İçeriğe Yönlendir

Huawei'den Katlanabilir Akıllı Telefon


Fatih Sarıkaya

Recommended Posts

Fatih Sarıkaya

Katlanabilir çift ekranlı akıllı telefonlarla ilgili gelişmeler gittikçe netleşmeye başladı. Geçtiğimiz hafta Samsung'un mobil platform başkanı katlanabilir akıllı telefonu yıl sonuna doğru tanıtacaklarını açıklarken, arka planda çalışmalar yapan Huawei'den de resmi açıklama geldi.

 

Huawei'nin tüketici iş grubunun CEO'su Richard Yu, Alman Welt gazetesine verdiği demeçte insanların akıllı telefonların ekranları küçük olduğu için hâlâ bilgisayar kullandıklarını belirterek "Bunu değiştireceğiz. Bir ekranın katlanılabilir olması şeklinde düşünülebilir." ifadelerini kullandı.Konu hakkında ardı ardına sorular gelince de Yu, Huawei'nin zaten böyle bir cihaz üzerinde çalıştığını ve kullanıcıların bu cihaz için bir yıl daha beklemek zorunda kalmayacaklarını açıkladı.

 

Samsung'un resmi açıklamasından sonra Huawei'nin de olaya dahil olması heyecan verici olarak nitelendirilebilir. Zira uzunca bir süredir akıllı telefonların geliştirilemediği ve sürekli yerinde saydığı eleştirileri göz önüne alındığında, Xiaomi, LG ve Oppo'nun da katılımıyla 2019 yılı bu açıdan oldukça renkli geçebilir.

 

Kaynak

Huawei katlanabilir akıllı telefon geliştirdiğini resmen doğruladı
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Huawei büyük bir çıkış yakaladı, güzel telefonlar yapıyor ama sinek misali mide bulandıran işleri de var. 

 

P9'da çektik dedikleri fotoğraf dslr makine çekimi çıktı,

Hangi platformdu hatırlamıyorum ama kullanıcıları olumlu yorum için zorlamıştı

En son da benchmark testlerinde hile yaptığı ortaya çıktı. 

 

2017'de Çin'de en çok satan marka. Çin'i alan piyasayı da alır. Belki de bu hırs yüzünden böyle şeyler yapıyorlar. Ancak telefonları çok iyi. Kendi işlemcileri var, keşke kendi panellerini de üretebilselerdi. 

 

Lg'den nedense hiç beklentim yok.

 

Oppo da one plus'ın biraz gerisinde kalmış gibi. Telefonları hep övülüyor, hem işçilik hem de malzeme kalitesi çok iyi deniliyor ama fiyatları da hep yüksek. Global bir marka değiller, o işi daha çok one plus yapıyor. 

 

Xiaomi ise umut vaad ediyor.

 

 

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Görünüş güzel ama çok çabuk arıza çıkartacak ve arıza yapacak kırılgan bir yapısı var 

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
2 saat önce, Mahmut Yıldız yazdı:

En son da benchmark testlerinde hile yaptığı ortaya çıktı.

 

Hile değil optimize ediyor işletim sistemi benchmark testlerinde kendini. Teorik olarak hile denmez. Verimli kullanıyor AI aslında.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
27 dakika önce, Mert Yeldan yazdı:

 

Hile değil optimize ediyor işletim sistemi benchmark testlerinde kendini. Teorik olarak hile denmez. Verimli kullanıyor AI aslında.

Vw emisyon skandalında da aynısıydı. Testte normalden yüksek puan alıyor. Hiledir bu.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

O konuda saçma geliyordu ya bana :) Neyse siz hile diyin bence değil. Yazılım ve AI kendini optimize edip daha çok puan almasını sağlamış. Nasıl ki oyunlarda ya da sık kullanılan uygulamalarda daha performanslı çalışmasını sağlıyor ise bu da öyle.

Yorum bağlantısı
Serhan Kaya

eeee arka koruma kılıfı ve kırılmaz cam filmini nasıl takacağız?[emoji848][emoji848][emoji848]

 

 

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Telefonda yüklü yazılım ile telefondaki parçaların bir bütün halinde performanslı çalışabilmesi için gerekli olan'ı (adını bilmiyorum o her neyse) adamlar başarıyorlar.Eğer android kullanabilsem benim tercihim bu marka olurdu.

 

Şuanda kullandığım iphone büyük ihtimail ile kullanacağım son iphone.Bu deli paralar zor verilir bunlara.Bir asgari ücretli bir telefon alsa en az 2 ay yemeden içmeden o telefona çalışmak zorunda.Yurdum insanının işi zor ALLAH yar ve yardımcısı olsun.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

tutulmaz. telefon konusunda ihtiyaçlar çok şekillendi artık benim gözümde tercih edilmez hedef satış rakamının altında kalır

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...