İçeriğe Yönlendir

Escort - Arka Kapı Kilit Arızası


Nihat Çalışan

Recommended Posts

Nihat Çalışan

iyi günler!

94 model aracımın arka kapıları kilitlenmiyordu.motoru kontrol ettiğimde ses geldiğini farkettim.arızanın muhtemelen kilitlerden kaynaklandığını düşünerek sökmeye karar verdim ve söktüm.resimlerde aşağıda kırık parçayı buldum. ama nasıl düzelteceğimi bulamadım.fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Nihat Çalışan

Bazjlg.jpg

26apGq.jpg 

 

bunlar arka iki kapı motor parçaları.birinin siyah parçası kırık.altında yay var. nasıl tutturabilirim.diğer kapı motoru sağlammış.ama onun da kilit arızalı çıktı.yağçöz döktüm.bakalım sabah ne olcak.

Yorum bağlantısı
Nihat Çalışan

9aYZ1Z.jpg

en sonunda çareyi buldum.siyah parrçanın ucuna iğneyi ısıtıp delik açtım.içinden tel geçirip sabitledim.arabaya da montajı yaptım.şükürler olsun çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Nihat Çalışan

Mehmet hocam o parça arka kapı kilide takılı beyin var.onun iç kısmından çıktı.sanırım sökerken ben kırmış olabilirim.diğer kapıdakini de söküp karşılaştırınca farkettim nereden kırıldığını.

aslında sökmeme bile gerek yokmuş.gelen 3 kablonun 1 tanesinde voltaj yoktu.paralel bi kablo çekince düzeldi.aceleci davrandım heralde biraz.:(

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...