Hasan Karabekiroglu 22 Haziran 2018 Paylaş 22 Haziran 2018 Sen tirent fokuzu almadan, sis farı takmadan hatta o muhteşem air süspansiyonlu aletten bile öncedir. 9 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Mk3 ne zaman çıktı ki Yorum bağlantısı
Ozan Coşkunserçe 22 Haziran 2018 Yazar Paylaş 22 Haziran 2018 3 saat önce, Bekir Afşar yazdı: Bende 2006 2.0 tdci Mondeo vardı. Ghia donanım. Onun da koltukları deri idi ve koltuk ısıtmalıydı. Kasım 2017'de satmıştım. Sıfır alırken opsiyon olarak sunulmuş olabilir bu koltuklar. Bu konudaki araç niye bu kadar abartıldı anlamadım. Araç Türkiye'de satılan ESP hariç en dolu dizel mk3 Mondeo. Konu bu. Kim abarttıysa onun kendi problemi Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 22 Haziran 2018 Paylaş 22 Haziran 2018 Bir saat önce, Ozan Coşkunserçe yazdı: Araç Türkiye'de satılan ESP hariç en dolu dizel mk3 Mondeo. Konu bu. Kim abarttıysa onun kendi problemi Ben de diyorum ki öyle değil. En dolu tek bu değil. MK3 Mondeo'lar zaten böyle. Ghia donanıma ek sunroof ve deri koltuk olan birçok araç var. Koltuklar elektrikli ve ısıtmalı. Ben 2 yıl kullandım. Niye hala inat ediyorsunuz Türkiye'de tek diye. Farkında değilsiniz ama hala abartmaya devam ediyorsunuz. Türkiye'nin en dolu dizel mondeo'su diye bi başlık açıp içine de sahibinden linki koymanın amacı nedir. İlandaki açıklamalar da doğru değil. ESPsi olmayan aracın ilan açıklamasına ESP yazılmış. Bu araçlarda dijital klima çift bölmeli değil. Gerçi açıklamalar zor okunuyor. Boşluk vs. bırakılmadan yazılmış. Yeni sahibine hayırlı olsun. Ne diyelim. Güle güle kullansın. MK3 Mondeo'ların bakımlısı f/p olarak çok mantıklı bir araç. Tavsiye ederim. 5 Yorum bağlantısı
Ozan Coşkunserçe 22 Haziran 2018 Yazar Paylaş 22 Haziran 2018 52 dakika önce, Bekir Afşar yazdı: Ben de diyorum ki öyle değil. En dolu tek bu değil. MK3 Mondeo'lar zaten böyle. Ghia donanıma ek sunroof ve deri koltuk olan birçok araç var. Koltuklar elektrikli ve ısıtmalı. Ben 2 yıl kullandım. Niye hala inat ediyorsunuz Türkiye'de tek diye. Farkında değilsiniz ama hala abartmaya devam ediyorsunuz. Türkiye'nin en dolu dizel mondeo'su diye bi başlık açıp içine de sahibinden linki koymanın amacı nedir. İlandaki açıklamalar da doğru değil. ESPsi olmayan aracın ilan açıklamasına ESP yazılmış. Bu araçlarda dijital klima çift bölmeli değil. Gerçi açıklamalar zor okunuyor. Boşluk vs. bırakılmadan yazılmış. Yeni sahibine hayırlı olsun. Ne diyelim. Güle güle kullansın. MK3 Mondeo'ların bakımlısı f/p olarak çok mantıklı bir araç. Tavsiye ederim. Sizin kullandığınız Ghia dizel Mondeo'lara ek olarak katlanır ayna, maun direksiyon var ve ön yolcu koltuğu elektrikli. Bu araç Esp hariç Türkiye'nin en dolu dizel mk3 Mondeo'su. Ayrıca koltuklarıda diğer deri koltuklardan farklı. Yazdığım yanlış değil, abartmıyorum. Linki koymanın amacı bana ilginç gelen bir ilanı yine ilgili insanlarla paylaşmak. İlginizi çekmiyorsa yorum yazmazsınız. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Haziran 2018 Paylaş 22 Haziran 2018 (düzenlendi) Esp hariç en dolusu demek, hiç mondeo görmemiş bilmemiş demek. Forumda ne mondeolar var, bunun üzerinden atlar donanım ile 22 Haziran 2018 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ozan Coşkunserçe 22 Haziran 2018 Yazar Paylaş 22 Haziran 2018 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Esp hariç en dolusu demek, hiç mondeo görmemiş bilmemiş demek. Forumda ne mondeolar var, bunun üzerinden atlar donanım ile Ne var mesela ek olarak. Örnek verebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Haziran 2018 Paylaş 22 Haziran 2018 Grank kasnağı ötmez, frenler brembo olur, mercekler Bi xenon vs Yorum bağlantısı
Ozan Coşkunserçe 22 Haziran 2018 Yazar Paylaş 22 Haziran 2018 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Grank kasnağı ötmez, frenler brembo olur, mercekler Bi xenon vs Bahsettiğiniz modifiyeleri yapan arkadaşların konularını takip etmişimdir. Ben de dizel Mondeo sahibiyim. Yalnız modifiye ile donanımı ayırmak gerekir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Haziran 2018 Paylaş 22 Haziran 2018 Madem mondeo sahibisin, ilanda olanın esp hariç en dolusu dememen gerekir. 4 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 23 Haziran 2018 Paylaş 23 Haziran 2018 Emmi de Koni amortisörlü MK3 vardı şimdi bu donanım mı modifiye mi ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2018 Paylaş 23 Haziran 2018 Fayda sağlayan her ekleme donanımsaldır. Çift egzos film ses sistemi modifiye misalen 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Haziran 2018 Paylaş 23 Haziran 2018 Bende koltuk ısıtmalı mp3 çalarlı submarine ön arka ışıklı Mondeo vardı. ghiax koltuğu da elime geçti ama takmadım, maun direksiyon bile bulurdum. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Haziran 2018 Paylaş 23 Haziran 2018 St220 vardısiysh V6 sonra v6 Ghia x de vardı piyasada . Noldular acaba Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2018 Paylaş 23 Haziran 2018 14 dakika önce, Serkan Toker yazdı: Bende koltuk ısıtmalı mp3 çalarlı submarine ön arka ışıklı Mondeo vardı. ghiax koltuğu da elime geçti ama takmadım, maun direksiyon bile bulurdum. Sendeki özel yapım 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 24 Haziran 2018 Paylaş 24 Haziran 2018 16 saat önce, Servet Aydın yazdı: Sendeki özel yapım Mondeo ÖzMondeo ÖPÖZMondeo 1 Yorum bağlantısı
Ozan Coşkunserçe 24 Haziran 2018 Yazar Paylaş 24 Haziran 2018 (düzenlendi) On 23.06.2018 at 00:58, Servet Aydın yazdı: Madem mondeo sahibisin, ilanda olanın esp hariç en dolusu dememen gerekir. Bu araç esp hariç Türkiye'nin en dolu Mondeo'su. Aracı istereseniz diskoya çevirin, ister bütün parçalarını değiştirin durum bu. Benim görmediğim başka bir ilan koyarsınız tamam budur deriz. Mesela Türkiye'de st220 olduğu iddia eden bir arkadaş var. Sürücü ve ön yolcu koltuğunu ısıtma ve eletrik tesisatı ile beraber yenileyip orjinal kontol tuşlarını bulabilen arkadaşı da olursa tebrik ederiz. 24 Haziran 2018 tarihinde Ozan Coşkunserçe tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Haziran 2018 Paylaş 24 Haziran 2018 Şu an başkanda olan mondeo ülkenin en dolu mondeosu. Esp dahil Yorum bağlantısı
Ozan Coşkunserçe 25 Haziran 2018 Yazar Paylaş 25 Haziran 2018 20 saat önce, Servet Aydın yazdı: Şu an başkanda olan mondeo ülkenin en dolu mondeosu. Esp dahil Bence bu mesajdan hiç bir şey anlaşılmıyor. Başkan kim? Sınıf başkanı mı? Dolu derken hangi donanım var? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Haziran 2018 Paylaş 25 Haziran 2018 (düzenlendi) Tüm mondeo konularını inceledim dedin, o zaman Başkan'ın kim olduğunu bilmen lazımdı. Biz kendisine başkan deriz şahsına münhasır kişiye. Forumun ve piyasanın en dolu en temiz mondeosu kendisindedir 25 Haziran 2018 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Haziran 2018 Paylaş 25 Haziran 2018 22 saat önce, Servet Aydın yazdı: Şu an başkanda olan mondeo ülkenin en dolu mondeosu. Esp dahil + olarak ne var ki, kilometresi düşük sadece.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Haziran 2018 Paylaş 25 Haziran 2018 En dolusu işte. Daha ne olacaktı. Konunun başından beri ilanda ki araba yere göğe sığmıyor. Nesi var bu kadar yüceltecek. Koltuklar st220 değil dendi, kliması tek bölge dendi o dendi şu dendi. Hala esp hariç en dolusu oluyor. Başkan'ın aracı Ömer, Serkan. Bunların aracı ilanda ki araçtan daha fazla donanıma sahip. Bu kadar abartılmadı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Haziran 2018 Paylaş 25 Haziran 2018 Bildiğimiz ghia x bende bişey sandım o koltukları bedavaya verseler takmam araba zaten dizel bi mondeo esp siz olmaz bunda da yok km desen almış yürümüş allah sahibine bağışlasın SM-J510FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Haziran 2018 Paylaş 25 Haziran 2018 32 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Başkan'ın aracı son halini de görmedin dimi? nazar değpmesin diye foto yok 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Haziran 2018 Paylaş 25 Haziran 2018 Uzun yol yapmak lazım onunla. Çiğerleri açılsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts