek. Bugün 4-5 yere uğradım durumu anlattım afedersin öylece yüzüme baktılar ve pis benzin almışsın dediler. Eyvallah deyip çıktım.

  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Er
Valla cok kizma.Ust kapak acilmali cevabi verecek adamlar biliyorum..
Kesinlikle şaşırmam. Motor soğutma suyu kirlenmişti. Van'da gittiğim bir yerde Adam bana van gölünün sodali suyunu koyalım dedi. Çok iyi gelir temizler dedi. Şok oldum. :)
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...