İçeriğe Yönlendir

Yumruk atıp kaçan motorcu

Fatih Sarıkaya

Recommended Posts

Fatih Sarıkaya

Motosikletliden Yumruk Yiyen Şoför, Başka Bir Motosiklet Sürücüsü Tarafından Sakinleştirildi

İstanbul'da hafif ticari araç sürücüsü, iddiaya göre sıkıştırdığı motosiklet sürücüsünden aracının içerisinde yumruk yedi. Çılgına dönen sürücüyü, başka bir motosiklet sürücüsü psikolog gibi sakinleştirdi.

İstanbulda E-5 Karayolu Sefaköy mevkiinde hafif ticari araç sürücüsü, iddiaya göre sıkıştırdığı motosiklet sürücüsünden aracının içerisinde yumruk yedi. Yumruk sonrası çılgına dönen sürücü aracından bir türlü inemeyince motosikletli de kaçtı. Küfürler savuran sürücüyü, başka bir motosiklet sürücüsü sakinleştirdi.

YUMRUK ATIP KAÇTI

E-5 Karayolu Küçükçekmece Sefaköy mevkii Edirne istikametinde seyir halinde olan hafif ticari aracın sürücüsü iddiaya göre, motosikletliyi sıkıştırdı. Dengesini kaybeden motosikletli araca çarparak yere düştü. Bunun üzerine sinirlenen motosiklet sürücüsü araca vurduktan sonra kendisini sıkıştıran sürücüye yumruk attı. Yumruğun ardından çılgına dönen sürücü, aracından inmek için defalarca hamle yaptı ancak bir türlü inemedi. O esnada ise motosiklet sürücüsü olay yerinden uzaklaştı.

KÜFÜR EDEN ŞOFÖRÜ, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ SAKİNLEŞTİRDİ

Dakikalar sonra ayakkabısız bir şekilde araçtan inebilen araç sürücüsü, motosikletlinin arkasında koşmaya başladı. Motosikletli uzaklaşınca arkasından da küfürler yağdırdı. Adeta çılgına dönen sürücüyü motosiklet sürücüsü sakinleştirdi.

Motosiklet sürücüsünün ''Ne oldu?'' sorusuna cevap veren öfkeli adam, "Ağabey arabama vurdu ya. Niye trafikte benim arabama vuruyorsun dedim, orta şeritteydim. Gelir gelmez bana vurması da bir oldu. Yumruk attı ya arabadan çıkamıyorum, ah zamanında çıkabilseydim" dedi. Sakinleşmesinin ardından aracına binen sürücü, "Acaba yakalayamaz mıyım?" diyerek uzaklaştı.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

insanlar bi tuhaflaştı.

artık ön yargılıyım bazı konulara 

modifiye edilmiş arabalara - kafasında kamera ile abuk sabuk hareket  yapan motorlardan uzak duruyorum. 

.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

sanırım yumruk atıp kacan motorcunun kafasında camerası yoktu yoksa kesinlikle haksızda olsa kafasında camera var diye üstte cıkmaya calısırdı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

motorcuların %95 i en ufak saygıyı hak etmiyor.

kaldırımdan gitmeler, yolda abuk subuk hareketler, lamba ışık dinlememeler, kaldırımdan atlayıp karşı yola geçmeler vsvs.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Kesin motor arabanın sağından gitmeye çalışıyordu sıkıştı sonra dövüş başladı , kural tanımıyor birçoğu kafa da kamera millete sataşıyor maksat kanala malzeme çıksın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Madem yumruk atıyorsun neden kaçıyorsun?

Madem kaçacaksın neden yumruk atıyorsun ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
8 dakika önce, Emre Öğüt yazdı:

kaldırımdan gitmeler, yolda abuk subuk hareketler, lamba ışık dinlememeler, kaldırımdan atlayıp karşı yola geçmeler vsvs.

Peki motorcuları sıkıştıran araçlara ne demeli.Elince cep telefonu yola atlayan tarzanlara.Sağına soluna bakmayanlara.Sapağı kaçırıp motorcuya çarpıp onu bariyere saplayan araç sahiplerine ne demeli.Burda mesele motorcular ve araç sahipleri değil.O motorcu araç sahibi olsa aynı davranışı bir başka motorcuya yapardı.

11 dakika önce, Furkan Bakırel yazdı:

Kesin motor arabanın sağından gitmeye çalışıyordu sıkıştı sonra dövüş başladı , kural tanımıyor birçoğu kafa da kamera millete sataşıyor maksat kanala malzeme çıksın.

34 dakika önce, Ali Gök yazdı:

insanlar bi tuhaflaştı.

artık ön yargılıyım bazı konulara 

modifiye edilmiş arabalara - kafasında kamera ile abuk sabuk hareket  yapan motorlardan uzak duruyorum. 

.

Kafasında kamera olan motorcu arkadaşın  bir scooteri var.Çok mülayim yardım sever sohbeti güzel bir insandır.Orda yardım etmeye çalışmış.

