İçeriğe Yönlendir

Büyük Araç ihtiyacı * Mercedes Viano - Vito vb. mi Citroen Picasso vb. mi


Metin Genç

Recommended Posts

Ahmet Çankaya
15 saat önce, Ali Gök yazdı:

captiva  7 kişilik olabilir

2012-2013 yeni kasa LTZ çok hoşuma gidiyor.

Lakin fikirlerine güvendiğim bir arkadaşımda sakın alma diyor...😕

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Şehir dışında viano kiraladım 4 sene kadar önce, 2 günde 1000km kadar kullandım. Adana hatay bölgesinde heryere gittik. Malesef otomobil gibi rahat ve huzurlu hissettirmedi beni. 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Arka koltukları katlanan 7 kişilik araçlar bence uygun değil. Bende 2 tane bebe var, arka koltuk sıkıntı. Ağlıyorlar vs arkaya uzanıp eline bişey vermek emzik vermek vs sıkıntı. 

 

2 bebe ile bagajın durumunu söylemiyorum bile. 3 tane bebe olsaydı Viano alırdım. Kısa şase Viano  benim eski Mondeo'dan kısa. Park sorunu vs olmaz. Arkaya rahat rahat bağlarlar bebeleri anneleride yanlarına oturur. Fazladan olan 1 2 koltuk olursa da bazen anneanne babanne dede biner bir misafiriniz olur o biner. Artı olarak bagaj konusunda rahat edersiniz. Çocukları yüklemek indirmek kayar kapı sayesinde rahat olur. 

 

Arka koltuklar katlanan 7 kişilik olsa koltuklar açılınca bagaj diye birşey neredeyse yok oluyor, ayrıca arkada bebek koltuğu olunca en arka sıraya nerden girilecek. Çocuklar 5 6 yaşında olsa 7 kişilik Suv vs rahat olur belki ama bebeklerse Viano derim. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı
(düzenlendi)

şürüş çok konforlu süspansiyonlar havalı . ruhsatı otomobil köprü, yol, muayne derdi yok. ford olması bakım maliyetlerini diğerlerine göre ekonomik kılıyor,

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-ford-otokoc-yenibosna-dan-2018-dizel-otomatik-custom-320s-1-kdv-605413819/detay

tarihinde İhsan Yargıcı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Genç

Arkadaşlar Viano kamyonet olarak geçiyor ruhsatta. Ben bu tarz bir arabayla denetim istasyonuna girme zorunluluğu yaşadım.

 

Vianolar da ruhsatta kamyonet, bunlarda da bu zorunluluk var sanırım?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...