İçeriğe Yönlendir

Fiesta V - Kalorifer Isı Ayarı Çalışmıyor


Serdar Çavuş

Recommended Posts

Serdar Çavuş

Arkadaşlar merhaba. Kalorifer sıcaklık ayarını soğuk ta yapsam, sıcak ta yapsam sürekli sıcak üflüyor. Bir kaç gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu. Araç içerisi fazla ısındığı zamanlar ayarlardan ısı kontrolü yapabiliyordum. Klima kontrol panelin arkasındaki telin bununla alakası var mıdır? Daha önceden bu tel yerinden çıkmıştı, hava yönlendirme tuşu çalışmamıştı.

Yorum bağlantısı
Serdar Çavuş

Tamam mehmet bey tekrar kontrol edeceğim o zaman. Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Merhaba

Söküm için ihtiyacınız olursa eğer aşağıdaki linkte o kısmın söküm işlemleri var.

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serdar Çavuş

Yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim. Kalorifer problemini ufak bir müdahele ile hallettik şükür. Meydana gelen problem ile ilgili bahse konu klima kontrol panelinin arkasındaki teli kontrol ettim fakat herhangi bir anormallik olmaması üzerine forumdan yardımcı olan Selçuk BAKIŞ bey in konuyla alakalı paylaşımlarını inceledim ama elim çok yatkın olmadığı için onarmaya cesaret edemedim. Bunun üzerine ilk önce izmir-karşiyaka'da bulunan Arkas Ford yetkili servisine gittim. Kontrol panelinin değişmesini söylediler, maliyetinin de en aşağı 1.000 TL tutacağını belirtmeleri üzerine fiyatın çok yüksek olmasından dolayı oradan ayrılıp Çiğli Atasanayi'ye gittim. Yaklaşık 5 dakikalık inceleme sonucunda problemin klima kontrol panelin içindeki bir parçanın yerinden çıktığı anlaşıldı ve o parça yapıştırıcı ile sağlamlaştırılarak yerine takıldı. 50 TL ücret aldı bilginize :)

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim. Kalorifer problemini ufak bir müdahele ile hallettik şükür. Meydana gelen problem ile ilgili bahse konu klima kontrol panelinin arkasındaki teli kontrol ettim fakat herhangi bir anormallik olmaması üzerine forumdan yardımcı olan Selçuk BAKIŞ bey in konuyla alakalı paylaşımlarını inceledim ama elim çok yatkın olmadığı için onarmaya cesaret edemedim. Bunun üzerine ilk önce izmir-karşiyaka'da bulunan Arkas Ford yetkili servisine gittim. Kontrol panelinin değişmesini söylediler, maliyetinin de en aşağı 1.000 TL tutacağını belirtmeleri üzerine fiyatın çok yüksek olmasından dolayı oradan ayrılıp Çiğli Atasanayi'ye gittim. Yaklaşık 5 dakikalık inceleme sonucunda problemin klima kontrol panelin içindeki bir parçanın yerinden çıktığı anlaşıldı ve o parça yapıştırıcı ile sağlamlaştırılarak yerine takıldı. 50 TL ücret aldı bilginize [emoji4]
Geçmiş olsun, küçük masraf ile halletmenize sevindim.
Güle güle kullanın
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...