İçeriğe Yönlendir

Fiesta VI - Ağır Bakım İşcilik Fiyatları

Ahmet Ünl

Recommended Posts

Ahmet Ünl
(düzenlendi)
7 saat önce, Cem Dilmen yazdı:

Ya biraz farklı olacak ama bu iş kaç saat sürer bilmiyorum ancak 3 saat ortalama sanırım. Benim 3 saat süren ameliyatım böbrek naklinden daha uzun süren süren bir  kaç ameliyat. Mesane ve prostat kanseri ameliyatları. Onları yapınca devletin doktora ödediği puan karşılığı ücret 300 TL civarında :) Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. 

Kaç saat sürdü diyosan ben sabah 9 da bıraktım 5 de aldım tabiki başka arabalarla da ilgilenmişlerdir saat olayına bakarsak biraz garip bi durum evet 

Herşey iyi hoş da debriyaj bilyası orjinal ile değişti önceki bozuktu debriyajdan ayak çekerken ses yapıyordu ama yeni takılan daha fazla ses yapıyor anlamış değilim yada katakulliye gedim

tarihinde Ahmet Ünl tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp
Ya biraz farklı olacak ama bu iş kaç saat sürer bilmiyorum ancak 3 saat ortalama sanırım. Benim 3 saat süren ameliyatım böbrek naklinden daha uzun süren süren bir  kaç ameliyat. Mesane ve prostat kanseri ameliyatları. Onları yapınca devletin doktora ödediği puan karşılığı ücret 300 TL civarında [emoji4] Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. 
Bence bir ülke öğretmen ile doktoruna ödediği ücret sağladikları imkanlar kadar gelişmiştir. Devletimizin bu mesleklere karşı tutumu beni gerçekten üzüyor bana kalsa öğretmen en az taban 8 bin tl doktor 10 bin tl taban almalı
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bugün öğretmen maaşı ne kadar ortalama, ve kaç saat çalışıyor bir hafta da 

7 saat önce, Cem Dilmen yazdı:

Ya biraz farklı olacak ama bu iş kaç saat sürer bilmiyorum ancak 3 saat ortalama sanırım. Benim 3 saat süren ameliyatım böbrek naklinden daha uzun süren süren bir  kaç ameliyat. Mesane ve prostat kanseri ameliyatları. Onları yapınca devletin doktora ödediği puan karşılığı ücret 300 TL civarında :) Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. 

Geleyim yardıma. Para pul istemem 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Az derse girerse 4bin civarı maaş alır, çok derse girerse 5bin de, kabaca. (ücretle beraber)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kabaca 4bin tl, kaç saat haftalık çalışma saati? Ağır sanayi ile mukayese için soruyorum 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

45 saatlik haftalık çalışan vasıflı bir işçi aynı maaşı alıyor diyelim. Bizim 10bin tl vermemiz lazım personele. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

İnsanla uğraşmakla makina ile uğraşmak arasında fark var.
Mukayese etmek doğru olmaz bence.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Haklısın Abi ama makinaya yap dediğin zaman yapıyor, yapmazsa arıza var diye ustasına götürüyorsun. İnsana öyle mi yap deyince yapmazsa anne babayı çağırıyorsun bide üzerine dayak yiyorsun, kullanım talimatına uy, bu modeller böyle diye [emoji1] psikolojik yıpranması daha fazla

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Demekki 600 tl çok değilmiş ustanın aldığı. 
Bence de fazla değil, sadece ne yağ kullanılacak onu teyit etmek lazım. Kışın uygun yağ olmazsa Fiestanin zaten kemikli olan vitesi çok zor geçiyor.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...