İçeriğe Yönlendir

Kasko Rayiç Bedel Anlaşmazlığı


Mustafa Boz

Recommended Posts

Mustafa Boz

Herkese iyi akşamlar bir ay önce yaptığımız kazadan dolayı aracımız pert oldu . Kasko şirketi bugun tarafımıza 96.000 tl rayiç bedel belirlediklerini söylediler aracımız  2017 model cadyy 2.0 tdı exclusive  45.000 km manuel malum sitedeki araçları incelediğimizde piyasa değerinin ortalama 110.000 tl olduğunu gördük 96.000 tlyi kabul etmeyeceğiz ancak  bundan sonra ki süreçte neler yapmamız gerektiği  konusunda sizlere danışmak istedim herkese şimdiden teşekkür edeim.

 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun.
Bayiden fiyat alın.
Sahibinden.com un ortalamasını alın
Dosya eksperi veya sorumlusuna ulaşmaya çalışın belki teknik bir hata yapıyorlardır.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

2014 2015 olanlarının fiyatı 75 ile 90 arası değişiyor. belki öyle bir fiyat hesaplaması yapmışlardır. 2015 ten sonra makyajlı arkası arabaların ve daha pahalılar. 85 den başlıyor. geçen hepsine tek tek bakmıştırm deli gibi.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Mustafa Boz
(düzenlendi)

Bilgi amaçlı yazıyorum ilk mesajda 96.000 tl teklif verildiğini söylemiştim bu tutarı kabul etmedik tekrar araştırılması talebinde bulunduk bu defa 100.000 tl verdiler elimizdeki ilan örneklerini vs sunduk ancak verecekleri en yüksek fiyatın 100.000 tl olduğunu söylediler kabul ettik ve paramızı aldık daha sonrasında sigorta tahkim komisyonuna başvuruda bulunduk bugun dosyamız sonuçlandı ve aracımıza 105.000 tl değer verildi kasko firması tarafımıza  5.000 tl yi ödedi. 

tarihinde Mustafa Boz tarafından düzenlendi
  • Beğen 9
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Geçmiş olsun, yerine aynı arabadan alabildiniz mi eldeki para ile esas soru bu bence ?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Mustafa Boz
(düzenlendi)

100.000 tl aldığımız tarihlerde 102 104 108 (eş değer olarak düşündüğümüz üç araç fiyatı) civarı alınabiliyordu. Düşünme süresi uzadı ötv indirimlerininde son bulmasıyla birlikte 105.000 civarına araç yoktu yoktu bizde tekrar cadyy almaktan vazgeçtik farklı bir araç aldık. Bence kasko şirketinin verdiği tutara eş değer bir araç almak mümkün değildi zaten kasko firmasındaki yetkili verdikleri fiyatın o an aracı satmak istediğimizde galericilerin verdiği fiyatı verdiklerini söyledi.

 

tarihinde Mustafa Boz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Maden

Pert olan aracıma 28 bin vermişlerdi 2014 yılında. Aracım servis bakımlı ve  kaza kaydı yoktu. Ilan sitelerinde fiyatı 33 bin ile 36 bin civarıydı. Bunları belgeleyip kasko şirketine gönderdim. Fiyatı 33 bin yaptılar anlaştık. Ortalamayı herkese yapıyorlar ne tutturabilirlerse kâr mantığı.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...