İçeriğe Yönlendir

Astra J - Far Buğu Sorunu


Mehmet Muhip Yılmaz

Recommended Posts

Mehmet Muhip Yılmaz

Arkadaşlar selamlar, normalde yağmurlu havalarda pek yaşamadığım bir sorunu yaşadım bugün maalesef :(  Evin ikinci aracında bugün belirli bir kullanımdan sonra her iki farın aynı kısımlarında buğulanma oluştu, hava soğuk, yağmurlu ve nemliydi.. Farların su almadığına eminim, bu durum normal midir ? Kanaatiniz nedir ? Bir kez daha yaşamıştım ve kendi kendine kayboldu, şaşırdığım tarafı her iki farın aynı kısımlarında buğu sorunu olmasıdır. Sanırım akşam üzeri farları yaktıktan sonra buğu yaptı çünkü gündüz gözüme çarpmamıştı. Bu arada farlar Bi-Xenon. Teşekkürler.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2. araçsa çok sık kullanılmıyor diye düşündüm, her iki farda da içerden buğu yapması normal derdim, sık kullanılıp sık sık ısınmıyorsa yatan araçta kullanıma başlandığında buğu oluyor plastik farlarda

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Araç ne ?
Farın arkasında havalandırma vardır ve direk su almaması için S şeklinde kapakları vardır

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Araç kullanımından sonra buğu oluşması doğal bir durumdur ve normaldir. Farları açıp aracı kullandığınızda buğu kayboluyorsa sorun yoktur.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz

Garajda biraz farlar açık bekledim ve yüksek oranda kayboldu. Sanırım ani ısı değişikliğinden böyle birşey oldu. Şu anda sorun yok gibi :) 

Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz
6 saat önce, Hakan Gürsu yazdı:

2. araç Astra J ise normaldir. 😁

Nokta atışı :D :D

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
3 saat önce, Mehmet Muhip Yılmaz yazdı:

Nokta atışı :D :D

2013 senesinde sıfır Astra J aldım. Her yağmur yağdığında far açıksa uzunların önü komple buğulanıyordu. Servise gittim nırmal bu dedi. Almanyaya şikayet ettim oda forum sayesinde nokta atışı bi mail verdi arkadaşın biri. Farlar 4000 km de değişti, değişen farlarda yaptı. Almanya mal bu dedi sonra. Zenon falan değildi farlar bildiğimiz H7 idi. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...