İçeriğe Yönlendir

Escort - Bagaj Yayı


Muhammet Atila

Recommended Posts

Muhammet Atila

Arkadaşlar merhaba. ilk konumda da görüleceği üzere aracımın bagajıyla başım belada. Spoyler var bagajın üzerinde ve ağırlıktan dolayı bagaj havada durmuyor. Hane halkının tamamının başına düştü bagaj kapısı sırayla. Parçacılarda da bulamadım. Yay mı kestireyim, amortisörlü sisteme geçmek için araç uygun mu? Danışmak istedim.

Yorum bağlantısı
Muhammet Atila

Hocam kademeleri de değiştirdim hatta ilave bisiklet ve motosiklet bagaj lastikleri ile destekledim ama durmuyor vicdansız. Yeni ve daha kısa bir yaya ihtiyacım var. Yayı bulamadım parçacılarda. Amortisör için sedan modelde uygun mu onu da bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

sedanlarda amortisör olmuyor maalesef. ama ince bir işçilikle uydurulabilir belki. spoyleri fiberglas gibi hafif malzemeden olanıyla değiştirin bence

Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM

Ben bagaj kapağını açınca çek pas kullanıyorum. Kapağın arasına sıkıştırıyorum. 😀 birkaç kez benimde kapama bagaj kapağı düşmüştü.

Yayın iki yada üç tane boğumunu tel ile bir araya getirebilirsiniz. Biraz da olsan faydası oluyor. Ama sizde spoyler olduğu için ne kadar faydası olur bilemem.

Yorum bağlantısı
Muhammet Atila
(düzenlendi)

Tekrar merhabalar. Bugün Isparta Sanayisinde bir civatacıya gösterdim yayları. Bunlar işe yaramaz içi geçmiş dedi. 2 tane yeni yay kesti. Kesilen 2 yayla birlikte bagaj havada durdu lakin, kendi kendine açılmıyordu. Bende eski yayları da ilave ettim yeni iki yaya. şuan 4 tane yayla bagaj taş gibi oldu. 2 yay 30 liraya mal oldu.

tarihinde Atila Muhammet tarafından düzenlendi
imla
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Atila

20 km civarında kullandım arabayı yayları taktıktan sonra herhangi bir ses vs. yok hocam. Gayet iyi oldu. Sert bir yay da tek başına yeterli olur elbette ama yayı kapı kolarınave kademe ayarlarına takamıyorsunuz elinizle. Esnemiyor. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...