Gökhan Albayrak 6 Kasım 2018 Paylaş 6 Kasım 2018 55 dakika önce, Murat Atagenç yazdı: Arkadaşım alacak, indirimli fiyat aldığınız bayi olursa paylaşır mısınız? Sivas bayi, zaten indirimli deyip pazarlık kapısını kapatıyor. Malatya ile konuşun. Mavi qq 1.2 ov sky pack için 146 fiyat aldım. Tek araba. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Kasım 2018 Paylaş 6 Kasım 2018 3 saat önce, Murat Atagenç yazdı: Arkadaşım alacak, indirimli fiyat aldığınız bayi olursa paylaşır mısınız? Sivas bayi, zaten indirimli deyip pazarlık kapısını kapatıyor. Benim Fiesta'ya 17 veren bayi mi aman uzak dursun, 28 e aynı aracı Fiata verdim Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 7 Kasım 2018 Paylaş 7 Kasım 2018 21 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Malatya ile konuşun. Mavi qq 1.2 ov sky pack için 146 fiyat aldım. Tek araba. qq değil micra ama soralım bi 18 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Benim Fiesta'ya 17 veren bayi mi aman uzak dursun, 28 e aynı aracı Fiata verdim Galeri arayıp fiyat alıp söylüyorlar. Almak istemedikleri için sanırım, Honda bayiide öyleydi. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 7 Kasım 2018 Paylaş 7 Kasım 2018 Toyota 1,6 otomatik vites kullanıcısıyım. Aşırı memnunum bu arabadan. Corollanın televizyonda reklamını görünce fiyatına şaşırdım.Bence bu fiyata çok güzel bir araba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2018 Paylaş 7 Kasım 2018 ilanda 77 bin ama 97000 e alınmış yeni clubta diğer konuda yazıyor.. bu ne reklam ne turşusu denir... Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 7 Kasım 2018 Paylaş 7 Kasım 2018 77 bin ilk laket ve hurdaniz varsa ,hurda yoksa 81 kusur.touch 85 hurda yoksa 90 ,lpg 8 bin 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Kasım 2018 Paylaş 11 Kasım 2018 firmada 1.33 dizel otomatik corolla varken ve eğey çok gezdikten sonra aracın karakterini öğrenmişken, bir çalışan benzişnli otomatik almıştı. çok daha sessiz ve şanzımanı da çok daha iyi çalışıyordu. ama bu motordan mıydı emin değilim. gücü gayet yeterliydi dizele rağmen. ama tabi dolu araç ile giderken yada menzil gerektiğinde dizel gibisi yok. corolla ortalamada çok ama çok iyi bir araç bence. başta sevmemiştim ama sonra aracı satınalmayı bile düşünüyordum ne yazıkki fleetcorp batınca jandarma çevirmesinde aracı elimizden aldılar sözleşmemiz olmasına ve hala ödüyro olmamıza rağmen. bu da böyle bir anı işte. dizeli bile sessiz, 140 150 km ye kadar gayet güvenli, frenleri epey iyi. acaip sorunsuz. daha ne olsun. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 12 Kasım 2018 Paylaş 12 Kasım 2018 (düzenlendi) Bizim bi tanıdık almış bundan. 1.6 Manuel Hurda indirimli 77.000 TL. İstanbul'da bir bayide bulmuşlar 1 tane kalmış. Hurdayı da 2000 tl'ye hurdacıdan almışlar. Toplam maliyet 79.000 TL 12 Kasım 2018 tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 13 Kasım 2018 Paylaş 13 Kasım 2018 1 yıldır 1.6 corolla advance kullanıyorum.Zaten artık life paket bile 1.6 litre olarak satışta 1.33 ler kalktı.Donanım kişiye göre değişir albette istkler farklı farklı.Ben aracımdan memnunum ha illaki eksiklikleri vardır.Konfor ciddi olarak iyi ben performansını da yeterli seviyede buluyorum çok da sakin araç kullanmam.Ama bir dizel ile kıyaslamamak lazım elbette.İşin güzel tarafı araç tasarruflu kullanmak isterseniz araç buna olanak sağlıyor atmosferik bir araca göre tabiki.konforlu bir araç iç hacim bence gayet yeterli geliyor arka taraf da öyle şaft tüneli yok denecek kadar az olması ayrı bir genişlik hissi veriyor zaten.ön konsol tamamen göreceli bir durum dik bir yapısı var ben seviyorum bu şekilde konsolları daha önceki aracımda mondeo idi onunda bu şekilde olduğu için ben garipsemedim.Yol sesi alıyor denebilir özellikle soğuk asfaltta bunu hissediyorsunuz ama bu segment araçlarda almayan yok sanırım.Süspansiyonlar yumşak bence.Hatta ben spor yay geçmeyi düşünüyorum. Advance pakette sunulan anahtırsız giriş ve çalıştırma ilk başta çok da önemsiz gibi duruyor ama insan alışınca da cidden acayip bir rahatlık.77 ye falan araç yok hiçbir bayi vermez o fiyatlara bence zaten araç yok nerdeyse. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 13 Kasım 2018 Paylaş 13 Kasım 2018 Hyundai almayı düşünen varsa sitesinde böyle bir bölüm var; http://www.hyundai.com/tr/tr/Shopping/ShoppingTools/AgingCars/index.html Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Kasım 2018 Paylaş 13 Kasım 2018 1994 yılında şu kasadan almıştık, '91 model, Japon üretimi, 114 HP karbüratörlü ve 880kg idi, koltuk kadifeleri efsaneydi ve benim otomobil sevdamın başladığı otomobildi. