İçeriğe Yönlendir

Mondeo III - Klima ve Kalorifer Sorunları


Serkan üççetin

Recommended Posts

Beytullah Türkday
önce gazı çektirin.
ana probleminiz gaz akışında ise bu böölümde tıkanma olabilir, ana sorun kalorifer radyatörününden hava kaçağı ise bu temizlik işe yaramaz
Dediğiniz gibi önce gaz çekildi gaz 240 gr çıktı. Gaz azalmış demekki kaçak var ama ne kadar sürede tekrar kaçırır bu seviyeye kadar kaçırır bilmiyorum. Valf sökülüp sprey ile temizlendi ve 700 gr gaz basıldı. Şimdilik soğutuyor ve sağ sol arasında şuan fark farkedilmiyor. Düzeldi gibi görünüyor. Gaz az olduğundan da olabilir. Ama ayaklara havayı yönlendirdiğimde cam tarafına da hava gidiyor. Bu normal gelmediği için klapelerde sıkıntı vardır diyordum ve bunun için de yılan kamera aldım havalandırmadan sokup bakmaya çalıştım ve ayaklara yönlendirdiğimde cam tarafının da biraz açıldığını farkettim. Yani program bu klapeyi açıyor, açması sizce normal mi? Daha öncede aynı arabadan vardı ve açmıyordu yada ben farketmedim. Sizlerin arabasında da cam tarafı açıyor mu?

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Fatih Öztürk

Aynı sorunu şu anda ben de hatta fazlasıyla yaşıyorum. Ayaklara üfleme sonuna kadar açık ve hiç kapanmıyor benim. yazın terlikle klima açık konumda araba kullandığımda ayaklarım donuyordu. Bunun dışında cama üfle diyorsun arabaya, her yere üflemeye devam ediyor aynı şiddette, difüzörlerden içeriye üfle diyorsun, yine her yerden tam gaz devam. Hangi konuma alırsanız alın her üfleme noktasından bir miktar da olsa üfleme yaptığını duymuştum ama normali ne kadar hiç bir fikrim yok. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...