İçeriğe Yönlendir

Notebook Hakkında


Ümit Türk

Recommended Posts

Ümit Türk

değerli dostlarım;

 

2000 TL -5000 TL arasında bütçemi düşünerek notebook almak istiyorum. hangi marka hangi özelliklerle almalıyım. 

oyun için düşünmüyorum. ofis ev ve diğer işlerim için almak istiyorum yani ihtiyacım olduğun açıp işimi halletmek için. free dos olanlar tericihim değil herşeyiyle hazır isterim. 

bilgi ve yardımlarınızı bekliyorum. 

 

teşekkür ederim.

 

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Hocam şu anda bizim evde 3 tane casper var ve gerçekten sıkıntı yaşamadım. Garanti süresinin hızlılığı da iyi. Örnek olarak bir kere A tuşu çıkmıştı 3 günde servise gitti geldi şaşırdım. Hatta yerinde hizmeti de var Ümraniye genel merkezinde. Ama şu var ki yeni bilgisayarların çoğunda menteşe sıkıntısı var ve bu sorun Casper ın güncel alt tabaka modellerinde var. 2008 de aldığım ürünün menteşesi sapasağlamken 2015 de aldığım modelinin menteşesi bir kere kırıldı. Çok para değil ve elektronikçiler yapıyor ama sorun olabilir. Ben internet ofis de kullanacağım dediğiniz için öneririm.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Seneler önce casper notebookum vardı sorunlar yaşadım ama garantiden hiç sıkıntı çıkarmadılar kullanıcı hatası demediler menteşe harddisk ekran vs değişti tavsiye edermisiniz diye sorarsanız etmem o zaman alırken sadece donanıma bakmıştım. Daha sonra asus ondan sonrada apple kullandım. Asusda servis konusunda arkadaşım menteşe sorunu yaşadı ve garantiden değişim olmadı ücretli değiştirdiler. Geçen sene f/p açısından ablama lenovo aldık memnunlar. Windows notebook alsaydım herhalde ilk olarak yine asusa bakardım özellikle n serisi çok başarılı bütçeyi aşıyorsa içinde mutlaka ssd olan bir lenovo modeli alabilirsiniz.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)

Sizin icin ideal olan ince hafif ve ssd diske sahip bir cihaz. Asus ve lenovalara bakın derim. 8 gb Ram kapasitesi ve ssd si olduktan sonra fazla para vermeyin. Islemci ve ekran kartina pek ihtiyacınız olmayacak ama mutlaka ssd olsun

tarihinde Mehmet Yıldız 1 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Lenova ideapad ürünleri gayet güzel istediğiniz özelliklerde seçenekleri var tercih edilebilir bir ürün. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Çok bir şey beklentiniz yoksa ikinci el thinkpad t420, 430, 520 falan. alın geçin. 800-900 tl fiyatları var. Biz ofise 3 tane aldık.

Yorum bağlantısı
Selçuk Tutar

Merhaba, bütçenize uygun HP Probook serisi öneririm kendim 2 yıldır HP ProBook 450 g5 ve EliteBook 840 g4 kullanıyorum, ve çok memnunum bugüne kadar servis yüzü dahi görmedim arıca eşimin işyerinde Lenovo ThinkPad X250 kullanıyoruz yine 2 yıldır hiç servis yüzü görmedik, bu kişisel deneyimim tabiki ben HP ve Lenovo nun Orta üst veya üst seviye cihazlarını tavsiye ederim.  Saygılar.

Yorum bağlantısı
Azad Mirzade
(düzenlendi)

Hp lenovo dell

 

Bu üçünün dışına çıkmanızı önermem, gerçi bu aralar lenovo da teknik konularda sıkıntı çıkarmaya başlamış.

 

Şu filtreleme olur https://www.n11.com/bilgisayar/dizustu-bilgisayar?maxp=5000&ssd=256+Gb&ekranboyutu=15.6''+İnç&islemci=Intel+Core+İ7

 

Ayrıca işletim sistemi için 10 tl ye işletim sistemi satılıyor epttavm de ya da n11'de aktivasyonda sorun çıkmıyor ve microsoft ürünler için orjinal diyor. Normalde fiyatları 130 usd+kdv gibi. Microsoft tarafı karışık, 2 gün görüştük adamlarla evet orjinal diyorlar :)

 

Ya da ikinci el bir şey, yerleri mecidiyeköy'de ikinci el satan gayet güvenilir bir firma, bizim eski teknik servis ekibi çocuklar, pek çok arkadaşım ürün aldı memnun, önerilerim bu şekilde olabilir.

 

https://inpolteknolojihizmetleri.sahibinden.com/ikinci-el-ve-sifir-alisveris?sorting=storeShowcase

 

tarihinde Azad Mirzade tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Erhan Doruk yazdı:

Bendede neredeyse hiç kullanılmamış Asus x550m i7 işlemcili notebook var.

link atabilirmisiniz

Ahmet Ekici yazdı:

İkinci el düşünür müsünüz?

Asus 6.nesil i5 işlemcili mevcut.

link var ise  düşünebilirim.

 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...