Mehmet Ozyurek 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Biz kaskolarda hala sarf malzemesi gibi görüyoruz genel şartlar gereği. Eskime payı düşer ödeme yapılırken. Saygılarımla. Evet. Otomobillerde bu yok ama beş yaşın üstü ticarilerde akü sarf malzeme gibi değerlendirilir ve %25 aşınma payı düşülür.Ve akünün garantisi bence üç yıl yoktur. Belirli bir kilometresi vardır. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Evet. Otomobillerde bu yok ama beş yaşın üstü ticarilerde akü sarf malzeme gibi değerlendirilir ve %25 aşınma payı düşülür. Ve akünün garantisi bence üç yıl yoktur. Belirli bir kilometresi vardır. Sanayiden akü almıştım Mehmet abi 2 yıl garantisi vardı. 1.5 yıl sonra sorun çıkarttı yenisi ile değiştirdiğler. Şuan araç üzerinde 0 akü var ama bunun garantisi eskisinin süresi bitene kadar diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Evet. Otomobillerde bu yok ama beş yaşın üstü ticarilerde akü sarf malzeme gibi değerlendirilir ve %25 aşınma payı düşülür. Ve akünün garantisi bence üç yıl yoktur. Belirli bir kilometresi vardır. Sıfır arabada 3yil, 60.000km.Daha sonra alırsan, 2yil Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Benim Stilo da uzatılmış garanti vardı. Akü bitti. Yenisi ile değiştirdiler. Tırt Ford.. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Bu arada sorun çözüldü mü acaba ? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Kim diyor akü garantiye girmiyor? Aracın garantisi bitene kadar AKÜ de garantidedir. Şimdiye kadar garantiden değiştirdiğim akulerin listesini dokeyim mi? Garanti bittiyse yapacak bişi yok. Ayrıca 60.000 bakımda ölçülmedi olmaz. Her bakımda ölçü mecburidir. akünün garantisi yok denmedi ki,araçtan bağımsızdır dedim ben (belki bir iki kişi daha),akünün garantisi de 3 yıl zaten.onun garantisi bitmedikçe tabi de değişir 1 Yorum bağlantısı
Fahri Tetik 30 Ağustos 2014 Paylaş 30 Ağustos 2014 Ford aküyü değiştirmeyi kabul etti arkadaşlar. Genel merkezle görüşmem sonucu. Servisler bu konuda çok ilgisizler genel merkezle konuşunca işin halloluyor. 4 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 30 Ağustos 2014 Paylaş 30 Ağustos 2014 Arkadaşlar aynı sorun benimde başıma geldi, fakat benim aracımın garantisi yoktu bakımdan çıktım ve 1 hafta sonra garajda aracım çalışmadı, aradım servisi geldiler akü bitmiş dediler bende değiştirin o zaman dedim tamam dediler. Fatura150 civarında çıktı, benim sorunum değil ben yolda kalmamak için servise bakıma geliyorum siz beni yolda bırakıyorsunuz dedim ve haklısınız diye ücret almadılar. Servisleri o kadar da kötü değil. . . 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 31 Ağustos 2014 Paylaş 31 Ağustos 2014 aküyü ölçmesi lazım bakımda evet. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 benimde aracım hafta içi garajda yatıyor.çıkıp yol yaomıyorum hafta içi.hafta içeriinde akşamları 5 er dakika olduğu yerde rolantide aracı çalıştırıyorum ki akü komple soğuk havalarda boşalmasın diye. fakat 2-4 günde de bir olsa,aracın marşına bastığım anda ışıkların bir anlık çaktığını görüyorum,bu da akünün zayıf olduğu zamanlarda olur diye biliyorum yanılmıyorsam. acaba akümün ömrü bitmişmidir.aracım 30 binde henüz. 2009 model focus 2 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Serkan bey, herhangi bir aku servisinde akunuzu kontrol ettirebilirsiniz. Voltaj, amperaj vs. hersey gorunuyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 ışık derken farların göz kırpması ise bu normal Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Evet farlar göz kırpıyo marş alırken. Yorum bağlantısı
Mert Eren 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 incinin ford için ürettiği fakat türkiyedeki araçlarında kullanılan bir aküsü var 180 tl civarında ben akü deki bir problem yüzünden bir hafta kadar kullandım. üzerindeki aküden daha iyi bir aküydü çözüm bulunmadıysa tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 18 Aralık 2014 Paylaş 18 Aralık 2014 Bizim bir önceki Mondeo'nun da aküsü bitmişti, servisten garantiden değişti akü. Yorum bağlantısı
Ömer Ekinci 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 bugün başka bir arabaya akü takviyesi yaptım. kabloyu taktık, ben arabayı çalıştırmadan o marşa bastı. arabası çalışmadı tabi. dur dedim önce benim çalıştırmam lazım. ben çalıştırdım sonra o bir kaç kere marşa bastı ve çalıştı. şimdi ilk seferde benden önce marşa bastığı için benim akümü zayıflatmış mıdır? eğer zayıflattıysa arabam çalıştıkça kendi kendini tam doldurur mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Birşey olmuş olsa sizin araç ilk seferde çalışmazdı. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Karşı arabanın aküsü tamamen bitikse hemen marş almaz, buna birde kablonun amper gücünün de etkisi var, düşük amperli ise hemen almaz biraz beklemek gerekir.. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 çok fena çok.... bittiniz...Buna dair somut veri var mı hocam? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Mehmet hoca espiri yapmış. Bişey olmaz merak etmeyin. 4 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Ankara Gölbaşı'nda akşam eve giderken arabayla (99 Focus) kara saplandım. Traktörle çıkardık. Sabah çalıştırmayı denedim sadece tık sesi var. Birkaç sefer daha denedim, hafiften alacakmış gibi oldu ama sanki içinden pervane sesi geliyordu. Ne olmuş olabilir; benim şimdi yeni akü mü almam gerekecek? Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 aküyü sökün, eve alın sabah tekrar takın deneyin, yine tık derse akücüye ölçtürün, şarzla kurtarıyorsa gerek yok... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts