İçeriğe Yönlendir

Fiesta V - Krom Panjur Hakkında.


İsmail Y.Tekin

Recommended Posts

İsmail Y.Tekin

Merhaba forum alemi.Araniza yeni katildim.Herkese hayırlı ve kazançlı işler dilerim.Bir konuda yardımınızı istiyorum.2009 Fiesta 1.4 Collection aracım var ve bunun ön panjurunu krom olanıyla değiştirmek istiyorum ama netteki aramalarımda bir sonuç alamadım.Bulabileceğim bir adres verebilirseniz sevinirim.Birde camlara film kaplatmak istiyorum niyetim ön camların 2,arka camların 3 numara olması aracım siyah renk.Yasal bir sıkıntı olurmu ve seçimim doğrumu.Önerileriniz benim için değerli şimdiden çok teşekkürler.Kolay gelsin herkese.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

film yasal olarak hala yasak, ancak şu anda talimatla o yasa askıda uygulşanmıyor, geçmişte ki örneği : 1 gecede muayene dahil heryerde çevrlipğ cezalar yazıldı. Film tonu olarak da numara diye bir ölçü yok, geçirgenlik yüzdesi var. öngörü: %70 ler serbest olacak Avrupa daki düzenleme gibi

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Cam filmi için konuşayım. Eğer görsellik için düşünüyorsanız, işiniz tamamen şansa kalmış bence. Her an cezai işleme maruz kalma riski var. Ben arkalar için ihtiyaçtan dolayı düşünüyordum. Tam bu sırada araca özel BOD perde denk geldi onu aldım. İhtiyaç öncelikliyse tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı
İsmail Y.Tekin

Teşekkür ederim.Film yaptırmayı öncellikle güneşin etkisi ve klima performansı için istiyorum.Araç siyah olduğu için galiba çok aşırı ısınma oluyor.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Hayrettin Ülgez

Merhabalar, ben de krom ön panjur bakıyorum ancak bulamıyorum. Bazen yolda denk geliyor başka bir fiesta da görüyorum, acaba bu titanium un bir özelliği midir?

Teşekkürler 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...