İçeriğe Yönlendir

Cam Çizik Giderme İşlemi


Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

FAİK DEMİR
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

400 tuttu. Camı değiştirseydin diyenler olacak. Ama kasko yenilemede giydiriyor.  Artı camın sökülüp takılmasında rezistans soketleri, silikonu vs sıkıntı. Ustalara güvenmiyorum. Kaskoda çıkacak farka, orijinalliği bozmadan halletmiş olduk. Üstüne de gtechnic g1-g2 koruma yaptırdım. 

 Derine girmiyor abi. Zaten derin çizik gitmez diyor en baştan. Hatta taş vurması vs ufacık cam kırık çatlak varsa, oradan yürür diye ona baskı da uygulamıyor. Ama arkadaşın derin sayılacak bi çiziğini de gidermiş bu arada. 

 

https://www.mazdaclubtr.com/forums/topic/30221-cam-cizigi-tamiri/

Ataşehir 4a concept acedemy

Tansu bey merhaba. Benim araçta da hilal şeklinde silecek çiziği var ön camda 2 tane ve şoför kapısında krikodan kaynaklı cam inip çıkarken oluşan kararmalı bi çizik var. Kocaelin'de yaşıyorum ama bur da bu tarz uygulama yapan bir yer bulamadım yada daha fazla araştırmam lazım. Olmadı 4a Concept'e gideceğim. Uygulamayı yaptırdıktan düzgün silecek doğru açı olayını çözmek lazım tekrar bu çiziklerin olmaması için. Konuyla ilgili arkadaşların desteğini rica ederim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Selim Gül
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

 Rezistanslı cam. Cam 9 yıllık. Camın tamamı kılcal çizikti. Artı cam rezidansının telleri de eklenince gece görüşü, karşıdan vuran araba farı sonrası çok kötü oluyordu. Yüzde 90 oranında çizikler kayboldu. Seryumoksit ile sildirme işlemi değil bu. Farklı bir ilacı var.

 

XbXZn3.jpg

bvGPOZ.jpg

dLG96D.jpg

5NQjAz.jpg

AOkjov.jpg

00B3PZ.jpg

JVlj5J.jpg

OrLjW4.jpg

 

Güzel olmuş, benim sağ camda sıyrık şeklinde yoğun çizik var... Göstermek lazım. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...