İçeriğe Yönlendir

Valeo ve Cree'den HD Led Far Sistemi : PictureBeam Monolithic


Selçuk Keleş

Recommended Posts

Selçuk Keleş

Valeo ve Cree, "PictureBeam Monolithic" isimli yüksek çözünürlüklü (HD) LED far sistemini birlikte geliştirdiklerini açıkladı.

Işık piksellerinin doğrudan ışık kaynağında oluşturulduğu, ölçeklenebilir bir LED dizisi içeren modülün bu nedenle daha küçük ve ve piyasadaki diğer HD aydınlatma sistemlerinden maliyet olarak daha düşük olduğu, tüm araç sınıflarına entegre edilmesinin daha kolaylaşmış olduğu belirtildi.

Bu yeni LED dizisi yeniliği, binlerce piksele ölçeklendirme olanağı sağlıyor. Valeo'nun elektronik sisteminin kontrolü altında, sürücülerin ihtiyaçlarına ve yol koşullarına bağlı olarak her piksel ayrı ayrı yakılıp söndürülebiliyor veya kısılabiliyor.
 

 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

opsiyonel aksesuar olacaksa,  ithal araç fiyatını deli arttırır bu kesin.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Benim anlamadığım daha fazla ışık verme kapasitesi varsa ki var sinyal efekti falan daha parlak, neden aydınlatma daha kısık, Xenon daki Max lümen olayı gibi bir sınırlama mi var.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Karşıdan gelen aracı karanlıkta bırakan teknolojiyi canlı olarak test etmeyi çok istiyorum. Gerçektede işe yarayan bir sistemmi yoksa kağıt üzerindemi iş görüyor sadece diye.

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...