İçeriğe Yönlendir

Makyajlı i20 Hindistan'daki Auto Expo'da


Fatih Sarıkaya

Recommended Posts

Fatih Sarıkaya

İzmit'te üretilecek makyajlı i20 modeliyle Hindistan'da düzenlenen Auto Expo 2018'de tanıtılan model görünüm açısından aynı olacak. İki taraf arasında yalnızca Euro norm farkı bulunacak.

 

Makyajli-i20-ilk-olarak-Hindistandaki-Auto-Expoda-yuzunu-gosterdi97319_0.jpg 

Güney Koreli üretici Hyundai’nin ülkemizde ürettiği i20 modelinin makyajlanmış hali ilk olarak Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de düzenlenen Auto Expo 2018’de tanıtıldı. Ön ızgarası ve sis farlarında değişim gözlenen araç, aslında Avrupa pazarına sunulacak i20 modelinin de bir ön gösterimi olarak karşımıza çıkıyor.

Makyajlanmış haliyle ilk kez Hindistan’da sergilenen aracın tasarımı, Avrupa pazarı için İzmit’te üretilen modelde de bulunacak. Zira Hyundai i20 modelini aynı zamanda Hindistan’da da üretiyor ve bu üretim araçları arasında yalnızca Euro norm farkı bulunuyor. Yani ülkemizdeki fabrikadan çıkan modeller Avrupa standartlarına göre üretiliyor.

 

Makyajli-i20-ilk-olarak-Hindistandaki-Auto-Expoda-yuzunu-gosterdi97319_1.jpg

Kabinde ve dış tasarımda makyaj operasyonlarına sahne olan yeni i20 modelinin motor yelpazesinde bir değişiklik yapılacağını düşünmüyoruz. Yani Hyundai muhtemelen makyajlı i20’de de atmosferik 1.2 ve 1.4 litre benzinli motorlar ile birlikte 1.0 litre turbo benzinli ve 1.4 litre CRDi motorları sunmaya devam edecek gibi görünüyor.

Makyajlı yeni i20 modelinin Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı’nı pas geçip Mayısayından sonra özel bir etkinlikle tanıtılacağı da gelen haberler arasında. 

 

Kaynak: Autocar

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
12 dakika önce, Erkut Uysal yazdı:

Sanki hiç makyajlanmamış gibi...

Bencede.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
2 dakika önce, Fatih Sarıkaya yazdı:

Bencede.

Berberde sıra gelmemiş... :D 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil
2 saat önce, Erkut Uysal yazdı:

Sanki hiç makyajlanmamış gibi...

bende aynısını yazacaktım, artık makyaj olgusu bayanlarda çok farklı keşke arabalarda da aynı olsa ama araçlardaki bi far değiştiriyorlar bide tampon tamam sür piyasaya gitsin :)

  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...