İçeriğe Yönlendir

Fiesta IV - Flair 98 Sinyal Silecek Kolu Arızası


Orhan Dursun

Recommended Posts

Orhan Dursun

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Benim aracın sinyalleri ve dörtlü flaşör çalışmıyordu. Kayseri Sanayide escort geri silecekli, Fiesta yan sanayi ve cikmacidan orijinal olmak üzere üç değişik parçayı taktırdım. Bu parçalarda sinyal ve dörtlü sorunu çözüldü. Ancak yeni bir sorun oluştu. Bu parçaların hepsinde ortak olarak silecekler çalışmadı. Veya çalışırken silecek sigortası yandı. Ne yapacağımı şaşırdım. Buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu? Bir çözüm önerisi olan var mı? Ne yapacağımı şaşırdım. Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
(düzenlendi)

kısa devre sorunu gibi.

bağlantılarda hata veya Sani beyin dediği gibi silecek motoru problemi.

tarihinde Ersin Gökdemir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğukan Çoktay

silecek kolu üzerinde sinyal rolesi var ve büyük ihtimal arızalı olabilir onu değiştirin

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Orhan Dursun

Silecek motoru olsa eski kolda silecekler çalışıyordu. Eski kolda sinyaller çalışmıyordu. Yeni takilan kollarda ise sinyaller çalışıyor ama silecek çalışmıyor.

Yorum bağlantısı
Osman Uslu

yeni silecek kolu üzerinde ki roleyi kontrol edin. sizin eski parçadan çıkan roleyi yeni aldığınız parçaya takın. bir de öyle deneyin.

Yorum bağlantısı
Orhan Dursun

Arkadaşlar sorun çözüldü. Ankara'dan orijinal bir cikmacidan orijinal kol getirttik. Çalıştı. Ancak Yan sanayi kollar benim araçta çalışmadı. Bu sorunu yaşayan arkadaslara tavsiyem orijinal kol bulsunlar. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...