13 dakika önce, Furkan Bakırel yazdı:

İstanbulda araç sürmek zor zanaat.Ben bisiklet bile sürmezdim.Ekimde esd den kaçan bir araç sahibi arkadaşımın motoruna çarptı.Motor pert oldu.

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Benim kanatim araç sahibi ağzı bozuk birisine benziyor.Küfür etmiştir oda yumruk atmıştır.Eğer öyle ise haketmiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

tesadüf değil bu. millletle dalaşan motorların çoğu kameraman .

bişeler çekip youtube a video atma peşinde çok adam var.   bir kısmıda artislik yapıp dayak yediği videoyu atıyor oda ayrı konu :D 

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
5 dakika önce, Fatih Sarıkaya yazdı:

Peki motorcuları sıkıştıran araçlara ne demeli.Elince cep telefonu yola atlayan tarzanlara.Sağına soluna bakmayanlara.Sapağı kaçırıp motorcuya çarpıp onu bariyere saplayan araç sahiplerine ne demeli.Burda mesele motorcular ve araç sahipleri değil.O motorcu araç sahibi olsa aynı davranışı bir başka motorcuya yapardı.

Trafiğe bir bakalım motorcuların mı çoğu anormal bir şekilde araç kullanıyor yoksa otomobil sahipleri mi?

Motorcuları savunmaya gerek yok kural içerisinde kullananlara zaten lafım yok ama görünen köy klavuz istemez..

Yollar arkasındaki sepete dandik bir hoporlör koyup bağırta bağırta gezen motorcularla dolu, sipariş yetiştirecem diye canını tehlikeye atan motorcularla dolu, keşke böyle olmasa.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

her iki taraftanda suçlular var, motorcular daha çok gibi çünki özellikle büyük şehirlerdeki kuryeler ufak motor kullananlar daha çok göze batıyor ve hata yapıyorlar, motorcuların özellikle dikkat etmeleri lazım, trafikte görünmez adamlar çünki, araba kullanan rahat, kızdırırsan ve ters birine denk gelir asfalta gömer devam eder, o yüzden hep sakin ve dikkatli olmak lazım...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
3 dakika önce, Emre Öğüt yazdı:

Trafiğe bir bakalım motorcuların mı çoğu anormal bir şekilde araç kullanıyor yoksa otomobil sahipleri mi?

Motorcuları savunmaya gerek yok kural içerisinde kullananlara zaten lafım yok ama görünen köy klavuz istemez..

Yollar arkasındaki sepete dandik bir hoporlör koyup bağırta bağırta gezen motorcularla dolu, sipariş yetiştirecem diye canını tehlikeye atan motorcularla dolu, keşke böyle olmasa.

Evet tüketim ekonomisine hizmet.Sen 20 dakkada pizza yiyeceksen koşturmak zorunda yada kapınakadar gelmesini istediğin dondurma.Bu bahaettiğin kişiler koştura koştura kural tanımadan zamana karşı bu hataları yapıyor.Geniş pencereden bak.Olayın içinde motorcular değil hepimiz vatoz.Motor benim için hobi.Bu saydıklarım için ekmek kapısı.Ben sana kural tanımayan çok araç sürücüsü sayarım.Hergün karşılaşıyorum bunlarla.Olayı motorcu arabacı kavramı içine alırsak bu sorun çözülmez.Eğitim ilede çözülecek gibi durmuyor.Zihniyeti değiştirmek lazım.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
(düzenlendi)
6 dakika önce, Fatih Sarıkaya yazdı:

Evet tüketim ekonomisine hizmet.Sen 20 dakkada pizza yiyeceksen koşturmak zorunda yada kapınakadar gelmesini istediğin dondurma.Bu bahaettiğin kişiler koştura koştura kural tanımadan zamana karşı bu hataları yapıyor.Geniş pencereden bak.Olayın içinde motorcular değil hepimiz vatoz.Motor benim için hobi.Bu saydıklarım için ekmek kapısı.Ben sana kural tanımayan çok araç sürücüsü sayarım.Hergün karşılaşıyorum bunlarla.Olayı motorcu arabacı kavramı içine alırsak bu sorun çözülmez.Eğitim ilede çözülecek gibi durmuyor.Zihniyeti değiştirmek lazım.

yani sorunu çözmeye en azından yapılan hataları savunmamaya çalışarak başlayabiliriz.

yaya geçidindeyim yolun ortasına geçtim kırmızının yanmasını bekliyorum yaya olarak ve sonra arkadan motorun birisi geldi arkadan bana çarptı ayağımı ezdi şimdi bu durumun izahı nedir(orada olmasını hangi mantıklı sebep açıklayabilir?) bunun motorcusu kamyoncusu yok ama ülkemizdeki motor kullanıcıların çok büyük bir çoğunluğu böyle araç kullanıyor tepki verince kameraya güvenip kavgaya sebebiyet verecek hareketler yapıyorlar.

bu sadece benim fikrim olsa tamam ama herkesin malumu.

