İçeriğe Yönlendir

Otomatik Vites 1997 Model 1.5 Mazda 323 GLX Hakkında

Fatih Evcin

Recommended Posts

Fatih Evcin

Merhaba Arkadaşlar,

Başlıkta da belirttiğim gibi otomatik vites 1997 model 1.5 Mazda 323 GLX almayı planlıyorum. Daha önce 1-2 kere test amaçlı kullandım bu araçlardan. Efsane kasa Toyota corolla ve Honda kopyası gibi gelmişti. Kullanıcılardan duyduğum yorumlara göre en sorunsuz araçlardan biri, parça sorunu yok, usta sorunu yok,elektriksel arıza yok. Ama bunun yanında arabanın piyasası da yok.

1997 model otomatik 200.000 de bir araç buldum. kazası yok boyası var . araç 23.000 tl genel olarak Mazda araçlarında piyasa düşük nedir bu işin aslı bilen yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Düz vites , 1.8 L hacimli olanı uzun yıllar kullandık, 1997den 2011'e kadar yaklaşık. Rutin bakım hariç servise girmedik. Sağlamdır. Yol sesi alır her japon kadar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Mazda kötü araç değildir. Mesela Hyundai Elantra da parasına göre kalitelidir, Nissan Primera gibi ama ne hikmetse bu araçlar piyasada hakettiği yeri bulamamışlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Bir saat önce, Cem Işık yazdı:

Düz vites , 1.8 L hacimli olanı uzun yıllar kullandık, 1997den 2011'e kadar yaklaşık. Rutin bakım hariç servise girmedik. Sağlamdır. Yol sesi alır her japon kadar.

Abi arkadaşlarımda var hepsi sözleşmiş gibi sorunsuz hiç arıza çıkartmadı vs. diyorlar. Kullandım aynen dediğin gibi izolasyonu zayıf ve biraz yere yakın bir araç, gereksiz teferruat yok.

Ama kullananlar hariç herkes neden bu kadar korkutuyorlar anlamadım :) 

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bizde, ustanın görmediği,sevmediği araç kötüdür tutulmaz ;) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

bence o model bir araç için fiyat pahalı. bendeki araçtan tavsiye ederim en azından 2004-2005 alırsın km daha düşük olur

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
13 saat önce, Mehmet Cihat yazdı:

bence o model bir araç için fiyat pahalı. bendeki araçtan tavsiye ederim en azından 2004-2005 alırsın km daha düşük olur

keşke 23 liralara 2004 lacetti bulabilsem de alsam :) 

Yorum bağlantısı
Serhat Işık
(düzenlendi)

aracın piyasası yok diye yanlış bilgi vermişler.  bende  1.8 vardı. satışa çıkarttım arayan arayana yalvaran yalvarana neredeyse. aracı birisine satmışım telefonda. başka birisi abi bırak onu bana sat demişti.

mazdayı bilen alır. 

tarihinde Serhat Işık tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Sanayide elektrikçi bir ustam var ona telefon açtım, ''97model 323 mazda otomatik nedir ne değildir '' adam diyor ki ''sanayide pek gelmiyor o arabalar kim bakar ustası kimdir bilmiyorum arıza çıkarmıyor pek herhalde '' diyor :)  

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

hafif zevkli arabadır ancak parça gerekirse biraz sıkıntılı olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...