İçeriğe Yönlendir

C-Max II - Radyo Sorunu


Atilla DÜŞMEZKALENDER

Recommended Posts

Atilla DÜŞMEZKALENDER

Merhaba. C Max 2015 Aracımda  motoru durdurduktan 3-4 dk.sonra radyo kendiliğinden kapanıyor.Yeniden Radyoyu açmak için motoru çalıştırmam gerekiyor. Bu durum normal midir? Aküde sorun olabilir mi?

Yorum bağlantısı
ibrahim Olkun

Merhaba bende Normal olarak  motoru stop ettiğimde çalışmaya devam ediyor. içinde uzun süre oturmadım ama araç kapısını açınca direk teyp kapanıyor. motoru çalıştıtınca otamatik devreye giriyor.stop konumunda iken teyp star butonuna bastığın zaman kullanıma izin veriyor. ama belli bir süre 30 dk felan sanırım sonrasında otamatik kapanmakta

Yorum bağlantısı
Atilla DÜŞMEZKALENDER

Teşekkürler İbrahim bey ,belki akü tasarrufu için kendiliğinden kapanması normaldir.Belki de belirli süre açık kalması için ayar gerekli olabilir.

Yorum bağlantısı
ibrahim Olkun

Aynen belli bir süre kullanıma izin vermesi normal ama ben fazla içinde oturmadım indiğimde kapıyı açınca hemen kapanmakta .

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi
(düzenlendi)

Bu bir akü koruma tedbiri.Benim mondeo aracımdada bu şekilde.İçinde motor stop edip bekleyince bir süre sonra teyp otomatik kapanıyor.Ayrıca stop edip kapıları açıncada teyp kapanıyor.Çakmaklıkta şarj halinde ekipman unutursanızda bir süre sonra tüm sistemin enerjisi kesiliyor.Bu çok iyi bir sistem.

Eski fordlarda bu özellikler yoktu.Bİr keresinde eski c-max aracımda koltuk ısıtma minderini çakmaklıkta takılı unutmuştum akşam döndüğümde akü pert olmuştu :)

tarihinde Ahmet Türedi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Radyo açmak için motoru çalıştırmaktan bahsetmişsiniz. Bu normal değil.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sinan Kaya

merhaba motor stop ettikten sonra teyp kapıları acmadan kendi kapanıyor ise akünüzün ömrü dolmak üzeredir.Benim aracımda da akü bitmeden önce ilk beilrti teybin kapanmasıydı.Tedbirli olmakta fayda var her an yolda bırakbilir.Ben izin dönüsü Sırbistan da kalmıştım hic stop etmeden Almanya ya kadar geldim hemen degiştirdim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...