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Kasım 2018 Paylaş 17 Kasım 2018 On 13.11.2018 at 11:24, Akan Belen yazdı: 1 yıldır 1.6 corolla advance kullanıyorum.Zaten artık life paket bile 1.6 litre olarak satışta 1.33 ler kalktı.Donanım kişiye göre değişir albette istkler farklı farklı.Ben aracımdan memnunum ha illaki eksiklikleri vardır.Konfor ciddi olarak iyi ben performansını da yeterli seviyede buluyorum çok da sakin araç kullanmam.Ama bir dizel ile kıyaslamamak lazım elbette.İşin güzel tarafı araç tasarruflu kullanmak isterseniz araç buna olanak sağlıyor atmosferik bir araca göre tabiki.konforlu bir araç iç hacim bence gayet yeterli geliyor arka taraf da öyle şaft tüneli yok denecek kadar az olması ayrı bir genişlik hissi veriyor zaten.ön konsol tamamen göreceli bir durum dik bir yapısı var ben seviyorum bu şekilde konsolları daha önceki aracımda mondeo idi onunda bu şekilde olduğu için ben garipsemedim.Yol sesi alıyor denebilir özellikle soğuk asfaltta bunu hissediyorsunuz ama bu segment araçlarda almayan yok sanırım.Süspansiyonlar yumşak bence.Hatta ben spor yay geçmeyi düşünüyorum. Advance pakette sunulan anahtırsız giriş ve çalıştırma ilk başta çok da önemsiz gibi duruyor ama insan alışınca da cidden acayip bir rahatlık.77 ye falan araç yok hiçbir bayi vermez o fiyatlara bence zaten araç yok nerdeyse. Lastik cok fark ediyor yalitim zayif olunca. Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 18 Kasım 2018 Paylaş 18 Kasım 2018 1994 yılında şu kasadan almıştık, '91 model, Japon üretimi, 114 HP karbüratörlü ve 880kg idi, koltuk kadifeleri efsaneydi ve benim otomobil sevdamın başladığı otomobildi. Bizde de japon üretimi vardı 1.3 xl Koltuk döşemeleri gerçekten çok güzeldi. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Kasım 2018 Paylaş 18 Kasım 2018 Aralık’ta fiyatlar ne olur sizce? Gümrükte bekleyen çok fazla araç var. Süre uzatılmazsa disbritörler sıkıntıya düşecek gibi görünüyor. Aralık’ta fiyatlar daha dibi görür mü sizce? Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 18 Kasım 2018 Paylaş 18 Kasım 2018 10 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı: Aralık’ta fiyatlar ne olur sizce? Gümrükte bekleyen çok fazla araç var. Süre uzatılmazsa disbritörler sıkıntıya düşecek gibi görünüyor. Aralık’ta fiyatlar daha dibi görür mü sizce? Ben de öyle düşünüyorum. Ayrıca dolardaki düşüşten dolayı fiyatlarda azalma olmadı, biraz daha düşer diye de bir beklentim var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Kasım 2018 Paylaş 18 Kasım 2018 bahara doğru yeniden yukarı çıkacak herşey. seçim sonrası imf deniyor ve yine düşecek. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Bas donanımlara hücum etti millet. Haftasonu bayiler ana bana günü gibiydi. Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Kriz var3 gün tatil olunca otellerde de yer olmuyor.Bu da KRİZ'dendir değil mi hocam... 2 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 3 gün tatil olunca otellerde de yer olmuyor.Bu da KRİZ'dendir değil mi hocam...Bi kesim iliklerine kadar hissediyor bu ulkenin %80 i ,bi kesim hic bisey hissetmiyor yada parasina para katiyor bu da %20 si 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Napain millet eskiyen arabasini yenilemesin mi Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Valla bizde yenileyelim diyoruz ama kredi faiz oranları almış başını gitmiş. Eşden dosttan yardım alsak, seçim sonrası dolar Euro uçar gider, biz yine zararlı oluruz. Yılbaşına doğru _0 faizli uygun bir şeyler denk getirirsek ne mutlu, yoksa eldekinin kıymetini bilmek gerek. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Napain millet eskiyen arabasini yenilemesin mi Zaten araba luks birsey olmaktan cikmali ,luks arabadan bahsetmiyorum ama ulkenin en dusuk maasli calisani bile ayagini yerden kesecek bi araba sahibi olabilmeli .yakitiydi vergisiydi diye dusununce alacak gucu olsa bile aylik yurutme maliyeti yuzunden alamiyo dar gelirli.kucuk bi sehirde olsa aylik 300 lira yakiti desek,vergi ,muayene, kasko,bakim aylik 200 lira en iyi ihtimal .Yani 500 tl bi arabanin eve aylik en az yurutme masrafi .cok..Cok buyuk bi kesimin aylik gelirinin ceyreginden fazla Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Kasım 2018 Paylaş 19 Kasım 2018 Neymiş o zaman.. Gelir olmadan araba almayacakmışız. Önce geliri artıracak işe bakmalı. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts