İçeriğe Yönlendir

C-Max Havalandırma Fan Sorunu.


Onur Yapıcı

Recommended Posts

Onur Yapıcı

Malum havalar ısınmaya başladı Klimayı açıyorum zaman zaman ama şöyle bir sıkıntı var. Fanı sona almama rağmen sanki fan ayarı yarısındaymış gibi üflüyor fakat çıkan ses üflediğiyle uyuşmuyor. 2. Sefer başıma gelen bir olay ilkini serviste 5 dk gibi kısa bir sürede yaptıkları için nasıl yaptıklarını sormayı akıl etmedim. ozaman polen filtresi tıkamıştır diye düşünerek servis zamanımda yakın diye umursamadım serviste bakımdan sonra sorunum devam edince danışmana söyledim arabayı aldılar 5 dk içeri götürdüler ne yaptılarsa getirdiklerinde gayet güçlü üflüyordu. %90 yine serviste çözeceğim ama merak işte insanoğlu sormayınca rahat edemiyor :) başına gelen daha sonrasında sormayı akıl eden arkadaş var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Digital klima ise kalibrasyon konusu vardı forumda.

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Benim araçta da aynı sorun var polen filtresi falan yeni değişti sona alıyorum ancak soğutuyor.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Aynı sorundan  ben de muzdaribim. Bakım yapacağım, polen filtresi değişim zamanı geldiğinden az ufluyor diyordum ama demek ki farklı bir sorun var. garanti bitti benim. Servise gidemiyorum o yüzden. Siz çözünce  yöntem  olarak bilgilendirirseniz biz de faydalanalim.

Yorum bağlantısı
Emre Sutay

Havalar isinmaya baslayinca klima fayda etmez olmustu. Onur beyin dedigi gibi ufleme ile ses arasinda orantisizlik vardi. Kalibrasyon yaptim degisen birsey olmadi. Ben yaniliyorumdur gazi bitmistir diye dusunuyordum. Gaz problemi yokmus, polen filtresinden kaynakliymis. Degistirince resmen uflemeye basladi. Serviste aktif karbonlu 80lira civari bir odeme yaptim. Degisim sonrasi cok asiri sicak gormedik ama simdilik izlenim gayet iyi 👍

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...