İçeriğe Yönlendir

Fiesta 2000 Bagaj Kilit Sorunu


Ferhat Tiryakioğlu

Recommended Posts

Ferhat Tiryakioğlu

Herkese iyi akşamlar.Arkadaşlar şöyle bir mağduriyetim var sizlerin fikrini almak istedim.Araçta malum içerden bagaj açma tuşu yok(üretimi bu şekildeymiş).Sorunum elimde sadece tek kumandalı anahtar var.Bu anahtarı bagaj kilidine sokup çevirdiğimde bagaj hiç açılmıyor sadece kumandadan açılıyor.Bazen anahtar çalışmıyor böyle olunca bagajı açamıyorum son çare arka koltukları yatırıp alacağımı öyle alıyorum.Ayrıca birde bagajın alt kısmındaki switch in üzerinde dört adet kare şeklinde metal var bunlardan birisi içeri girmiş durumda belki bundan olur diye düşündüm ne yapmalıyım sizce?kilitlere baktım internetten bir kilit 457 tl çok pahalı geldi malesef.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arka bagaj kapağına elektriği veren, o metal plakalar. Yani bagaj kapağındaki kilit motorunu, sileceği, o plakalar çalıştırıyor. Önce onları bi düzeltin, voltaj geldiğinden emin olun, sonra tekrar konuşalım derim.

Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru

O switch çok çok daha uygun fiyata bulunur. Hatırladığım kadarı ile yedekparçaford sitesinde vardı yoksa da sorarsiniz.

Yorum bağlantısı
Ferhat Tiryakioğlu

kendim düzeltemeye çalıştım biraz ama içeri girdiği için çıkarması çok zor plaka eğiliyor olmassa o parçadan bir adet alıp takmaya çalışırım inşallah yeniyi takınca anahtarlada açabilirm.çok teşekkür ederim sorun devam ederse yeniden yazarım:)

Yorum bağlantısı
Ömer Vural

Merhaba forumu bi inceleyin içerden açma ufak bi tesisat işlemiyle içerden açma tuşu  yapılabildiğini okumuştum 

Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru

Bende aracıma 40 lira gibi bir ücretle üniversal bir bagaj açma düğmesi ekletmistim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...