Hakkı Yıldırım 6 Temmuz 2019 Paylaş 6 Temmuz 2019 Arkadaşlar merhaba. Tümseklere biraz sert girerken sanki metal bir bozuk para yada bir misket, yine metal bir yüzeye düsüyormuşcasina bir ses geliyor. Bugün cam açıkken fark ettim. Neden olabilir acaba? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Temmuz 2019 Paylaş 6 Temmuz 2019 Focus 2’lerin bijon kapaklarından gelir genelde o ses. Bazıları zamanla düşer hatta ondan sonra o lastiği sökmek de zorlaşır. Yorum bağlantısı
Ferit Erken 7 Temmuz 2019 Paylaş 7 Temmuz 2019 Aynen ben bütün bijonları değiştirdim. Şıkır şıkır ses yapar. Yorum bağlantısı
Hakkı Yıldırım 7 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2019 Emre Şimşek yazdı: Focus 2’lerin bijon kapaklarından gelir genelde o ses. Bazıları zamanla düşer hatta ondan sonra o lastiği sökmek de zorlaşır. Ferit Erken yazdı: Aynen ben bütün bijonları değiştirdim. Şıkır şıkır ses yapar. Yaklasik iki senedir sabit, kapaksiz bijon kullaniyorum. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Temmuz 2019 Paylaş 7 Temmuz 2019 Aracı lifte aldırıp altını, özellikle egzoz hattını bir kontrol ettirin o halde 1 Yorum bağlantısı
İhsan Yıldırım 7 Temmuz 2019 Paylaş 7 Temmuz 2019 Lastiklerin kanallarina taş giriyor hareket ettikce ses yapiyor lastiklerinizi kontrol etmekte fayda var bnde ara ara duyardim meger lastikten geliyormus 😂 Yorum bağlantısı
Hakkı Yıldırım 7 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2019 İhsan Yıldırım yazdı: Lastiklerin kanallarina taş giriyor hareket ettikce ses yapiyor lastiklerinizi kontrol etmekte fayda var bnde ara ara duyardim meger lastikten geliyormus 😂 Hocam surekli degil, hatta tumsekten yavas gecerken de gelmiyor, biraz serte kacinca geliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts