İçeriğe Yönlendir

Yeni BMW 1 Serisi Sedan Kuzey Amerika’ya 3 Silindirli Motorla Gidiyor!


Sefa Şerif

Recommended Posts

Sefa Şerif

BMW'nin Çin pazarına yönelik yaptığı 1 Serisi Sedan'ı Meksika'ya farklı donanım paketleriyle gönderiyor.

 

bmw-1-serisi-sedan-meksika-687x400.jpg

 

BMW, bazı modellerini farklı pazarlarda daha çekici hale getirmek için alıştığımız karoserleri farklı sunmaya başlamıştı. Buraya verilecek bir örnekte 2016 yılında 1 Serisi’nin Sedan tipi ile Çin piyasasını hedef almasıdır. BMW bu aralar İngiltere’deki tesislerini kapatma sorunlarıyla boğuşsa da Meksika’ya 1 Serisi Sedan göndermeyi ihmal etmemiş.

 

Genel gidişata baktığımızda; Çin’de işlerin iyi gitmesiyle üretimi artırıp Meksika için de şansını deniyor. Tam tersi düşündüğümüzde de satışlarda umduğunu bulamadı! Sizlere BMW 1 Sedan‘ın yeni pazarına hangi özelliklerle gitmiş onları verelim.

 

Güncel 1 Serisi Sedan’dan Hiç Bir Farkı Yok!

 

bmw-1-serisi-sedan-profil.jpg

 

Genelde, hatchback duruşlarda alışık olduğumuz modellerin ani uzayış biçimleri beğenilmez. Bir de üreticiler nedense sonradan sedan olanlara karşı bir önemsemez tavırları vardır. Peugeot 206’nın sedanı gibi.

 

BMW, küçük sınıf dört kapılı aracını en az bir 3 Serisi kadar güzel olmasını sağlamış. Toplu ve atılgan bir yapıya sahip. Meksika’ya 1 Sedan 17 inç, özel desenli jantlarla gönderilecek.

 

Meksika’ya Gönderilecek 1 Serisi Sedan’ın Kokpiti Spor Öğelerle Donatılmış

 

bmw-1-serisi-sedan-profil-kokpit.jpg

 

Fark olarak koltuklar gözümüze çarpıyor. Deri kaplı direksiyon gümüş çıtalarla güzel dururken, yanal destekleri fazla olan deri koltuklar ayrı bir hava katmış.

 

Kısım kısım 1 Sedan’ın iç mekan parçalarında Sensatec döşeme malzemesi kullanılmış. Yine orta konsola 6.5 inçlik bir bilgi – eğlence ekranı eşlik ediyor. 120iA’da Panaromik cam tavan da sizlere gök yüzünü gösterecek!

 

1 Serisi Sedan ile 2 Turbo Beslemeli Benzinli Motor Gönderiliyor

 

bmw-1-serisi-sedan-profil-kokpit-motor.j

 

Fiyatları 28.655 ile 24.553 Euro arasında değişecek 120iA’da 2.0L turboşarjlı dört silindirli bir ünite olacak. 192 hp güç ile beraber 280 nm tork açığa çıkacak. 120iA 8 ileri otomatik şanzımanla aktarımlar yapacak.

 

24.607 ile 21.106 Euro arası fiyatlarla gidecek 118iA, 136 hp güç ve 220 nm tork üretecek. BMW’nin yeni 1.5L 3 silindirli turbo motoru da Meksika’ya gönderilecek. 1.5L 9.4 sn kalkış ve 212 km/h top speed rakamı veriyor.

 

1 Serisi için oluşturulan ek pazarın da başarılı olacağını düşünüyoruz. Modelini daha da çekici hale getirmek isteyen BMW, 1 Sedan için ilgi çekici özellik ve paketler eklemiş. Sonuç olarak Meksika‘ya hazırlanan 1 Sedan, dış görünüm ve iç mekan donanımlarıyla başarılı bir otomobil!

 


Kaynak: https://paratic.com

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...