İçeriğe Yönlendir

Peugeot 5008 Navimax Android Multimedya Cihazı İncelemesi


Korhan Şenörer

Recommended Posts

Korhan Şenörer

Arkadaşlar, sosyal medyada bulunan Peugeot 5008 gurubundaki arkadaşların isteği üzerine aracımda bulunan Navimax Android Multimedya Cihazı inceleme videosu çektim. Profesyonel bir çekim değil ama kullanıcılara ve taktırmak isteyenlere fikir verecektir. Çekim sırasında bir kusurum olduysa affola. 

 

 

  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Elinize saglik. Paylasim icin tesekkurler. Kota problemi yasayan mobil kullanicilar icin cihazin genel ve goze carpan ozelliklerini da ekler misiniz :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Multimedya cihazımız android işletim sistemli lolipop 5.1.1 sürümüne sahip ve cortex A9 1.6 ghz bir işlemcisi var. 1 gb rami bulunan cihazda bugüne kadar kasma veya kilitlenme yaşamadım. Üzerinde İgo navigasyon bulunuyor ve igonun kolay ve kullanışlı arayüzüne sahip. Yine de adres girişi yaparken klavye biraz daha büyük olabilirdi. Cihaz android tabanlı olduğundan cep telefonunun internetini açıp modem yaparak internete bağlanabiliyor. Google play storedan istenen her programı indirip kurma imkanı var. İnternetten tv izleme yada sosyal medyaya girmekte mümkün. Aracın sürüş esnasındaki anlık bilgi ve uyarı ikazlarını multimedya üzerinden görmek mümkün. Yine araca ait bazı kontroller menüden ayarlanabiliyor. Anlık uyarı ve bilgi mesajları ingilizce yerine Türkçe olsaydı çok daha iyi olacaktı. Fiyatı 1400 tl civarında. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

yandan güneş gelince ekrandan yansıması nasıl?

Tüm dokunmatik alanı ortaya çıkıyor, güneş altında berbat bendeki navimex 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...