İçeriğe Yönlendir

Sıfır Araçlarda ötv indirimi

Erol Güven

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi
6 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

bunu hatrlıyorum teyplerde (tümünü izleyin)

"para lazım baba para"   nasıl geldiği önemli değil. 

Mafya tutsunlar harac kessinler.

:) BaBa

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Efe Serhan Oğuz

31ekimotograf-1.jpg

Renault Clio ÖTV’si %45’ten %30’a geriledi. Fiyatı 99.250 TL’den 82.243 TL’ye indi.

Renault Megane ÖTV’si %50’den %35’e geriledi. Fiyatı 115.950 TL’den 98.557 TL’ye geriledi.

Ford Tourneo Connect 1.5 TDCI oranı %18 99.590 TL’den %1 KDV 82.590 TL’ye

Doblo Combi 

Easy 1.4 95 Hp

Eski fiyat: 79.900 ₺
Yeni fiyat: 73.050 ₺
Fark: 6.850 ₺

Premio Plus 1.6 120 Hp

Eski fiyat: 120.150 ₺
Yeni fiyat: 109.800 ₺

Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş

İyi de ben maaş zammımı enflasyona göre alacaktım. Ben enflasyon oranı bu deyip 31 aralıkta zam alacağım. 1 Ocakta enflasyon oranı bütün indirimler bitti diye benim zammın iki katına çıkacak:(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

yeni küçük araba almak isteyenlere fırsat işte. belli ki stok eritmek amaçlı yapılmış. gerisi için hiç bir şey ifade etmeyen vaziyet bana göre. 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Otomobil sektörü temsilcileri son zamanlarda bolca ekonomi kanallarında beyanat veriyordu, baskı işe yaramış, arada beyaz eşya patronları da istediğin almış gibi. Bu ülkedeki yönetimin halk faydası için karar almadığını bir kez daha uygulamadan anlamış oldum. Bence tersine ötv artmalı, sıfır araç alınmaz hale gelmeli ki artık zengin! bir ülke olmadığımızı ülkenin her katmanı anlasın. Mış gibi yaşamamayı öğrensin insanlar.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
5 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Otomobil sektörü temsilcileri son zamanlarda bolca ekonomi kanallarında beyanat veriyordu, baskı işe yaramış, arada beyaz eşya patronları da istediğin almış gibi. Bu ülkedeki yönetimin halk faydası için karar almadığını bir kez daha uygulamadan anlamış oldum. Bence tersine ötv artmalı, sıfır araç alınmaz hale gelmeli ki artık zengin! bir ülke olmadığımızı ülkenin her katmanı anlasın. Mış gibi yaşamamayı öğrensin insanlar.

evet. 250 bindeki 5-6 yaşında araca ölü muamelesi yapılmamalı.

Boya var mı boya...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
4 dakika önce, Fikri Keleş yazdı:

Süresi ne kadar belli mi indirimin 

Yılsonuna kadar galiba

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
6 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

Boya var mı boya...

2006 model araba satmaya çalışıyorum daha hiç motor mekanik soran çıkmadı 

Boya önemli 

1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Yılsonuna kadar galiba

Bakıyorum da bisey çıkarmı diye iyice bi araştırayım 

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Asıl lüks sınıf canlanır. 1600 cc Mercedeslere daha fazla indirim olacak.

Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel
3 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı:

Asıl lüks sınıf canlanır. 1600 cc Mercedeslere daha fazla indirim olacak.

Ötv indirimi ham fiyatı 120bin üzerindeki araçlar için olmayacak, aynen %60 olarak devam edecek. Bu sebeple lüks segmentteki çoğu araçta, örneğin c200d, hiçbir indirim olmayacak. Bu indirim sadece C segment araçların full donanım olmayanları ve B segment araçları ilgilendirecek

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
3 saat önce, Mustafa Kestel yazdı:

Ötv indirimi ham fiyatı 120bin üzerindeki araçlar için olmayacak, aynen %60 olarak devam edecek. Bu sebeple lüks segmentteki çoğu araçta, örneğin c200d, hiçbir indirim olmayacak. Bu indirim sadece C segment araçların full donanım olmayanları ve B segment araçları ilgilendirecek

Amacına uygun olmuş o halde. Bu detayı görmemiştim hiçbir yerde. 

Teşekkürler. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
14 saat önce, Mert Gulkokan yazdı:

B sınıfı ciddi anlamda canlanır

Mevzular olmadan evvel 90 bine alabileceğim TSI highline polo 140 küsür bin liste fiyatlı suan. Benim için bu senenin tek keşkesi. Bayi ile takasta 10 bin lira için anlaşamadıydık.

Yoksa suan 2010 c200 e biniyor ve verdiğim 40 bin TL'yi geri almış olacaktım. Kısmet

Yorum bağlantısı
Ali Gök
21 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı:

Boya var mı boya...

250 binde mi

yuh boyamı var

yedek perça niyetine 10 verelim uyarsa moduna giriyor millet

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

binek otolarda ortalama 10 ila 15 bin indirim olacakmış. Gazetenin dediğine göre tabi, ikinci ele gelince bunun yansıması bence olmaz çünkü hala sıfır araçlar dehşet bir para 

egea dizel otomatik 134 135 bin kafayı yemişler kim verir egea ya o paraları diğerleri daha pahalı onlarda etmez o paraları, ne olacak millet yine ikinci ele yönelecek mecbur

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...