İçeriğe Yönlendir

Yolda Araçta Kullanılmak İçin Su Isıtıcısı


Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Muhittin Kaplan
(düzenlendi)

Ikidir bim/101 den aldığım su ısıtıcısı arıza yapıyor. Son yıllarda oldukça "uzun zamanlı" yollara çıkıyorum (heder oluyoruz 😎). Dolayısıyla ihtiyacım çok oluyor. Kaliteli birşey almak istiyorum. Kullandığınız/deneyimlediğiniz marka model var mı?

Selamlar Saygılar.

tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi
başlık düzenlendi.
Yorum bağlantısı

Şu isiticidan ziyade ben termos kullanıyorum .yollarda her yerde sıcak şu bulunuyor. En son yolculuğunda Elazig da doldurdugum suyu fethiyede el değmeyecek derecede sıcaktı.marka stanley.

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

350ml lik mevcut ama yeterli olmuyor. daha çok sırt çantamın cebinde duruyor. Ben birkaç gün konakladığım bir yerde kullanmak için arıyorum.

Yorum bağlantısı
Ahmet Serin

Biz de aynı durumdayız. Her yıl yurt dışına giderken 5tl.lik plastik dandik ısıtıcılardan alırdık. Sadece yumurta haşlamak için. Bir hafta kullanırdık. Sonra çöpe atar getirmezdik bile.
Geçen yılki bir hafta bile dayanmadı. Bu yıl sinbo cezve var. Yumurta haşlamak için olur. Çünkü içi dışı plastik. Ama içmeye uygun olmaz. Diğer bir seçenekse arzum cezve. Onun da altı ayrı parça. Çelik her zaman daha sağlıklıdır.

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
(düzenlendi)

12v luk, araç içi kullanım için arıyorum.

tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

2 seçeneğiniz var . Ketıl gibi vrya daldırma tip ısıtıcı.

 

Kettıl gibi olanlar için

 

https://m.epttavm.com/item/42204988_oto-su-isitici-kettle-termostatli-1lt-12-volt-araclar-icin?gclid=CjwKCAjw583nBRBwEiwA7MKvoMzEYa9DXJjnwqv0uM-y2DfN_XinNfL2YqUIOb5JF6tfcet2TX8sExoCjWcQAvD_BwE

 

Daldırma tip

https://s.click.aliexpress.com/e/G2aq6HE

 

Kullanım kolaylığı için kettıl, hız için daldırma tip daha iyi olur. Bu ürünlerin zayıf noktası kuru iken çalıştırınca hemen rezistansı kopuyor. 

 

 

 

 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...