Eray Çalışkan 31 Aralık 2018 Paylaş 31 Aralık 2018 2013 Fiestamın müzikçalar kısmını resetlemek istiyorum. Nasıl yapılıyor bilen var mıdır? Google'da aradım ama bir türlü düzgün bir şeyler bulamadım. Son çare akü kutup başı sök tak yapacağım ama tuşlarla da vardır bir yolu mutlaka. Eski fiestamda 6000CD'de vardı. Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 31 Aralık 2018 Yazar Paylaş 31 Aralık 2018 27 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Aku sok tak yapabilirsiniz. Konuda da dediğim gibi son çare onu yapacağım ama tuş kombinasyonunu merak ettim Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 31 Aralık 2018 Paylaş 31 Aralık 2018 Ne elde etmek istiyorsunuz resetleyince ne oluyor ben de bunu merak ettim. Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 31 Aralık 2018 Yazar Paylaş 31 Aralık 2018 28 dakika önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Ne elde etmek istiyorsunuz resetleyince ne oluyor ben de bunu merak ettim. Bazen beyni karışıyor ses açma düğmesini hızlı çevirince açılmıyor kısıyor, reset atsam kendine gelecekmiş gibi geldi Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 31 Aralık 2018 Paylaş 31 Aralık 2018 18 dakika önce, Eray Çalışkan yazdı: Bazen beyni karışıyor ses açma düğmesini hızlı çevirince açılmıyor kısıyor, reset atsam kendine gelecekmiş gibi geldi Resetleyince şifre isteme dışında bir şey olacağını sanmam(şifreliyse) bence düğmelere kontakt sprey sıkın. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Aralık 2018 Paylaş 31 Aralık 2018 Aynen. Philips yağsız kontakt sprey Yorum bağlantısı
Deniz Öztürk 8 Ocak 2019 Paylaş 8 Ocak 2019 On 31.12.2018 at 15:15, Eray Çalışkan yazdı: Bazen beyni karışıyor ses açma düğmesini hızlı çevirince açılmıyor kısıyor, reset atsam kendine gelecekmiş gibi geldi Araca ford yetkili servisinde yazılım güncelleme yapılmış.Örneğin radyo ya geçtiğinizde tuşlara basıyorsunuz tepki vermiyor veya farklı algılıyor cd ye alıp tekrar radyoya aldığınızda tepki verip işlem yapıyorsa yazılım hatası var demektir.Tekrardan yazılım güncelleme yaptırın düzelecektir Yorum bağlantısı
Recommended Posts