Mehmet Ozyurek 11 Mart 2018 Paylaş 11 Mart 2018 Gaza bas bekle sistemi gerekmezdi bu araçta. Çünkü sürekli aktif Orada patinaj yapmaması gerekirdi. Yada arka tekerden en az birinin de patinaj yapıyor olması gerekirdi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mart 2018 Paylaş 11 Mart 2018 Aklıma gelen, quartto sistemi sorunlu aracın. Torku arkaya göndermiyor yeterince Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2018 Paylaş 11 Mart 2018 Önce iki çeker deniyorum. İlerlemiyor Auto moda alınca patinaj bile yapmıyor çünkü arka tekerlekler kuru zeminde. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mart 2018 Paylaş 11 Mart 2018 Önce iki çeker deniyorum. İlerlemiyor Auto moda alınca patinaj bile yapmıyor çünkü arka tekerlekler kuru zeminde. Senin konu nerede şekerim. Bişey deniycem de.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mart 2018 Paylaş 11 Mart 2018 22 dakika önce, Mert Gulkokan yazdı: Her yer zengin kokuyor bu aralar 4x4 quatro falan filan jeep Hadi la oradan. Gördük seni de .Gayrimenkul zengini olmuşsun hala ağlıyorsun. O kadar mal varlığı bende olsa varya üff Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mart 2018 Paylaş 11 Mart 2018 (düzenlendi) 6 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Önce iki çeker deniyorum. İlerlemiyor Auto moda alınca patinaj bile yapmıyor çünkü arka tekerlekler kuru zeminde. sonra ne oluyor, devam edip tırmanamıyormusun o kar lastiklerinle pardon kış lasitiği... 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: Hadi la oradan. Gördük seni de .Gayrimenkul zengini olmuşsun hala ağlıyorsun. O kadar mal varlığı bende olsa varya üff üstelik poloya biniyor hemide 11 Mart 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mart 2018 Paylaş 11 Mart 2018 Tüm mülkler annemin üstüne [emoji6][emoji6]Hala evlenecek kız bulamıyor olmana şaştım kaldım 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Mart 2018 Paylaş 11 Mart 2018 3 saat önce, Mert Gulkokan yazdı: Polo iyi arabaymış onu öğrenmiş oldum bir über fiesta değil anladın ama geç anladın desene, neyse buda sana ders olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2018 Paylaş 11 Mart 2018 Senin konu nerede şekerim. Bişey deniycem de.. Ne konusu. [emoji87] Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 11 Mart 2018 Paylaş 11 Mart 2018 Yaşadığım tecrübe Safranbolu'da Değirmen mevkiinde başıma geldi.Yolum düşerse hatırın için lastiğe kıyıp bir kez daha denerim. Video çekecek birisini bulursam buradan da paylaşırım Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 12 Mart 2018 Paylaş 12 Mart 2018 On 11.3.2018 at 13:08, Servet Aydın yazdı: Aklıma gelen, quartto sistemi sorunlu aracın. Torku arkaya göndermiyor yeterince Aracın torpido gözüne ufak tefek bir şeyler koymuş çocuklar. "Torpido gözüne koyduğunuz malzemeler sinema sisteminin tuşlarına baskı yapıyor" diye uyarı verdi. Quattro sisteminde arıza olsa davul çalardı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mart 2018 Paylaş 12 Mart 2018 4 saat önce, Rıdvan Ergün yazdı: Aracın torpido gözüne ufak tefek bir şeyler koymuş çocuklar. "Torpido gözüne koyduğunuz malzemeler sinema sisteminin tuşlarına baskı yapıyor" diye uyarı verdi. Quattro sisteminde arıza olsa davul çalardı Valla abi ,o zaman sende kusur 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 12 Mart 2018 Paylaş 12 Mart 2018 41 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Valla abi ,o zaman sende kusur Quattroya toz kondurmak istemiyorsum anlaşılan Yorum bağlantısı
Recommended Posts