Ahmet Kaleli 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Şubat 2018 Yazar Paylaş 27 Şubat 2018 16 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: bacakları çalıştır, tembel alıştırma. perşembe cuma ankaradayım. Düveroğlu yakınıma geldi, yer ayırtayım mı ? Yorum bağlantısı
Recep Demirci 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Hayırlı olsun yeni gördüm.Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Şubat 2018 Yazar Paylaş 27 Şubat 2018 16 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Derin detay olmasa da bi kil-demirtozu temizliği-wax lazım abi Video ön izlemesine bakınca kurban kesmişler sandım.. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Maşallah maşallah hayırlı olsun yakışır Şefkatli adminime , en azından telaffuzu zor olan bi model deelHayırlı olsun Serkan. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Hayırlı olsun.kazasız belasız Mk3 herzaman daha beğendiğim bir araç oldu. Daha yakışıklı geliyor 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Şubat 2018 Yazar Paylaş 27 Şubat 2018 Bir saat önce, Akan Belen yazdı: Hayırlı olsun.kazasız belasız Mk3 herzaman daha beğendiğim bir araç oldu. Daha yakışıklı geliyor Hem fikiriz, bana kalsa torunlara bırakırdim ama sattık işte. 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 İmkan olsa da beğendiğimiz araçlarımızi satmadan elimizde tutabilsek. Bu devirde bizler için çok zor maalesef. 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Seni yaradana gurban gardaşım. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan... 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 27 Şubat 2018 Paylaş 27 Şubat 2018 Abi hayırlı olsun kazasız belasız 2.0 hacim sonrası 1.6 nasıl sence? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Şubat 2018 Yazar Paylaş 28 Şubat 2018 10 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Seni yaradana gurban gardaşım. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan... Sağol gardaşım... 7 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Abi hayırlı olsun kazasız belasız 2.0 hacim sonrası 1.6 nasıl sence? Şehiriçi iyi çekiyor, yokuş kalkış desteği ile mücadele ediyorum. Belki iptal ederim alışamazsam. Kalıbını gören pek ses etmiyor soldan falan giderken. Ağır abi rolü oynuyorum, bassam daha giderdi ayağımı çektim pozları falan veriyorum. Belirgin olarak 2.0 olup 163 beygir olanlardan fark olmadığından arkamdan gelenler yine de temkinli davranalım diyorlar... 2 4 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 24 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Sağol gardaşım... Şehiriçi iyi çekiyor, yokuş kalkış desteği ile mücadele ediyorum. Belki iptal ederim alışamazsam. Kalıbını gören pek ses etmiyor soldan falan giderken. Ağır abi rolü oynuyorum, bassam daha giderdi ayağımı çektim pozları falan veriyorum. Belirgin olarak 2.0 olup 163 beygir olanlardan fark olmadığından arkamdan gelenler yine de temkinli davranalım diyorlar... Yüklersin artık abi motoru 135-140 bg güzel olur, araç kaç km de? Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Hayırlı olsun. Kazasız belasız.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Şubat 2018 Yazar Paylaş 28 Şubat 2018 25 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Yüklersin artık abi motoru 135-140 bg güzel olur, araç kaç km de? Hadi 200 beygir oldu ne olacak ? Sabah Anadolu bulvarında dur kalk ilerlerken benim arabam 140 beygir ama gidemiyorum mu diyeceğim veya akşam köprü inşaatının yanında servis yolundan birinci vitesle geçerken bassam 220 yaparım mı diyeceğim ? Araba 130 binde ama bana göre sıfır, kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş.. 5 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 3 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Hadi 