tarihinde Emre Öğüt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Coşkun Basan

Motor kullananların çoğu neden şeritte gitmez trafik kuralları motorlar için farklı mı ? Duran trafik te araçlar arasında egzoz sesi ile gitmek doğru mu ? Abartılı egzoz ile gözleri adeta kör eden LED ve Zenon farları kullanan araba lar arka ve ön sisleri açık gezenler aracın her yerine ışık takanlar .... Saygısız sürücü ler dolu trafikte denetimler artmalı

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Bence genelleme yapılmamalı, her iki tarafın da hatası olabilir. Ankara'da plakasını gizleyip gezen moto-kurye çok fazla. Bunların birçoğunda trafik kuralı dinlemiyorlar.5-6 yıl önce trafikte dururken bana hızlı şekilde çarpıp yaralanan motorlu paketçinin ehliyeti yoktu, motorun muayenesi yoktu ayrıca motorcu da kask takmamıştı. Şirket aracımda 5bin liraya yakın masraf çıkmış allahtan kaskom vardı. 

Sonuç olarak devletimizin ticari araç kullanacaklara mesleki eğitim zorunluluğu getirip denetimleri arttırmalı. 

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
1 saat önce, Emre Öğüt yazdı:

Bunun sebebi kurye ve yemek dağıtan motorcular, bende uzun donem motor kullandığım halde onlarda sikeyetciydim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
3 dakika önce, Hakan Gürsu yazdı:

Bunun sebebi kurye ve yemek dağıtan motorcular, 

Bunun sebebi de.. 20 dakkada pizza kapınızda diyenler.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bugün kavşak içinde geldi pizza pideci  sukıtırı duran arabanın aynasına arkadaki yasadışı çıkıntısını  taktı düştü, kalktı; başladı bağırmaya....

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Adam neden tartışıyor ki gazlayıp gitse motorcu arabaya dayamış motorunu. Motor yere yatar yumruktan daha iyi etki ederdi. Motorcu düşünsün. İkiye katlanmış plakayla geziyor zaten bazıları kural falan hak getire..

Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)

Aynayı kırıp kaçarken sırtından vurulan bir motorcu

tarihinde Mehmet YILDZ tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan
3 saat önce, Emre Öğüt yazdı:

Beyaz çizgi onlara ait.
Sağdan dalıp soldan çıkmak onlara ait.
Kırmızı varsa yandan sıvışmak yada yaya geçidine dalmak olmadı kaldırıma çıkıp yayaların arasına dalmak onlara ait.
Sıkışık trafikte milletin aracına saldırıp tepki gelmeden önce kaçmak onlara ait.
Zaten sinek kadar araç aynada ya görüyorsun ya göremiyorsun.
İşlerine gelince de develer, işlerine gelince kuşlar.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
39 dakika önce, Mehmet YILDZ yazdı:

Beyaz çizgi onlara ait.
Sağdan dalıp soldan çıkmak onlara ait.
Kırmızı varsa yandan sıvışmak yada yaya geçidine dalmak olmadı kaldırıma çıkıp yayaların arasına dalmak onlara ait.
Sıkışık trafikte milletin aracına saldırıp tepki gelmeden önce kaçmak onlara ait.
Zaten sinek kadar araç aynada ya görüyorsun ya göremiyorsun.
İşlerine gelince de develer, işlerine gelince kuşlar.

Yokedelim hepsini kurtulun.Oldumu şimdi bu.

Kuralları hiçe sayanlar kuryeler.Onlarında eline veriyorlar motoru beş dakka oturtmadan ordan oraya sipariş yetiştirmeye çalışıyorlar.Burda suç toplumun.Sizin sorun olarak gördüğünüz motorlara tamamen yüzeyden bakıyorsunuz.Her motor süren motorcumu?Kurye harici motor sürenlerin hepsinin aracı var.Aktif motor kullanan biri olarak bu saydığınız hataların hiçbirini yapmıyorum.Benim gibi kurallara uyan birsürü motorcu var.Onları öcü gibi görüp trafikten ayrıştırmak doğru değil.Yaya geçidinde yayaları ezen yol vermeyen motordan daha tehlikeli kural tanımaz okadar çok araç sahibi varki.Bireylerin birbirlerini suçlamaları ile varılacak bir mevzu değil bu.Toplum olarak yapıcı olmak lazım.Ekeştirmek bildiğimiz en iyi şey.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Türkiye'de adam gibi motor kullanan sürücü görmedim. giden arabaların arasından geçmek nedir ya?

Bir de iyi ya da kötü hep muhabbetleri parmak sallayarak. Enteresandır.

Gürültülü ortamda el işaretleri belki daha önem kazanıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ülkemizde motosiklet sürücülerinin iyi bir eğitim alması lazım. Bisiklet gibi kullanıyorlar hep.

Bugün bi tanesi motora binmiş bisiklet yoluna dalmış bir de yol vermedi diye bisikletliye tekme sallıyordu, özgüvene bak..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...