İçeriğe Yönlendir

Focus I - Silkelenerek Hızlanma


Kaan Cantimur

Recommended Posts

Kaan Cantimur
(düzenlendi)

Araç 2.0 LPG'li focus 1. Bazen özellikle yokuş çıkarken hızlanmak isteyince silkelenerek hızlanma yapıyor. Yani yavaş yavaş gazı yükseltince sıkıntı yok ancak biraz daha fazla gaz verildiğinde istenileni veriyor ancak silkelenme yapa yapa hızlanıyor. Yani aracın normal koşullarda gidişi vb çok iyi herhangi bir sıkıntısı yok. Ancak bazen bu durumu yaşıyorum 2-3 ay önce aracı aldım son 1 aydır bu sorunu yaşıyorum ara ara. 

tarihinde Kaan Cantimur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Uzun zamandır LPG'li araç kullanmıyorum ama sizin probleminiz zengin yada fakir karışım hatası gibi duruyor, aküyü söküp 100-150 Km benzinde kullandıktan sonra ayar yaptırırsanız sorununuz büyük ihtimal ile çözülür.

 

Yine de daha detaylı bilgi verecek arkadaşlarımız vardır.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

aracinizin km si nedir? baski degisim hakkinda bilginiz var mi? lpg biraz aracin gucunu alir cansizlasir ama cok fazla olmasi dogru bir lpg ayariyla duzeltilebilir diye dusunuyorum...

Yorum bağlantısı
Kaan Cantimur

Araç 176.500km civarıydı yanlış bakmadıysam en son. Baskı değişim hakkında bilgim yok maalesef ben alırken satan kişi sadece lastikleri değiştirip motor yağını felan değiştirmişti sanırım. İşin bir diğer tarafı benzin de kullanıyorum bazen yokuşta gene böyle silkelenme yapabiliyor. 

Yorum bağlantısı
Kaan Cantimur

En yakın zamanda gidip göstermeyi planlıyorum. Bujilerden dolayı bu sıkıntıyı yaşayan çokmuş. 

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Lpg deposundan gazı keserek benzinde deneyebilirsiniz. Gaz benzin aynı anda geliyor olabilir..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...