200 beygir oldu ne olacak ? Sabah Anadolu bulvarında dur kalk ilerlerken benim arabam 140 beygir ama gidemiyorum mu diyeceğim veya akşam köprü inşaatının yanında servis yolundan birinci vitesle geçerken bassam 220 yaparım mı diyeceğim ? Araba 130 binde ama bana göre sıfır, kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş.. Şehiriçi kıvraklığı artar abi, yoksa ibreyi sona vuracak halim hiç olmadı 500 bg de olsa trafikte sabit kalıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Şubat 2018 Yazar Paylaş 28 Şubat 2018 14 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Şehiriçi kıvraklığı artar abi, yoksa ibreyi sona vuracak halim hiç olmadı 500 bg de olsa trafikte sabit kalıyoruz. Sende iyice kaplumbağa yaptın ha, arabaya inip kaputu açıp motor var mı bakacağım şimdi.. Gel buraya arabayı kullandırayım, gör kıvraklığını. Tek sorun boyu uzun geliyor birine takacağım şimdi diye temkinli kullanıyorum ama onu da atarım üzerimden.. Alışkanlık gerektiriyor ve yolun yarısını geçtim. birkaç güne yine yolların kralı olurum.. 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Fazla beygirin zararı yok Serkan, ilerde lazım olur Bana yetiyor 140 beygir mesela. Ama fazlası olsa daha az yakar yokuşlarda diye düşünmekteyim 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Şubat 2018 Yazar Paylaş 28 Şubat 2018 (düzenlendi) 2 dakika önce, Murat Sürücü yazdı: Fazla beygirin zararı yok Serkan, ilerde lazım olur Bana yetiyor 140 beygir mesela. Ama fazlası olsa daha az yakar yokuşlarda diye düşünmekteyim Şu an az yakar çok yakar yorumu yapmam için erken, zaman gösterecek.. Yarın @Mehmet Göktürk burada şu yemek işini hep beraber aradan çıkarabiliriz. Ben hazırım.. 28 Şubat 2018 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 10 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Şu an az yakar çok yakar yorumu yapmam için erken, zaman gösterecek.. Yarın @Mehmet Göktürk burada şu yemek işini hep beraber aradan çıkarabiliriz. Ben hazırım.. Öğle arasına mı? Nerede? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Şubat 2018 Yazar Paylaş 28 Şubat 2018 (düzenlendi) 6 dakika önce, Murat Sürücü yazdı: Öğle arasına mı? Nerede? Evet öğle arası, Bilkent Shell içi Düveroğlu veya başka bir yer.. Göktürk hocaya da uyarsa güzel olur. 28 Şubat 2018 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 Bir saat önce, Serkan Toker yazdı: Evet öğle arası, Bilkent Shell içi Düveroğlu veya başka bir yer.. Göktürk hocaya da uyarsa güzel olur. Ben ? 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 28 Şubat 2018 Paylaş 28 Şubat 2018 16 saat önce, Akan Belen yazdı: İmkan olsa da beğendiğimiz araçlarımızi satmadan elimizde tutabilsek. Bu devirde bizler için çok zor maalesef. Maalesef olmuyor...ülkemizdeki insanların çoğunun tek atımlık kurşunu var...o yüzden bir araçda her özellik olsun istiyoruz, hem hızlı olsun hem konforlu olsun hem az yaksın filan... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Şubat 2018 Yazar Paylaş 28 Şubat 2018 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Ben ? Sende mi Harran' lısın ? Gel hadi sen de gel, ne olursan ol yine gel. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Mart 2018 Paylaş 1 Mart 2018 19 saat önce, Servet Aydın yazdı: Ben ? Ya ben Yorum bağlantısı
Serhat Işık 1 Mart 2018 Paylaş 1 Mart 2018 On 26.02.2018 at 07:33, Fatih Keskin yazdı: Sağolsunlar geldiler çayımızı içtiler allah kaza bela vermeden iyi günlerde kullanmanı nasip etsin Bu arada arka koltuk çok rahattı Serkan yeni mondeo'n hayırlı olsun. ALLAH kaza bela vermesin. mondeo vesilesi ile serkan ve erkan ile yüz yüze görüşmüş olduk çokta memnun kaldık. inşallah geniş bir zamanda da sohbet ve muhabbetimizi devam ettiririz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts